Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові підприємства -- Управління -- Україна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
338.439(477)*М
Х22


    Харчишина, Олена Володимирівна.
    Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості [] : монографія / Харчишина Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011. - 289, [1] с. : рис., табл., портр. - Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289. - У змісті: Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області. - ISBN 978-966-485-095-4 : 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)304.25
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Україна--Наукові видання
   Харчові підприємства--Управління--Україна--Наукові видання

   Харчова промисловість--Житомирська область--Наукові видання

   Житомирська область--Харчова промисловість -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- організаційна культура підприємства -- организационная культура предприятия -- культура організації -- культура организации -- корпоративна культура -- корпоративная культура -- обряди організації -- обряды организации
Анотація: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

2.


    Іванченкова, Л. В.
    Системний підхід до побудови інформаційно-аналітичної (моніторингової) підситеми управління харчовим підприємством [] / Л. В. Іванченкова // Економіка та держава. - 2019. - N 3. - С. 62-66. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Управління--Україна
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- продовольчі товари -- моніторинг -- собівартість продукції -- виробництво продукції

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

3.


    Іванченкова, Л. В.
    Фінансово-аналітичні інструменти в управлінні процесами виробництва й реалізації продукції харчових підприємств [] / Л. В. Іванченкова // Інвестиціі: практика та досвід. - 2019. - N 6. - С. 9-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові підприємства--Управління--Україна

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)

Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)