Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Хлібопекарське виробництво -- Мікробіологія -- Санітарія -- Гігієна<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663:664.6(075)
Н11


    Нікулін, Олександр Васильович.
    Основи мікробіології, санітарії та гігієни хлібопекарського виробництва [] : посібник / О. В. Нікулін, Н. П. Малінкіна, Л. Л. Гладишко. - Житомир : Полісся, 2004. - ISBN 966-655-082-2 : 12.65 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Мікробіологія--Санітарія--Гігієна--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- борошняні вироби -- мікробіологія хлібопекарського виробництва -- харчові захворювання -- гігієна праці в хлібопеченні -- виробнича санітарія
Анотація: Будова, життєдіяльність та розповсюдження мікроорганізмів, їх значення в приготуванні борошняних виробів, перш за все - хліба.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малінкіна, Ніна Павлівна; Гладишко, Людмила Леонідівна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
664.6:579(075)
М 28


    Мармузова, Людмила Викторовна.
    Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий [] : учеб. пособие / Л. В. Мармузова. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 143 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 136. - Предм. указ.: с. 137-140. - ISBN 5-10-000198-4 : 0.20 р.
УДК
ББК 36.83я722
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Мікробіологія--Санітарія--Гігієна--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
микрофлора пшеничного теста -- мікрофлора пшеничного тіста -- микрофлора ржаного теста -- мікрофлора житнього тіста -- пищевые инфекции -- харчові інфекції -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гигиена труда -- гігієна праці -- санитарно-гигиенический режим хлебопекарного производства -- санітарно-гігієнічний режим хлібопекарного виробництв
Анотація: Вопросы общей микробиологии, микробиологии хлебобулочных и мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)