Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=зберігання напівфабрикатів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:640.4(075)/Н72
Автор(и) : Новікова, Олена Володимирівна, Алексенко, Вікторія Олексіївна
Назва : Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2018
Кільк.характеристики :195, [1] с.: іл., рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 195
ISBN, Ціна 978-966-2678-56-7: 135.00 грн
УДК : 664.68:640.4(075)
ББК : 30.6я73 + 36.86я73
Предметні рубрики: Харчове обладнення-- Хлібопекарське виробництво-- Проектування
Харчове обладнення-- Кондитерське виробництво-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): підприємства малої потужності--технологічний цикл приготування хліба--виробництво хлібобулочних виробів--зберігання напівфабрикатів--упаковка--організація технологічного процесу--організація робочих місць--технологічне обладнання--санітарно-гігієнічні вимоги--безпека праці
Анотація: Організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)