Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=поживні властивості сиру<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
637.3
П80


   
    Производство сыра: технология и качество [] = Le fromage / пер. с фр. Б. Ф. Богомолова ; под ред. и с предисл.: Г. Г. Шилера. - М. : Агропромиздат, 1989. - 496 с. : рис., табл. - Библиогр. в конце глав. - Прил.: с. 471-475. - Предм. указ.: с. 476-479. - ISBN 5-10-001245-5 : 7.70 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Технологія--Якість--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
свертывание молока -- звертання молока -- сыворотка -- сиворотка -- посолка сыров -- засолювання сирів -- созревание сыра -- дозрівання сиру -- проготовление сгустка -- приготовлення згустку -- свойства молока -- властивості молока -- физические свойства сгустка -- фізичні властивості згустку -- резервирование сырной массы -- резервування сирної маси -- технологии приготовления сыра -- технології виготовлення сиру -- оборудование производства сыра -- обладнання виробництва сиру -- гигиенический аспект сыроделия -- гігієнічні аспекти сироваріння -- питательные свойства сыра -- поживні властивості сиру
Анотація: Прогрессивные технологии в сыроделии, новые методики контроля и управления качеством на всех стадиях производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Богомолов , Б. Ф. \пер.\; Шилер, Г. Г. \ред., авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)