Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Котелевич, В. А.$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
636.09(477.42)
Н34


    Науково-практична конференція викладачів, аспірантів, магістрів та студентів (2010 ; Житомир).
    Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів, магістрів та студентів, 30-31 березня 2010 р. [] / М-во аграр. політики України ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. Ф-т вет. мед. ; [редкол.: Калиновський Г. М. та ін.]. - Житомир : Рута, 2010. - 110, [2] с. : табл. - ISBN 978-617-581-015-6 : 30.00 грн, 15.00 грн
    Зміст:
Борщик, В. П. Епізоотологічний моніторинг лейкозу великої рогатої худоби на території Любарського району Житомирської області . - С .12-14
Завадська, М. І. Мікобіота зернових кормів Полісся України . - С .45-47 : табл.
Копишинська, С. М. Ринок ветеринарних засобів Житомирської області . - С .53-54 : табл.
Коритко, Ю. О. Порівняльний аналіз питомої активності грибів та лісових ягід у північних районах Житомирської області . - С .54-55
Кудрик, М. О. Ринок ветеринарних послуг Житомирської області . - С .59-60 : табл.
Куликівський, В. М. До питання якості грибів у постчорнобильський період у Поліському регіоні та шляхи зменшення в них Сs137 . - С .61-63 : табл.
Миронова, А. Ф. Розповсюдження та вікова динаміка акарозів котів в умова м. Житомир . - С .65-66 : табл.
Прокопович, М. О. Якість молока в потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС районах Житомирської області . - С .82-83
Рудюк, В. Імунний статус овець у сучасних екологічних умовах Центрального Полісся України . - С .84-85
Слюсарчук, Л. В. Аналіз основних факторів, які впливають на розвиток епізоотричного процесу при лейкозі великої рогатої худоби в господарствах Чуднівського району Житомирської області . - С .86-87
Столяренко, О. В. Порівняльний аналіз якості та безпеки м'яса та м'ясних продуктів на ринках в Житомирській області . - С .91-93
УДК
ББК 48.0(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Ветеринарія--Житомирська область--Тези доповідей
   Житомирський національний агроекологічний університет--Факультет ветеринарної медицини--Наукова діяльність--Житомир, місто--Тези доповідей

   Житомирська область--Ветеринарія -- Тези доповідей
    Житомир, місто--ЖНАЕУ--Факультет ветеринарної медицини--Наукова діяльність -- Тези доповідей

Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- ветеринарні засоби -- ветеринарные средства -- ветеринарні послуги -- ветеринарные услуги
Анотація: Тези доповідей викладачів, аспірантів, магістрів та студенттів факультету ветеринарної медицини Житомирського національного агроекологічного університету.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Калиновський, Г. М. \ред.\; Горальський, Л. П. \ред.\; Галатюк, О. Є. \ред.\; Довгій, Ю. Ю. \ред.\; Міністерство аграрної політики України; Житомирський національний агроекологічний університет. Факультет ветеринарної медицини
Примірників всього: 4
КР (2), ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: КР (2), ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
63
В53


    Вісник ДАУ [Текст] : науково-теоретичний збірник / ДВНЗ "Держ. агроекол. ун-т"; голов. ред. А. С. Малиновський ; наук. ред.: П. П. Надточій, І. М. Євтушок ; ред. англомов. текстів: Е. Ф. Маліновський, І. М. Гадзевич, О. Д. Кабаченко. - Житомир : ДАУ, 2007 - .
   Вип. № 2 (19), т. 1. - 2007. - 332 с. : рис., табл. - Л-ра в кінці ст. - 20.00 грн
    Зміст:
Жиліхівський, А. С. Досягнення і завдання служби ветеринарної медицини Житомирщини / А. С. Жиліхівський. - С .7-9
Котелевич, В. А. Щодо корисності кролятини для населення у змінених екологічних умовах Поліського регіону / В. А. Котелевич, В. С. Федотов. - С .30-33. - Л-ра в кінці ст.
Романишина, Т. О. Епізоотологічний моніторинг і аналіз основних факторів, що впливають на розвиток епізоотичного процесу при лейкозі великої рогатої худоби в Житомирській області / Т. О. Романишина. - С .156-162. - Л-ра в кінці ст.
Лігоміна, І. П. Клініко-біохімічні показники та гістологічні зміни печінки і нирок у корів Житомирського Полісся / І. П. Лігоміна [та ін.]. - С .195-202. - Л-ра в кінці ст.
Інші автори: Горальський Л. П., Влізло В. В., Утеченко М. В., Соловйова Л. М., Москаленко В. П.
УДК
ББК 4 + 74.58(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Вищі навчальні заклади--Наукові дослідження--Житомир, місто--Наукові видання
   Вищі навчальні заклади--Наукові дослідження--Україна--Наукові видання

   Житомир, місто--Вищі навчальні заклади--Наукові дослідження -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- безпека харчових продуктів -- безопасность продуктов питаня -- біотехнологія -- биотехнология -- мікробіологія -- микробиология -- інфекційні хвороби тварин -- инфекционные болезни животных -- паразитарні хвороби тварин -- внутрішні хвороби тварин -- внутренние болезни животных
Анотація: Дослідження науковців вузів України, в т. ч. Державного агроекологічного університету (тепер Житомирський національний агроекологічний університет) з питань: безпека та якость сировини; біотехнологія, мікробіологія та інфекційні хвороби; внутрішні та паразитарніхвороби тварин.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малиновський, А. С. \ред.\; Надточій, П. П. \ред.\; Євтушок, І. М. \ред.\; Маліновський, Е. Ф. \ред.\; Гадзевич, І. М. \ред.\; Кабаченко, О. Д. \ред.\; Утеченко М. В., Соловйова Л. М., Москаленко В. П.; Вища освіта. Вищі учбові заклади 12.05; Державний вищий навчальний заклад "Державний агроекологічний університет"
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
63
В53


    Котелевич, В. А.
    Щодо корисності кролятини для населення у змінених екологічних умовах Поліського регіону [] / В. А. Котелевич, В. С. Федотов // Вісник ДАУ : науково-теоретичний збірник / ДВНЗ "Держ. агроекол. ун-т"; голов. ред. А. С. Малиновський ; наук. ред.: П. П. Надточій, І. М. Євтушок ; ред. англомов. текстів: Е. Ф. Маліновський, І. М. Гадзевич, О. Д. Кабаченко. - Житомир : ДАУ, 2007. - Вип. № 2 (19), т. 1. - С. 30-33. - Л-ра в кінці ст.
УДК
ББК 4 + 74.58(4УКР-4ЖИТ)
Рубрики: Харчові продукти--Кролі--Житомирська область
   Житомирська область--Харчові продукти--Кролі
Кл.слова (ненормовані):
наслідки Чорнобильської катастрофи -- последствия Чернобыльской катастрофы -- дієтичне харчування -- диетическое питание
Анотація: Біологічна цінність кролятини та її роль у дієтичному харчуванні населення Житомирщини постраждалого від наслідків Чорнобильської катастрофи. Дослідження проведено на базі приватного господарства в с. Глибочиця Житомирського району з метою порівняльного аналізу якості м'яса кролів різних порід, різних вікових груп, обгрунтування доцільності вирощування відповідної породи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малиновський, А. С. \ред.\; Надточій, П. П. \ред.\; Євтушок, І. М. \ред.\; Маліновський, Е. Ф. \ред.\; Гадзевич, І. М. \ред.\; Кабаченко, О. Д. \ред.\; Федотов, В. С.; Наслідки чорнобильської трагедії 3.07.01; Державний вищий навчальний заклад "Державний агроекологічний університет"

Є примірники у відділах: всього 1 : ФОНД (1)
Вільні: ФОНД (1)

Знайти схожі

4.
338.439-049.5(477)*М
О-64


    "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (5 ; 2017 ; Житомир).
    Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 5-6 вересня 2017 р. [] / М-во освіти і науки України, Житомир. нац. агроекол. ун-т, Федерація органіч. руху України, Поліс. центр органіч. вир-ва "Полісся Органік" ; [редкол.: Олег Скидан та ін.]. - Житомир : ЖНАЕУ, 2017. - 432, [2] с. : іл., рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 978-966-8706-89-9 : 140.00 грн
    Зміст:
Ключевич, М. М. Жито озиме - культура органічного виробництва Полісся / М. М. Ключевич. - С .78-83. - Літ. в кінці ст.
Ключевич, М. М. Поширення та розвиток бурої плямистості проса залежно від застосування біологічних препаратів на Поліссі України / М. М. Ключевич. - С .83-87. - Літ. в кінці ст. : рис.
Мірзоєва, Т. В. Перспективи розвитку виробництва органічної гречки / Т. В. Мірзоєва. - С .91-95. - Літ. в кінці ст.
Матвійчук, Б. В. Сучасни й агроекологічний стан природно-ресурсного потенціалу Полісся / Б. В. Матвійчук. - С .97-102. - Літ. в кінці ст. : табл.
Плотнікова, М. Ф. Пермакультура як перспективна технологія в агрономії / М. Ф. Плотнікова. - С .120-125. - Літ. в кінці ст.
Котелевич, В. А. Роль органічного виробництва у формуванні якості і безпеки харчової продукції у Житомирському регіоні / В. А. Котелевич. - С .169-172
Ісаков, В. В. Подовжений період випасання - ефективний елемент технології вирощування молодняку м'ясних порід в умовах Західного Полісся / В. В. Ісаков, Ю. В. Потапчук. - С .182-188. - Літ. в кінці ст. : табл.
Лойко, С. В. Органічне виробництво як напрям екологобезпечного землекористування / С. В. Лойко. - С .393-398. - Літ. в кінці ст. : рис.
УДК
ББК 65.9(4УКР)32
Рубрики: Продовольча безпека--Україна--Наукові видання
   Органічне виробництво--Україна--Наукові видання

   Житомирська область--Органічне виробництво -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- органічне виробництво -- аграрний сектор -- моніторинг -- управління ефективністю -- сільські території -- екологобезпечне землекористування -- органічні підприємства
Анотація: До збірника увійшли матеріали доповідей учасників V Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юлюс \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

5.
338.439-049.5*М
О-64


    "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9 ; 2021 ; Житомир).
    Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року [] / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік" ; [редкол.: О. Скидан та ін.]. - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2021. - 355, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-617-7684-53-3 : 150.00 р.
    Зміст:
Данкевич, В. Є. Перспективи вирощування органічної продукції на присадибних ділянках населення / В. Є. Данкевич, Є. М. Данкевич. - С .71-78. - Бібліогр. в кінці ст. : рис.
Савчук, І. М. Продуктивні і забійні якості молодняку свиней за використанням різних високобілкових кормів / І. М. Савчук, Я. В. Черниш, О. О. Лавринюк. - С .98-105 : табл.
Паламарчук, Р. П. Застосування філазоніту при вирощуванні кукрудзи / Р. П. Паламарчук [та ін.]. - С .112-118. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Ковальова С. П., Ільніцька О. В., Рубан І. М.
Журавель, С. В. Вплив температурного режиму на процес культивування Dendrobaena Venet при виробництві вермикомпосту у контейнерах / С. В. Журавель [та ін.]. - С .119-129. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., рис.
Інші автори: Кравчук М. М., Кропивницький Р. Б., Поліщук В. О.
Шуляр, А. Л. Найпопулярніші українські органічні продукти та їх виробники / А. Л. Шуляр, В. П. Ткачук, В. Ф. Андрійчук. - С .143-149. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., фот.
Пиршін, М. І. Потенціал лісогосподарських підприємств в заготівлі органічних об'єктів рослинного світу / М. І. Пиршін. - С .166-172. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Саюк, О. А. Ефективність біопрепаратів проти мікозів картоплі / О. А. Саюк, Р. М. ТрояченкоІ. О. Павлюк. - С .173-178. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., рис.
Котелевич, В. А. Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки / В. А. Котелевич. - С .245-257. - Бібліогр. в кінці ст.
Валерко, Р. А. Якість питної води як фактор впливу на стан здоров'я сільського населення / Р. А. Валерко, Л. О. Герасимчук. - С .272-280. - Бібліогр. в кінці ст. : табл., рис.
Тимощук, Т. М. Роль сорту у захисті рослин від хвороб за органічного виробництва / Т. М. Тимощук, Г. М. КотельницькаА. В. Дунаєвська. - С .289-293. - Бібліогр. в кінці ст.
Назарчук, О. П. Формування урожайності суцвіть ромашки лікарської за органічної технології вирощування / О. П. Назарчук, В. В. Мойсієнко. - С .298-303. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
Горобець, О. В. Вивчення попиту на органічну продукцію та заходи щодо його збільшення / О. В. Горобець, А. А. Кравчук. - С .304-312. - Бібліогр. в кінці ст. : рис., табл.
Матвійчук, Н. Г. Біологізація вирощування картоплі в короткоротаційній сівозміні Полісся / Н. Г. Матвійчук, Б. В. МатвійчукВ. Б. Ковальов. - С .312-320. - Бібліогр. в кінці ст. : табл.
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Органічне виробництво--Україна--Наукові видання
   Продовольча безпека--Україна--Наукові видання

   Житомирська область--Органічне виробництво -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- сільське господарство -- агрономія -- агровиробництво -- агротехнології -- агроекологія -- тваринництво -- рослинництво -- бджільництво -- ягідництво -- лісове господарство -- фермерство
Анотація: Сформовано за матеріалами доповідей учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Містить матеріали досліджень, що розкривають проблеми і перспективи розвитку органічного виробництва, роль органічного виробництва у формуванні продовольчої безпеки, особливості органічних технологій виробництва в агрономії й тваринництві, питання маркетингу органічної продукції, вагомість системи вищої освіти у підготовці фахівців органічного виробництва тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скидан, Олег \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Радзявичюс, Гедиминас \ред.\; Рубан, І. М.; Поліщук, В. О.; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік"
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

6.
338.439-049.5*М
О-64


. "Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція (9 ; 2021 ; Житомир)

    Котелевич, В. А.
    Проблеми якості і безпечності харчових продуктів-важливі складові продовольчої безпеки [] / В. А. Котелевич // Матеріали IX Міжнародної науково-практичної Конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 27-28 травня 2021 року / М-во освіти і науки України, Поліс. нац. ун-т, Федерація орган. руху України, Поліс. центр орган. вир-ва "Полісся органік". - Житомир : Поліс. нац. ун-т, 2021. - С. 245-257. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISBN 978-617-7684-53-3
УДК
ББК 65.32
Рубрики: Продовольча безпека--Дослідження--Житомирська область, 21 ст., поч.
   Гриби--Радіоактивне забруднення--Житомирська область, 21 ст., поч.

   Сільськогосподарська продукція--Радіаційний контроль--Житомирська область, 21 ст., поч.

   Житомирська область--Продовольча безпека--Дослідження, 21 ст., поч.
    Житомирська область--Гриби--Радіоактивне забруднення, 21 ст., поч.

    Житомирська область--Сільськогосподарська продукція--Радіаційний контроль, 21 ст., поч.

Кл.слова (ненормовані):
безпека харчових продуктів -- якість харчових продуктів -- Світова організація торгівлі (СОТ) -- стандарти на продукцію -- виробничі стандарти -- системи контролю -- радіонукліди -- синтетичні сполуки -- харчові добавки -- канцерогени -- фальсифікації
Анотація: [У статті досліджується коло проблем якості та безпечності харчових продуктів і продовольчої сировини, проаналізовано систему контролю та надано пропозиції щодо забезпечення населення якісним та безпечним продовольством].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скидан, Олег \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Раманаускас, Юліус \ред.\; Радзявичюс, Гедиминас \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Поліський національний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся органік""Органічне виробництво і продовольча безпека", науково-практична конференція(9 ; 2021 ; Житомир)

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)