С30 Семенов, Василь Федорович. Загальний курс агробізнесу [] : навч. посіб. / В. Ф. Семенов, І. Ю. Сіваченко, В. П. Федоряка ; за ред. В. Ф. Семенова, І. Ю. Сіваченка. - Київ : Знання, 2000. - 301 с. : табл. - (Вища освіта XXI століття). - Бібліогр.: с. 298-301 . - ISBN 966-620-009-9 : 16.80 грн, 7.25 грн
Рубрики: Сільське господарство--Підприємництво--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): землеволодіння -- зелена революція -- агросервіс -- продовольчий маркетинг -- продовольчі ресурси -- землекористування -- фермерські господарства -- екологізація агробізнесу -- переробка сировини -- державне регулювання агробізнесу -- зарубіжний агробізнес Анотація: Зміст і сутність діяльності підприємств, пов'язаних із виробництвом сільськогосподарської продукції, її переробкою та реалізацією. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сіваченко, Ігор Юрійович; Федоряка, Василь Петрович; Семенов, Василь Федорович \ред.\; Сіваченко, Ігор Юрійович \ред.\ Примірників всього: 5 ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (2), ВВ (2) |
П 12 Павлоцкая, Лариса Федоровна. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко, В. В. Евлаш. - К. : ИНКОС, 2007. - 287 с. : рис., табл. - Прил.: с.245. - ISBN 966-8347-53-6 : 42.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): нормы потребления пищевых веществ -- норми споживання харчових речовин -- белки -- білки -- липиды -- ліпіди -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- минеральные вещества -- мінеральні речовини -- пищевое сырье -- харчова сировина -- безопасность сырья -- безпека сировини -- переработка сырья -- переробка сировини -- химический состав пищевого сырья -- хімічний склад харчової сировини -- переработка пищевого сырья -- переробка харчової сировини -- качество пищевых продуктов -- якість харчових продуктів -- органолептика -- органолептіка -- физиологические потребности в пище -- фізіологічні потреби в їжі Анотація: Биологическая роль и нормы потребления основных пищевых веществ. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дуденко, Н. В.; Евлаш, В. В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М 90 Мулярчук, Іван Феодосійович. Наголоси [] / Мулярчук І. Ф. - Фастів : Поліфаст, 2012. - 112, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 112. - ISBN 978-966-2587-03-6 : 20.00 грн Є автограф: Прим. 1046335 : Мулярчук, Іван Федосійович
Рубрики: Хімічні виробництва--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): хімічні технології -- химические технологии -- переробка сировини -- переработка сырья -- рідкісні метали -- редкие металлы Анотація: Наголошується на новизні, суті ініціатив і розробок автора в областях хімічної технології, оцінки мінеральної сировини, етики, релігії, державотворення, організації науково-виробничих об'єднань, в літературній творчості тощо. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мулярчук, Іван Федосійович (вчений ; 1937) \про нього\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б48 . "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція (2017 ; Бердичів) Захарчук, Н. М. З історії промислових підприємств Бердичева: Корніловський буряко-цукровий завод, Бердичівський цукрорафінадний завод [] / Н. М. Захарчук> // Матеріали Міжнародної науково-краєзнавчої конференції "Бердичів крізь призму століть", присвяченої 160 річниці від дня народження Джозефа Конрада (03.12.1857 р., 24-25 червня 2017 р. : наук. зб. "Велика Волинь". Праці Житомир. наук.-краєзнавчого т-ва дослідників Волині, Житомир. обл. орг. НСКУ / [І. М. Астапюк та ін.; упоряд. П. С. Скавронський ; ред. рада: І. Д. Дячук та ін.]. - Житомир : ФОП Мельник М. В., 2017. - С. 119-122. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Промислові підприємства--Цукрове виробництво--Історія--Бердичів, місто (Житомирська область)--Наукові видання Бердичів, місто (Житомирська область)--Промислові підприємства--Цукрове виробництво--Історія -- Наукові видання Кл.слова (ненормовані): переробка сировини -- рафінадні склади -- цукровий комбінат Анотація: З історії цукрового виробництва у місті Бердичеві Житомирської області. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Астапюк, Ірина Михайлівна; Батюк, Іван Віталійович; Бедь, Михайло Михайлович; Вітюк, Олександр Олегович; Скавронський, Павло Степанович \упоряд.\; Дячук, І. Д. \ред.\; Скавронський, Павло Степанович \ред.\; Ступак, Федір Якович \ред.\; Тимошенко, Василь Іванович \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08; Національна спілка краєзнавців України; Виконавчий комітет Бердичівської міської ради; Житомирська обласна організація НСКУ; Польський інститут в м. Києві; "Бердичів крізь призму століть", науково-практична конференція(2017 ; Бердичів); \про нього\ Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |
Л84 Лунин, Олег Григорьевич. Технологическое оборудование предприятий кондитерской промышленности [] : учебник / О. Г. Лунин, А. И. Драгилев, А. Я. Черноиванник. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 383 с. : рис., табл. - Лит.: с. 381. - 0.95 р. Рубрики: Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кондитерское производство -- кондитерские машины -- кондитерські машини -- кондитерские аппараты -- кондитерські апарати -- кондитерские поточные линии -- кондитерські потокові лінії -- переработка сырья -- переробка сировини -- производство карамели -- виробництво карамелі -- производство конфет -- виробництво цукерок -- производство шоколада -- виробництво шоколаду -- производство мармелада -- виробництво мармеладу -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- упаковка кондитерских изделий -- пакування кондитерських виробів Анотація: Сведения о кондитерском технологическом оборудовании общего и специализированного назначения, устройство машин и аппаратов, принцип их работы. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Драгилев, Абрам Иосифович; Черноиванник, Алексей Яковлевич Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |