Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=безпека продуктів харчування<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 за 8
1.

Посудін Ю. І. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів/Ю. І. Посудін. - 2005
2.

Управління сучасним готельним комплексом/Г. Б. Мунін [та ін.] ; за ред. С. І. Дорогунцова. - 2005
3.

Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу/Г. Б. Мунін [та ін.] ; під заг. ред. М. М. Поплавського, О. О. Гаца. - 2008
4.

Ветеринарно-санитарное законодательство Украины/сост. Т. В. Сировец. - 2002
5.

Лук'янов В. О. Організація готельно-ресторанного обслуговування/Лук'янов В. О., Мунін Г. Б.. - 2012
6.

Щуревич Л. М. Пріоритети аграрної політики України в контексті європейської інтеграції/Л. М. Щуревич // Збірник наукових праць Національної академії державного управління при Президентові України. -К.:НАДУ при Президентові України, 2017,N N 2.-С.105-122
7.

Макарова Н. Одобрено NSF - значит безопасно для здоровья/Н. Макарова // Вода і водоочисні технології. -К.:Аква Консалтинг, 2018,N N 4.-С.18-20
8.

Веремєєнко В. НАССР у медзакладі: як впровадити і не порушити закон/В. Веремєєнко // Довідник головної медичної сестри. -Київ:Лариса Ільченко, 2020,N N 1.-С.11-18
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)