Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=водяний крес<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
635
К64


    Кононков, Петр Федорович.
    Новые овощные растения [] / П. Ф. Кононков, М. С. Бунин, С. Н. Кононкова. - 2-е изд., доп. - М. : Россельхозиздат, 1985. - 61 с. : рис., табл. - Прил.: с. 55-60. - 0.30 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочі--Вирощування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
брокколи -- броколі -- стахис -- стахіс -- катран -- водяной кресс -- водяний крес -- спаржевый салат -- спаржа -- базилик -- огуречная трава -- огіркова трава -- иссоп -- гісоп -- фенкель -- чабер -- майоран
Анотація: Биологические особенности, технология выращивания и способы кулинарной обработки некоторых овощных растений.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бунин, Михаил Станиславович; Кононкова, Светлана Николаевна
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
635
К64


    Кононков, Петр Федорович.
    Новые овощные растения [] / П. Ф. Кононков, М. С. Бунин, С. Н. Кононкова. - М. : Россельхозиздат, 1983. - 63 с. : рис., табл. - Прил.: с. 58-62. - 0.25 р.
УДК
ББК 42.34
Рубрики: Овочеві культури--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
ботаника овощных культур -- ботаніка овочевих культур -- биология овощных культур -- біологія овочевих культур -- агротехника овощных культур -- агротехніка овочевих культур -- кулинарная обработка овощных культур -- кулинарна обробка овочевих культур -- брокколи -- брокколі -- стахис -- чайот -- катран -- водяной кресс -- водяний крес -- спаржевый салат -- спаржевий салат
Анотація: Ботанические и биологические особенности новых овощных культур, технология выращивания и способы кулинарной обработки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бунин, Михаил Станиславович; Кононкова, Светлана Николаевна
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)