П 63 Посудін, Юрій Іванович. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [] : навч. посіб. / Ю. І. Посудін. - Київ : Арістей, 2005. - 408 с. : кольор. іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 378-396. - ISBN 966-8458-61-36 : 44.00 грн, 63.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): якість рослинної продукції -- якість молочної продукції -- якість тваринної продукції -- якість яєць -- безпека продуктів харчування -- якість меду -- методи оцінки якості -- вимірювання кольору продуктів -- спектроскопія продуктів -- вимірювання аромату -- комп'ютерні зображення якості продуктів Анотація: Сучасні фізичні методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських та харчових продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ВВ (2), ФОНД (2) Свободны: ВВ (2), ФОНД (2) |
М54 Методи визначення фальсифікації товарів [] : підручник / А. А. Дубініна [та ін.]. - К. : Професіонал : Центр учбов. л-ри, 2010. - 272 с. : табл. - Дод.: с. 219-256. - Л-ра: с. 257-271. - ISBN 978-966-364-982-5 : 68.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Оцінка--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): идентификация товаров -- ідентифікація товаров -- правовые аспекты фальсификации товаров -- правові аспекти фальсифікації товарів -- фальсификация муки -- фальсифікація борошна -- фальсификация кондитерских изделий -- фальсифікація кондитерських виробів -- фальсификация меда -- фальсифікація меду -- фальсификация молока -- фальсифікація молока -- фальсификация мясных продуктов -- фальсифікація м'ясних продуктів -- фальсификация рыбы -- фальсифікація риби -- фальсификация яиц -- фальсифікація яєць -- фальсификация вкусовых товаров -- фальсифікація вкусових товарів Анотація: Підручник з визначення фальсифікації харчових продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Дубініна, С. О.; Летута, Т. М. Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |