Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=продовольственное сырье<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/П 56
Автор(и) : Пономарьов, Петро Хомович, Донцова І.В.
Назва : Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :126 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с. 114-116. - Дод.: с. 117-122. - Алф.-предм. покажч.: с. 123
ISBN, Ціна 978-966-364-856-9: 033.80 грн
УДК : 613.2(075.8) + 575(075.8)
ББК : 51.230я73 + 28.04я73
Предметні рубрики: Гігієна харчових продуктів
Географіч. рубрики:
Анотація: Історія розвитку генної інженерії, її суть, механізм, завдання, обсяги виробництва і продаж трансгенних культур, продуктів харчування, компанії, що їх виробляють, ставлення до трансгенних продуктів у світі і в Україні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 366.436/438(477)(/У45-395096
Уніф. заголовок форми :Україна. Закони.
Назва : Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" : за станом на 20 берез. 2003 р. . -Офіц. вид.
Вихідні дані : Київ: Парлам. вид-во, 2003
Кільк.характеристики :22 с
Колективи : Верховна Рада України
Серія: Закони України
ISBN, Ціна 966-611-219-1: 01.83 грн
УДК : 366.436/438(477)(094.5)
ББК : 67.9(4УКР)304.3
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека --Україна
Харчова промисловість --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 346.1(477)/В 39
Назва : Ветеринарно-санитарное законодательство Украины : сб. нормативных док. : с изм. и доп. по состоянию на 1 сентября 2002 г.
Вихідні дані : Х.: Конус, 2002
Кільк.характеристики :175, [1] с
ISBN, Ціна 966-7636-24-0: 9.00 грн
УДК : 346.1(477)
ББК : 67.9(4УКР)303
Предметні рубрики: Ветеринарна санітарія-- Законодавство --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: В сборник вошли законодательные документы, определяющие основы функционирования ветеринарной медицины, обеспечения санитарного и эпидемического благополучия населения, обеспечения качества и безопасности пищевых продуктов и продовольственного сырья.
Примірники : всього : БГ(1), ВВ(1)
Вільні : БГ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 641.56(075.8)/Д44
Автор(и) : Черевко А. И., Димитриевич Л. Р., Скурихина Л. А., Дуденко Н. В., Павлоцкая Н. Ф.
Назва : Диетическое питание: в 2 т. : пособие-справочник. Т. 2: Основы технологии производства и организации потребления продукции диетического питания
Вихідні дані : Сумы: Унив. кн., 2013
Кільк.характеристики :493, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Лит.: с. 410-412. - Прил.: с. 413-493
ISBN, Ціна 978-966-680-627-0: 125.00 грн
УДК : 641.56(075.8)
ББК : 36.996я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування-- Лікувальна кулінарія-- Дієтологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): продовольственное сырье--продовольча сировина--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--механическая кулинария--механічна кулінарія--физические свойства сырья--фізичні властивості сировини--химический состав продуктов питания--хімічний склад продуктів харчування--производство продуктов питания--виробництво продуктів харчування--производство диетической продукции--виробництво дієтичної продукції--оборудование предприятий ресторанного хозяйства--устаткування підприємств ресторанного господарства--организация диетического питания--організація дієтичного харчування--гигиена пищеблока--гігієна харчоблоку--личная гигиена персонала--особиста гігієна персоналу--сервірування столу--сервировка стола--нові форми обслуговування в ресторанах--новые формы обслуживания в ресторанах
Анотація: Особенности технологии производства продукции диетического питания на предприятиях ресторанного хозяйства, в том числе в оздоровительных санаторно-курортных учреждениях.
Примірники : всього : ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)