664.6(075)
Т-38


   
    Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв [] : підручник / В. Ф. Петько [та ін.] ; за ред. О. І. Гапонюка. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 432 с. : табл., рис. - Л-ра: с. 423-424. - ISBN 978-966-364-488-2 : 64.80 грн, 67.50 грн грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   Макарони--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   Кондитерське виробництво--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
історія хлібопечіння -- дозатори -- тістомісильні апарати -- хлібопекарські печі -- макаронне устаткування -- кондитерське устаткування
Анотація: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Петько, Володимир Феодосійович; Гапонюк, Олег Іванович; Петько, Євгеній Володимирович; Ульяницький, Анатолій Володимирович; Гапонюк, Олег Іванович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)