Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=качество продовольственных товаров<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.8.03(075.8)
К61


    Колтунов, Віктор Андрійович.
    Технологія зберігання продовольчих товарів [] : навч. посібник / В. А. Колтунов, Є. В. Бєлінська ; М-во освіти і науки України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 134, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 134-136. - ISBN 978-617-673-250-1 : 41.00 грн, 67.20 грн
УДК
ББК 36-909я73
Рубрики: Продовольчі товари--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технологія зберігання продовольчих товарів -- технология хранения продовольственных товаров -- стійкість рослинної сировини -- стойкость растительного сырья -- якість продовольчих товарів -- качество продовольственных товаров -- хімічний склад продовольчих товарів -- химический состав продовольствнных товаров -- склад сировини -- состав сырья -- властивості продовольчих товарів -- свойства продовольственных тваров
Анотація: Комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, впливу деяких факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бєлінська, Євгенія Вікторівна; Міністерство освіти і науки УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36-9я73
К60


    Колесник, Арсений Адамович.
    Теоретические основы товароведения продовольственных товаров [] : учебник / А. А. Колесник, Л. Г. Елизарова ; [ред. М. А. Кутепова]. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Экономика, 1990. - 287 с. : рис., табл. - (ВУЗ. Государственная торговля). - ISBN 5-282-00719-3 : 0.85 р.
ББК 36-9я73
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
товароведение -- продовольственные товары -- качество продовольственных товаров -- якість продовольчих товарів -- вещества пищевых продуктов -- речовини харчових продуктів -- тара -- хранение пищевых продуктов -- зберігання харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- консервування харчових продуктів -- классификация пищевых продуктов -- класифікація харчових продуктів
Анотація: Химический состав пищевых продуктов, их стандартизация, способы сохранения качества.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Елизарова, Людмила Григорьевна; Кутепова, М. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)