Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=формование макаронных изделий<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
664.69(03)
Ч49


    Чернов, Мишель Евгеньевич.
    Справочник по макаронному производству [] / М. Е. Чернов, Г. М. Медведев, В. П. Негруб. - М. : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 304 с. : рис., табл. - Прил.: с. 268-298. - Лит.: с. 298-299. - 1.70 р.
УДК
ББК 36.838я2
Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сырье макаронного производства -- сировина макаронного виробництва -- технология макаронного производства -- технологія макаронного виробництва -- технохимический контроль макаронного производства -- технохімічний контроль макаронного виробництва -- нормы расхода сырья -- норми витрат сировини -- оборудование складов муки -- обладнання складів борошна -- формование макаронных изделий -- формування макаронних виробів -- оборудование для сушки -- обладнання для сушки -- оборудование складов готовой продукции -- обладнання складів готової продукції -- фасовка макаронных изделий -- фасовка макаронних виробів -- упаковка макаронных изделий -- упаковка макаронних виробів -- технологическое оборудование -- технологічне обладнання -- вспомогательное оборудование -- допоміжне обладнання -- общезаводское оборудование -- загальнозаводське обладнання
Анотація: Данные о сырье для производства макаронных изделий, дана характеристика, рассмотрены основные технологические этапы их производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Медведев, Георгий Михайлович; Негруб, Виктор Петрович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
664.694(075)
Н 19


    Назаров, Николай Иванович.
    Технология макаронных изделий [] : учебник / Н. И. Назаров. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Пищевая пром-сть, 1978. - 288 с. : рис., табл. - Лит.: с. 281-282. - Предм. указ.: с. 283-285. - 0.95 р.
УДК
ББК 36.839я73
Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация макаронных изделий -- класифікація макаронних виробів -- макаронное сырье -- макаронна сировина -- макаронное тесто -- макаронне тісто -- формование макаронных изделий -- формування макаронних виробів -- сушка макаронных изделий -- сушіння макаронних виробів -- упаковка макаронных изделий -- пакування макаронних виробів -- хранение макаронных изделий -- зберігання макаронних виробів -- качество макаронных изделий -- якість макаронних виробів
Анотація: [Описаны все стадии технологического процесса производства макаронных изделий.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)