Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Андрушівська ЦРБ (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=гостиничный бизнес<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.48(075.8)/М50
Автор(и) : Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Роглєв Х. Й., Руденко С. І.
Назва : Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навч. посібник для вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :460 с.: рис., табл.
Колективи : Національна академія наук України, Рада по вивченню продуктивних сил України, Київський наіональний університет культури і мистецтв
Примітки : Дод.: с. 426-447. - Л-ра: с. 448-758
ISBN, Ціна 978-966-351-172-6: 76.00, 72.00, 73.00, 82.00, грн
УДК : 338.48(075.8)
ББК : 65.43я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Менеджмент
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасна теорія менеджменту готельного і ресторанного бізнесу.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Вільні : ЧЗ(1), ФОНД(2), ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.48(075.8)/Ф 84
Автор(и) : Мунін Г. Б., Карягін Ю. О., Артеменко А. С., Кошиль Ю. В.
Назва : Франчайзинг у готельно-ресторанному бізнесі : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2008
Кільк.характеристики :370 с
Примітки : Дод.: с.306-342. - Л-ра: с.343
ISBN, Ціна 978-966-351-152-8: 042.00 грн
УДК : 338.48(075.8)
ББК : 65.43я73
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Сучасні концепції організації системи франчайзингу в управлінні готелем.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(075.8)/Л84
Автор(и) : Лук'янов, Володимир, Мунін, Георгій
Назва : Організація готельно-ресторанного обслуговування : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :344, [1] с
Колективи : Інститут економіки та управління
Примітки : Л-ра: с. 341-344
ISBN, Ціна 978-966-2781-05-2: 95.00 грн
УДК : 338.46(075.8)
ББК : 65.432я73
Предметні рубрики: Готельне господарство-- Готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.46(075.8)/М21
Автор(и) : Мальська, Марта Пилипівна, Пандяк, Ігор Григорович, Занько, Юрій Степанович
Назва : Організація готельного обслуговування : підручник
Вихідні дані : К.: Знання, 2011
Кільк.характеристики :366, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Львівський національний університет імені Івана Франка
Примітки : Л-ра: с. 294-299. - Дод.: с. 300-363
ISBN, Ціна 978-966-346-810-5: 81.00 грн
УДК : 338.46(075.8)
ББК : 65.432я73
Предметні рубрики: Готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематизовано виклад організаційних, управлінських і технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного й ужиткового спрямування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 796.5(73+71)/Б12
Автор(и) : Бабушко, Світлана Ростиславівна
Назва : Теоретичні та методичні засади професійного розвитку фахівців туристичної сфери США і Канади : автореферат дисертації
Вихідні дані : К.: ДКС Центр, 2015
Кільк.характеристики :40 с.: рис.
Колективи : Національна академія педагогічних наук України, Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих
Примітки : Л-ра: с. 31-37
Ціна : 10.00 грн
УДК : 796.5(73+71)
ББК : 75.812(7СПО) + 75.812(7КАН)
Предметні рубрики: Туристична індустрія --США
Туристична індустрія --Канада
Географіч. рубрики:
Анотація: Здійснено цілісне дослідження теоретичних і методичних засад професійного розвитку фахівців туристичної сфери США та Канади.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.41(73)/L94
Автор(и) : Ludlow, Diane
Назва : Working at a hotel
Вихідні дані : Hove: Wayland, 1982
Кільк.характеристики :94 с.: ill.
Серія: People at work
Примітки : Текст: англ. - App.: p. 91-94. - Ind.: p. 93-94
ISBN, Ціна 0-85340-955-2: 6000.00 крб
УДК : 640.41(73)
ББК : 65.9(7США)441.357
Предметні рубрики: Готелі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гостиницы--готельний бізнес--гостиничный бизнес--праця в готелі--работа в гостинице
Анотація: [Working at a hotel by Diane Ludlow].
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)