П 68 Правила безпеки для виробництва хліба, хлібобулочних та макаронних виробів [] : [ДНАОП 1.8.10-1.27-2002 : Затв. 28.02.2002 №125] / Держ. департамент з нагляду за охороною праці М-ва праці та соц. політики України. - Харків : Форт, 2002. - 232 с. : табл. - Дод.: с. 160-228. - ISBN 966-7097-51-X : 38.70 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Макаронне виробництво--Безпека праці--Керівні й законодавчі матеріали Кл.слова (ненормовані): вимоги пожежної безпеки -- безпека будівель -- безпека освітлення -- безпека опалення -- безпека вентиляції -- безпека водопостачання -- безпека виробничих процесів -- безпека виробничого устаткування -- вантажопідйомне устаткування -- електробезпека -- норми мікрокліматичних параметрів Анотація: Дія Правил поширюється на всі підприємства, установи, організації незалежно від форм власності та відомчої належності, які виробляють хліб, хлібобулочні та макаронні вироби. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Держ. департамент з нагляду за охороною праці М-ва праці та соц. політики України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Д36 Правила безпеки для кондитерського виробництва [] : ДНАОП 1.8.10.-1.14-97 : Затв. 1997-04-22 № 101 / Держ. ком. України по нагляду за охороною праці. - Київ : [Основа], 1997. - 318 с. : табл. - Дод.: с. 187-313. - 13.00 грн Рубрики: Кондитерське виробництво--Безпека--Нормативно-виробничі видання Кл.слова (ненормовані): вимоги пожежної безпеки -- безпека технологічних процесів -- безпека виробничого устаткування -- електробезпека -- безпека кондитерських виробництв -- безпека устаткування виробництва молочної кислоти Анотація: Розроблені Українським науково-дослідним інститутом пивобезалкогольної, кондитерської та харчоконцентратної промисловості (УкрНДІхарчопром), ТОВ "НТЦхарчопром". Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Державний комітет України по нагляду за охороною праці Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П68 Правила безпеки для спиртового та лікеро-горілчаного виробництва [] : ДНАОП 1.8.10- 1.11-97 -1997 : введ. 1997-04-22 / Держ. ком. України по нагляду за охороною праці. - Введ. з 1997-04-22. - Київ : [Основа], 1997. - 362 [3] с. : табл. - Дод.: с. 232-362. - 13.00 грн
Рубрики: Спиртове виробництво--Безпека--Нормативно-виробничі видання Лікеро-горілчане виробництво--Безпека--Нормативно-виробничі видання Кл.слова (ненормовані): вимоги пожежної безпеки -- безпека обладнання -- безпека виробничого устаткування -- електробезпека -- безпека виробництва спирту -- безпека виробництва хлібопекарних дріжджів -- лікеро-горілчане виробництво -- виробництво оцту -- виробництво глутамінової кислоти -- виробництво двоокису вуглецю Анотація: Розроблені Українським науково-дослідним інститутом пивобезалкогольної, кондитерської та харчоконцентратної промисловості (УкрНДІхарчопром), ТОВ "НТЦхарчопром". Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Державний комітет України по нагляду за охороною праці Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |