Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=ступінь свіжості м'яса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
614.31:637.5](477)(075.8)
П69


   
    Практикум з ветеринарно-санітарної експертизи з основами технології та стандартизації м'яса і м'ясних продуктів [] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [О. М. Якубчак [та ін.] ; за заг. ред. О. М. Якубчак. - Київ : Компанія Біопром, 2012. - 168 с. : рис., табл. - (Ветеринарна медицина). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 154-160. - Дод.: с. 161. - Предм. покажч.: с. 162-163. - ISBN 978-966-96452-9-6 : 30.00 грн
УДК
ББК 48.17 + 51.1(4УКР)1я73
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--М'ясо та м'ясні продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
лабораторні дослідження харчових продуктів -- ступінь свіжості м'яса -- бактеріологічні дослідження м'яса -- трихінелоскопія м'яса -- цистицероз м'яса -- експертиза солонини -- експертиза мясних консервів -- радіометрія харчових продуктів -- дозиметрія харчових продуктів
Анотація: Органолептичні та лабораторні методи досліджень якості й безпечності м'яса і м'ясних продуктів за сучасними вимогами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Якубчак, О. М.; Козак, М. В.; Власенко, В. В.; Олійник, Л. В.; Якубчак, О. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)