Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>U=637.5.03<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
637.5.03
Я66


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 303, [1] с. : табл., схеми, мал. - Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 164.00 грн
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Фізико-хімічна біологія--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Біохімія--Властивості--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо сільськогосподарських тварин -- біохімія м'язової тканини -- біохімія сполучних тканин -- біохімія крові -- біохімія нервової тканини -- біохімія внутрішніх органів -- біохімія ендокринних залоз -- біохімія яйця -- зміни біохімічних властивостей -- фізичні властивості м'яса -- хімічний склад м'яса -- біологічна цінність м'яса
Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пешук, Людмила Василівна; Дроменко, Олена Борисівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
637.5.03
Н63


    Николаенко, Анатолий Федосеевич.
    Организация безотходного производства в мясной промышленности [] / А. Ф. Николаенко. - Киев : Урожай, 1991. - 248 с. : рис., табл. - Лит.: с. 243-246. - ISBN 5-337-00758-0 : 0.80 крб.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: М'ясне виробництво--Вторинні ресурси--Використання--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
мясное производство -- вторичные ресурсы -- вторинні ресурси -- мясная отрасль -- м'ясна галузь -- непищевое мясное сырье -- нехарчова м'ясна сировина -- кровь пищевая -- харчова кров -- костное сырье -- сировина із костей -- вторичное мясное сырье -- вторинна м'ясна сировина
Анотація: Изложены теоретические и практические вопросы организации безотходного производства в мясной промышленности.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)