Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясні страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 41
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-41 
1.
616.379-008.64
М64


    Мірошниченко, Світлана Анатоліївна.
    Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу [] / С. А. Мірошниченко ; [пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2008. - 240 с. : іл. - Авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-338-811-3 : 16.40 грн
УДК
ББК 54.151.602.3
Рубрики: Цукровий діабет--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
гіпоглікемія -- гипогликемия -- інсулінотерапія -- инсулинотерапия -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- дієтичні кондитерські вироби -- диетические кондитерские изделия -- дієтотерапія -- диетотерапия -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- молочні страви -- молочные блюда -- овочеві страви -- овощные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда
Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.56(=511.111)
У 87


    Уусивирта, Хилкка.
    Финская национальная кухня [] = Supisuomalaiset herkut / Х. Уусивирта ; предисл. и пер. с фин. В. В. Похлебкина. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 72 с. : рис. - 0.45 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня фінська--Традиції--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня финская -- традиции финской кухни -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- рыбные закуски -- рибні закуски -- молочно-яичные закуски -- молочно-яйцеві закуски -- закусочные салаты -- закусочні салати -- пироги -- супы -- супи -- субпродуктовые блюда -- субпродуктові страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: Приведены рецепты блюд и кулинарных изделий финской национальной кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Похлебкин, Вильям Васильевич \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.55(477)
Т35


    Терлецька, Зеновія.
    Українські страви [] = UKRAINIAN DISHES / Зеновія Терлецька. - Нью-Йорк : Союз Українок Америки, 1990. - 201, [5] с. : іл. - Покажч.: с. 195-201. - 20.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
українські страви -- украинские блюда -- закуски -- борщі -- борщи -- юшки -- ухи -- м'ясні страви -- мясные блюда -- яловичина -- говядина -- телятина -- баранина -- дичина -- дичь -- риба -- рыба -- раки -- городина -- овощи -- салати -- салаты -- підливи -- подливы -- страви з яєць -- блюда из яиц -- печиво -- печенье -- торти -- торты -- ягоди -- ягоды -- горілки -- водки
Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
641.55(083.12)
М 21


    Малявко, Алла Андреевна.
    Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд [] / А. А. Малявко. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 183 с. : рис., фот. цв. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецептура -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- соусы -- соуси -- гарниры -- гарніри -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из макаронов -- страви з макаронів -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
663/664(075.8)
Д 69


    Дорохіна, Марія Олексіївна.
    Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні страви і закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп і бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т.В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.5(075.8)
Ш 96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
641/642(075.3)
Д71


    Доцяк, Віра Сисоївна.
    Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.5(477)
К26


    Карсекіна, Валентина Вікторівна.
    Страви української кухні [] : навч. посібник / В. В. Карсекіна, Л. М. Скрипка. - К. : Вища шк., 1993. - 239 с. : фото.кол. - ISBN 5-11-004206-3 : 35000.00 крб
УДК
ББК 36.997я722
Рубрики: Кухня українська--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
старовинна українська кухня -- старинная украинская кухня -- салати -- салаты -- закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- борщі -- борщи -- капусняки -- розсольники -- рассольники -- супи -- супы -- кулеші -- кулеши -- страви з картоплі -- блюда с картошки -- страви з круп -- блюда с круп -- м'ясні страви -- мясные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия
Анотація: Особливості національної старовинної і сучасної української кухні, подано рецептуру і технологію приготування традиційних українських страв, розроблених майстрами-кухарями різних регіонів України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скрипка, Людмила Миколаївна
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

9.
641.55
Ф 39


    Фельдман, Исай Аврамович.
    Советы кулинара [] / И. А. Фельдман. - Киев : Преста, 1993. - 120 с. : рис., табл. - Прил.: с. 149. - ISBN 5-7707-4652-1 : 6000.00 крб
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- рациональное питание -- раціональне харчування -- подача блюд -- подача страв -- старинные меры веса -- старовинні міри ваги
Анотація: Книга дает основы знаний о рациональном питании и приготовлении пищи, учит правильно использовать кулинарные рецепты.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

10.
36.997
С50


   
    Смачные рецепты для вашей компании [] / [сост. Т. П. Тарасова]. - Донецк : БАО, 1997. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-548-055-3 : 4.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
холодные закуски -- холодні закуски -- первые блюда -- перші страви -- соусы -- соуси -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из круп -- страви з крупи -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої
Анотація: Рецепты по приготовлению разнообразных блюд из овощей, плодов, мяса. рыбы, птицы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
664
С23


   
    Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [] / М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - Київ : Тэхника, 1990. - 406, [2] с. : табл. - Прил.: с. 316-405. - ISBN 5-335-00531-9 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Школярі--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- мучні вироби
Анотація: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Министерство торговли УССР; Главное управление общественного питания
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
641.5(031)
Г 12


    Гаврилова, Анна Сергеевна.
    Русская кухня. Чудеса русской кухни [] : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия / А. С. Гаврилова. - М. : АСТ : Астрель : Полиграфиздат, 2010. - 511, [1] с. : фото цв. - (Чудо домашней кухни). - ISBN 978-5-17-064943-3 : 127.00 грн
УДК
ББК 36.997(4РОС)я2
Рубрики: Кухня російська--Рецептура--Довідкові видання; Ілюстративні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- творожные блюда -- сирні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- выпечка -- випічка -- соления -- соління -- напитки -- напої -- праздничный стол -- святковий стіл -- постная кухня -- пісна кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641.55/.56
Г61


    Головков, Анатолий Эммануилович.
    Разносолы деревенской кухни [] / А. Э. Головков. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 240 с. : рис. - Алф. указ.: с. 227-236. - ISBN 5-260-00194-X : 3.00 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- овощные блюда -- овочеві страви -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- национальные блюда -- національні страви -- вторые блюда -- другі страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- борошняні вироби -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: Рассказано как заготавливать, хранить и использовать в домашнем хозяйстве продукты, как готовить вкусную и разнообразную пищу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
641.55(=161.2)
Ф 83


    Франко, Ольга Федорівна.
    Практична кухня [] / О. Ф. Франко ; [авт. передм. О. П. Сенатович ]. - Львів : Каменяр, 1990. - 238 с. : фот. кол. - ISBN 5-7745-0301-1 : 3.50 р.
УДК
ББК 36.997(2)
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
закуски -- грінки -- супи -- холодники -- росоли -- борщі -- юшки -- м'ясні страви -- ковбаси -- паштети -- рибні страви -- овочеві страви -- грибна кулінарія -- солодке тісто -- торти -- морозиво -- печиво -- напої -- варення
Анотація: В книзі читачі знайдуть широкий діапазон страв традиційної української кухні: від різних закусок, супів, борщів, риби, м'яса до печива і варення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сенатович, Оксана Павлівна \авт. передм.\
Примірників всього: 4
ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
641.5(031)
К 13


    Кадзуко, Эми.
    Практическая энциклопедия японской кухни [] : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты / Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 254, [2] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 248-254. - ISBN 978-5-8029-2601-7 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ЯПО)я2
Рубрики: Кухня японська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
суши -- чайная церемония -- японские продукты -- рисовые продукты -- сушеные бобы -- глютеновые продукты -- водоросли -- водорості -- соусы -- моллюски -- овощные блюда -- овочеві страви -- рибные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- десерты -- выпечка -- випічка
Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фукуока, Ясуко; Иванов, А. А. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
641(031)
К 39


    Киладзе, Елена Сергеевна.
    Практическая энциклопедия грузинской кухни [] : история, традиции, рассказы, рецепты / Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - М. : АСТ : Аркаим, 2011. - 255, [1] с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 252-255. - ISBN 978-5-17-073215-9 : 192.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ГРУ)я2
Рубрики: Кухня грузинська--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
история кухни -- історія кухні -- приготовление блюд -- приготування страв -- овощные блюда -- овочеві страви -- овочеві страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- шашлык -- сладости -- солодощі -- напитки -- напої -- заготовки -- соусы
Анотація: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полетаева, Н. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
36.997
П 61


    Поскребышева, Галина Ивановна.
    Праздничный стол [] / Г. И. Поскребышева. - Москва : ОЛМА-ПРЕСС, 2012. - 158 с. : фот. цв. - ISBN 5-224-01625-8 : 31.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні страви -- супы -- супи -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- овочеві страви -- соусы -- соуси -- приправы -- приправи -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- напитки -- напої -- домашние вина -- домашнє вино -- настойки -- настоянки
Анотація: Какие блюда достойны украсить праздничный стол, как приготовиться к празднику, не обременяя свой кошелек лишними затратами, а себя утомительными хлопотами - об этом в новой книге автора.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
36.997
О-23


   
    Образцовая кухня и практическая школа домашнего хозяйства. 3000 рецептов [] / сост. П. Ф. Симоненко. - Репр. воспроизведение изд. 1892 года. . - Москва : Голос, 1991. - 736 с. : рис. - Алф. указ.: с. 716-735. - ISBN 5-7055-0843-5 : 29.00 р., 15.00 грн. р.
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- горячие жидкие блюда -- гарячі рідкі страви -- холодные жидкие блюда -- холодні рідкі страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- блюда из круп -- страви із крупи -- яичные блюда -- страви із яєць -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- лечебное питание -- лікувальне харчування -- пищевая косметика -- харчова косметика -- фальсификация продуктов -- фальсифікація продуктів
Анотація: Самая популярная в прошлом среди кулинаров книга "Образцовая кухня" даст любой хозяйке возможность комфортабельно устроить домашнюю жизнь, научиться готовить.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Симоненко, П. Ф. \сост.\
Примірників всього: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)
Знайти схожі

20.
36.991я2
Н 12


   
    На любой вкус [] / [сост. В. Е. Колесникова]. - Симферополь : ВЕК, 1996. - 352 с. - ISBN 5-7707-3488-4 : 3.00 грн
ББК 36.991я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодная кухня -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- мучные блюда -- борошняні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви
Анотація: Рецепты приготовления многочисленных блюд на любой вкус с конкретными рекомендациями о необходимом наборе продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колесникова, В. Е. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

21.
641.55(=112.2)
М 94


   
    Мы готовим хорошо. Около 1000 рецептов немецкой кухни [] : [пер. с нем.]. - Москва : ИРА, 1992. - 224 с. : рис., табл. - ISBN 5-85922-006-5 : 4200 крб
УДК
ББК 36.997(3)
Рубрики: Німецька кухня--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
немецкая кухня -- рецептура -- рациональное питание -- раціональне харчування -- немецкие национальные блюда -- німецькі національні страви -- салаты -- салати -- маринады для салатов -- маринади для салатів -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гриль -- молочные блюда -- молочні страви -- сладкие блюда -- солодкі страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- сервировка стола -- серверування столу
Анотація: Книга содержит около 1000 рецептов немецкой кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)
Знайти схожі

22.
641.53:683.95:621.384.3
М 59


   
    Микроволновая кухня каждый день [] / [сост. Ю. Р. Васильев]. - Москва : Омега, 1995. - 384 с. : рис. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-900440-14-1 : 3.50 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Мікрохвильова кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
микроволновая кулинария -- рецептура -- микроволновая печь -- мікрохвильова піч -- горячие бутерброды -- гарячі бутерброди -- первые блюда -- перші страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из домашней птицы -- страви із домашньої птиці -- яичные блюда -- страви з яєць -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- каши -- каші -- блюда из риса -- страви з рису -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- десерты -- десерти -- мучные изделия -- борошняні вироби -- напитки -- напої
Анотація: Прочитав книгу, вы узнаете особенности приготовления блюд в микроволновой печи, ознакомитесь с большим количеством разнообразных рецептов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Васильев, Юрий Ремович \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

23.
641.55(083.12)
М 69


    Михайлов, Владимир Сергеевич.
    Кулинарный калейдоскоп [] / В. С. Михайлов, А. В. Аношин. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 352 с. : рис. - ISBN 5-10-002476-3 : 10.00 р.
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецептура -- оригинальные кулинарные рецепты -- оригінальні кулінарні рецепти -- религия и питание -- релігія і харчування -- монастырская кухня -- монастирська кухня -- лечебное голодание -- лікувальне голодування -- психология вкуса -- психологія смаку -- мясные блюда -- м'ясні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- каши -- каші -- мучные изделия -- борошняні вироби -- напитки -- напої -- нетрадиционная кухня -- нетрадиційна кухня
Анотація: Книга предлагает новые способы рационального приготовления домашней пищи на основе рецептов старой, традиционной кухни и кухни новой, нетрадиционной, альтернативной.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Аношин, Анатолий Васильевич
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

24.
32.997
Т 12


    Табаков, Антон Олегович.
    Кулинарные истории Антона Табакова [] / А. О. Табаков. - Москва : Махаон : ОКТОПУС, 2004. - 256 с. : ил. - (Непраздный интерес). - ISBN 5-18-000499-3. - ISBN 5-94887-007-3 : 048.00 грн
УДК
ББК 32.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- завтраки -- сніданки -- каши -- каші -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- коктейли -- коктейлі -- салаты -- салати -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

25.
641.5
Д67


    Донцова, Дарья Аркадьевна.
    Кулинарная книга лентяйки [] / Дарья Донцова ; [оформ. худож. В. Щербакова]. - Москва : Экcмо, 2004. - 302, [2] с. : ил. - ISBN 5-699-02224-4 : 18.00 грн
На обл. "Приятного аппетита!"
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- салаты -- салати -- изделия из теста -- вироби з тіста -- напитки -- напої
Анотація: В своей книге автор собрала множество замечательных и одновременно простых рецептов, не требующих значительных трудовых и временных затрат от хозяйки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Щербаков, В. \худож.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

26.
36.997
К30


   
    Кулинарная книга для молодых хозяек [] / [сост.: Ю. А. Поляков, Н. З. Быковская]. - Донецк : Донеччина, 1992. - 399 с. : фот. цв. - Лит.: с. 396. - ISBN 5-86938-002-2 : 58.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- холодные закуски -- холодні закуски -- овощная кулинария -- овочева кулінарія -- крупяные изделия -- круп'яні вироби -- мучные блюда -- борошняні страви -- первые блюда -- перші страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- праздничные блюда -- святкові страви -- старинные рецепты -- старовинні рецепти -- домашние заготовки -- домашні заготовки
Анотація: Основы кулинарного искусства: правила обработки продуктов, технология приготовления повседневных и праздничных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Поляков, Юрий Александрович \сост.\; Быковская, Нина Захаровна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

27.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

28.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

29.
641.83(=531)
К66


   
    Корейские салаты. Маринады, соусы, заправки [] : [сборник / сост. В. Круковер]. - Москва : Лабиринт-Пресс, 2000. - (Золотая коллекция). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-9287-0002-4 : 8.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Корея--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- национальные традиции -- майонез -- салаты морковные -- салати морквяні -- салаты свекольные -- салати бурякові -- салаты из капусты -- салати капустяні -- рыбные блюда корейцев -- рибні страви корейців -- блюда из крабов -- страви з крабів -- овощные блюда -- овочеві страви -- соевые салаты -- соєві салати -- соевые соусы -- соєві соуси -- мясные блюда -- м'ясні страви -- экзотические блюда -- екзотичні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- блюда из морской капусты -- страви з морської капусти
Анотація: Книга рассказывает, как приготовить свыше двухсот самых вкусных салатов, от простых до экзотических, а также множество соусов, заправок и маринадов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Круковер, В. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

30.
641.56
К 53


   
    Книга о вкусной и здоровой пище [] / [под ред. акад. АМН СССР А. А. Покровского]. - 9-е изд., стереотип. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 384 с. : рис., табл., фот. цв. - ISBN 5-10-002146-2 : 6.10 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- питание и здоровье -- харчування і здоров'я -- закуски -- салаты -- салати -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- яичные блюда -- страви з яєць -- овощные блюда -- овочеві страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- страви з круп -- изделия из теста -- вироби з тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- домашнее консервирование -- домашнє консервування -- детское питание -- дитяче харчування -- лечебное питание -- лікувальне харчування
Анотація: Книга - справочное пособие по приготовлению домашней пищи - содержит современные данные науки о питании, полезные сведения о пищевых продуктах. рецепты приготовления разнообразных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Покровский, Алексей Алексеевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-30    31-41 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)