338.488.23:640
Н59


    Нечаюк, Лідія Іванівна.
    Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : [навч. посібник] / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 348 с. : граф., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 966-8253-28-0 : 25.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)441.я73
Рубрики: Економіка--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
менеджмент -- раціони харчування -- громадське харчування -- мотивація -- планування -- комунікація
Анотація: Сучасна теорія менеджменту, функції менеджменту та їх застосування у готельно-ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Телеш, Наталія Олександрівна
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)

338.46:640.4(477)(075.8)
Н59


    Нечаюк, Лідія Іванівна.
    Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : навч. посібник / Л. І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. - 3-тє вид. - К. : Центр навчальної л-ри, 2009. - 344 с. : табл., граф. - Дод.: с. 316-343. - ISBN 978-966-364-933-7 : 86.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)441я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
готельно-ресторанне підприємство -- менеджмент господарського управління -- послуги готелів -- мотивація і стимулювання -- контроль готельних підприємств -- функції менеджменту -- якість кулінарної продукції -- планування готельно-ресторанних підприємств -- прогнозування зміни прибутку -- фактори зовнішнього середовища -- фактори внутрішнього середовища -- стратегічне планування -- мережеве планування -- економічні методи менеджменту -- кадровий потенціал -- комунікації
Анотація: Сучасна теорія менеджменту та її застосування у готельно-ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нечаюк, Наталія Олександрівна
Примірників всього: 3
ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1)

338.46:640.4(477)
Н59


    Нечаюк, Лідія Іванівна.
    Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : навч. посібник / Л. І. Нечаюк. - Київ : Центр навч. л-ри, 2006. - 348 с. : рис., табл. - Дод.: с. 317-347. - ISBN 966-364-165-7 : 27.50 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)441я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
готельно-ресторанне підприємство -- управління підприємством -- послуги готельно-ресторанних підприємств -- мотивація і стимулювання -- планування прибутку і рентабельності -- управлінські рішення -- кадровий потенціал -- комунікації
Анотація: Сучасна теорія менеджменту у готельно-ресторанному бізнесі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Нечаюк, Наталія Олександрівна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1)