637.3:634.58
Т38


   
    Технологія сирного продукту замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [] : монографія / [Обозна М. В. та ін.] ; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого ; [Сум. нац. аграр. ун-т, Харк. нац. техн. ун-т с.-г. ім. П. Василенка, Економ. ун-т (Вроцлав, Польща), Ун-т "Георге Барициу" (Брашов, Румунія)]. - Суми : Унів. кн., 2016. - 157, [1] с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Скор.: с. 3. - Л-ра: с. 140-157. - ISBN 978-966-680-780-2 : 85.00 грн
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Технологія виробництва--Дослідження--Наукові видання
   
фывфывфыв:
стан молочної галузі -- состояние молочной отрасли -- виробництво сирів -- производство сыров -- рослинні компоненти -- растительные компоненты -- рослинні білки -- растительные белки -- зернові компоненти -- зерновые компоненты -- рослинна сирована -- растительное сырье -- модельна система сирного продукту -- модельная система сырного продукта -- зміни вологості -- изменения влажности -- хімічний склад сирного продукту -- химический состав сырного продукта -- біологічна цінність сирного продукту -- биологическая ценность сырного продукта -- властивості сирного продукту -- свойства сырного продукта -- зміна температури плавлення -- смена температуры плавления -- мікроструктура сирного продукту -- микроструктура сырного продукта -- зберігання сирного продукту -- сохранность сырного продукта
Аннотация: Спосіб отримання комбінованого молочно-рослинного виробу - м'ягкого сичужного сирного продукту.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Обозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Гурський, П. В.; Гурський, П. В. \ред.\; Перцева, Ф. В. \ред.\; Сумський національний аграрний університет; Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка; Економічний університет (Вроцлав, Польща); Університет "Георге Барициу" (Брашов, Румунія)
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)