Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=вуглеводи харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 197, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов -- жири харчових продуктів -- жиры пищевых продуктов -- білки харчових продуктів -- белки пищевых продуктов -- вуглеводи харчових продуктів -- углеводы пищевых продуктов -- вітаміни харчових продуктів -- витамины пищевых продуктов -- барвникові речовини плодів -- красящие вещества плодов -- смак продуктів -- вкус продуктов -- аромат продуктів -- аромат продуктов -- зберігання продуктів -- сохранность продуктов -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения
Анотація: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.02(075)
З-91


    Зубар, Надія Миколаївна.
    Теоретичні основи харчових виробництв [] : підручник / Н. М. Зубар. - Київ : Кондор, 2020. - 302, [2] с. : рис., табл. - Літ.: с. 301-302. - ISBN 978-617-7939-15-2 : 310.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Харчові продукти--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
закономірності харчових технологій -- властивості харчових виробництв -- процеси харчових виробництв -- біохімія харчових технологій -- мікробіологія харчових технологій -- білки харчових продуктів -- ліпіди харчових продуктів -- вуглеводи харчових продуктів -- якість харчових продуктів
Анотація: Харчові виробництва: технологічні процеси, функціонально-технологічні властивості основних нутрієнтів та перетворення їх при виробництві харчової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)