Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Андрушівська ЦРБ (1)Баранівська ЦРБ (1)Житомирська МЦБС (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=блюда<.>
Загальна кількість знайдених документів : 165
Показані документи с 1 за 30
 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-165 
1.
36.997
К 45


   
    Китайская, корейская, японская кухня [] / [сост. И. А. Сокол ; худож. Б. Ф. Бублик]. - Х. : Фолио, 2004. - 352 с. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 966-03-2484-7 : 7.30 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кухня--Национальні традиції--Китай--Корея--Японія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- восточная кухня -- східна кухня -- блюда из риса -- страви з рису -- блюда из сои -- страви з сої -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из морепродуктов -- страви з морепродуктів -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- сладкие блюда -- солодкі страви -- десерты -- десерти
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Сокол, И.А. \сост.\; Бублик, Б.Ф. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.997
К 90


   
    Кулинария [] / худож. А. С. Ленчик. - Х. : Фолио, 2006. - 320 с. - (Домашняя коллекция). - ISBN 966-03-3153-3 : 9.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- пищевые продукты -- харчові продукти -- салаты -- салати -- закуски -- первые блюда -- перші страви -- бульоны -- бульйони -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- страви з птиці -- блюда из рыбы -- страви з риби -- блюда из овощей -- страви з овочів -- сладкие блюда -- солодкі страви -- сладкие пироги -- солодкі пироги -- сладкие каши -- солодкі каші -- фруктово-ягодный десерт -- фруктово-ягідний десерт -- мороженое -- морозиво -- блины -- млинці
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Ленчик, А.С. \худ.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

3.
36.997
П68


   
    Праздничный стол [] / [сост.: Д. В. Таболкин, Т. В. Иовлева ; худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2005. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - ISSN 9789-6603. - ISBN 966-03-3077-4 : 08.00 грн
ББК 36.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- бутерброды -- бутерброди -- салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- горячие закуски -- гарячі закуски -- вторые блюда -- другі страви -- выпечка -- випічка -- десерты -- десерти -- новогодные блюда -- новорічні страви -- рождественские блюда -- різдвяні страви -- блюда на масленицу -- страви на масляну -- пасхальные блюда -- великодні страви -- блюда на праздник Петра и Павла -- страви на св'ято Петра і Павла -- блюда на праздник Спаса -- страви на св'ято Спаса
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Таболкин , Дмитрий Владимирович \сост.\; Иовлева, Татьяна Васильевна \сост.\; Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Примірників всього: 4
ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
42.358.4
К90


    Куминов, Е. П.
    Смородина [] / Е. П. Куминов, Т. В. Жидехина ; худож.-оформ. В. А. Садченко. - Х. : Фолио ; М. : АСТ, 2003. - 255 с. : рис., ил., фото.цв. - (Домашняя библиотека). - ISBN 66-03-1663-1 : 007.00 грн
ББК 42.358.4
Рубрики: Ягідні культури--Смородина--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сорти смородини -- сорта смородины -- біологія смородини -- биология смородины -- селекція смородини -- селекция смородины -- агротехніка смородини -- агротехника смородины -- переработка смородини -- переробка смородины -- кулінарні блюда -- кулинарные блюда
Анотація: Биологические особенности смородины, сроки и техника ее посадки, уход за насаждениями, технологии выращивания

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жидехина, Т. В.; Садченко, В. А. \худож.-оформ.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
641.5(03)
З-80


   
    Золота енциклопедія домашньої кулінарії [] / пер. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2006. - 608 с. - ISBN 966-548-822-8 : 016.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні закуски -- холодные закуски -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- соуси -- соусы -- другі страви -- вторые блюда -- вироби з тіста -- изделия из теста -- страви з борошна -- мучные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
641.5
В75


    Воробьева, Л. И.
    Готовим просто и вкусно [] / Л. И. Воробьева. - М. : Мир кн., 2005. - 352 с. : рис. - (Хозяюшка). - ISBN 5-486-00195-9 : 017.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
Домашняя кулинария -- страви з риби -- рыбные блюда -- страви із сиру -- блюда из сыра -- піцца -- пицца -- солодкі страви -- сладкие блюда -- гарячі напої -- гарячие напитки -- соуси -- соусы -- мучні вироби -- мучные изделия
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

7.
32.997
Т 12


    Табаков, Антон Олегович.
    Кулинарные истории Антона Табакова [] / А. О. Табаков. - Москва : Махаон : ОКТОПУС, 2004. - 256 с. : ил. - (Непраздный интерес). - ISBN 5-18-000499-3. - ISBN 5-94887-007-3 : 048.00 грн
УДК
ББК 32.997
Рубрики: Кулінарія--Домашнє приготування--Рецептура--Популярні видання
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- домашнее приготовление -- завтраки -- сніданки -- каши -- каші -- вторые блюда -- другі страви -- десерты -- десерти -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- коктейли -- коктейлі -- салаты -- салати -- молочные блюда -- молочні страви
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
615.89(477)
Б93


    Бутченко, Людмила Іванівна.
    Природа в житті українського народу [] / Людмила Бутченко ; [літ. ред. А. Бакало]. - Київ : Лібра, 2007. - 184 с. - Бібліогр.: с. 183. - ISBN 978-966-7035-84-6 : 15.60 грн
УДК
ББК 53.592(4УКР)
Рубрики: Корисні рослини--Україна--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
рослинний світ -- растительный мир -- отруйні рослини -- ядовитые растения -- рослини-алергени -- растения-аллергены -- довкілля -- окружающая среда -- клімат -- климат -- Сонце -- Солнце -- Місяц -- Месяц -- весілля -- свадьба -- чекання дитини -- ожидание ребёнка -- дитячі обереги -- детские обереги -- лікарські трави -- лекарственные травы -- відвари -- отвары -- настоянки -- настойки -- мазі -- мази -- анемія -- анемия -- загальнозміцнювальні засоби -- общеукрепительные средства -- вітамінні засоби -- витаминные средства -- стоматити -- стоматиты -- простудні захворювання -- простудные заболевания -- головний біль -- головная боль -- травлення -- пищеварение -- рани -- раны -- порізи -- порезы -- носова кровотеча -- носовое кровотечение -- укуси комах -- укусы насекомых -- забиті місця -- ушибы -- пухлини -- опухоли -- опіки -- ожоги -- розтягнення сухожиль -- растяжение сухожилий -- діатез -- диатез -- висипи -- высыпания -- опрілості -- опрелости -- лишай -- бородавки -- вугри -- прыщи -- запалення очей -- воспаление глаз -- ячмінець -- ячмень -- енурез -- энурез -- безсоння -- бессонница -- неврастенія -- неврастения -- глисти -- глисты -- радіонукліди -- радионуклиды -- харчування людини -- питание человека -- козацький хліб -- козацкий хлеб -- українська кухня -- украинская кухня -- обрядові страви -- обрядовые блюда -- мед -- мёд -- бджільництво -- пчеловодство -- лісові чаї -- лесные чаи -- кава -- кофе -- загадки -- замовляння -- заговоры -- народні прикмети -- народные приметы -- прислів'я -- пословицы -- приказки -- поговорки
Анотація: Ця книга про красу рідного краю, звичаї, шанування і використання рослин, їх дивовижну здатність пристосовуватися до різних умов довкілля.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бакало, А. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
636.3
К 56


    Коваленко, П. И.
    Овцы и козы: породы, разведение, содержание, уход [] : учебное пособие / П. И. Коваленко. - Ростов н/Д : Феникс, 2005. - 256 с. : табл., рис. - (Подворье). - ISBN 5-222-05602-3 : 015.00 грн
УДК
ББК 46.6
Рубрики: Тваринництво--Малі жуйні тварини
   
Кл.слова (ненормовані):
вівці -- овцы -- кози -- козы -- породи -- породы -- утримання -- содержание -- забій -- убой -- хвороби -- болезни -- переробка -- переработка -- страви -- блюда
Анотація: Разведение и выращивание овец и коз.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
902.7
Р 15


   
    Радуйся, земле, коляда іде! [] : літ.-худож. видання / авт. -упоряд. Я. Музиченко, ред., муз. ред. К. Міщенко, худ. О. Гайдамака. - К. : Смолоскип, 2000. - 152 с. : іл. - Л-ра: с.148-149. - ISBN 966-7332-42-X : 008.00 грн
УДК
ББК 63.52 (4УКР)
Рубрики: Свята; християнсько релігійні
   Етнографія

   Народознавство

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
святвечір -- сочельник -- коляда -- коляда -- водохреще -- крещение -- зимові свята -- зимние праздники -- зимові святкові страви -- зимние праздничные блюда -- вірші про різдво -- стихи о рождестве -- зимні пісні -- зимние песни
Анотація: Комплексно подано відомості про традиційні зимові свята в умовах сучасного міста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Музиченко, Я. \авт. -упоряд.\; Міщенко, К. \ред., муз. ред.\; Гайдамака, О. \худ.\
Примірників всього: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)
Знайти схожі

11.
37.279я2
М 99


    Мяловицький, А. В.
    Культура побуту - сила нації [] : книга корисних порад / А. В. Мяловицький, Г. А. Оганян. - К. : Україна, 2001. - 350 с. : іл. - ISBN 966-524-102-8 : 011.67 грн
ББК 37.279я2
Рубрики: Культура--Побут--Україна--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сімейна економіка -- семейная економика -- житло -- жилище -- домашні справи -- домашние блюда -- сад -- город -- огород -- консервування -- консервирование -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- секрети здоров'я -- секреты здоровья -- перша медична допомога -- первая медицинская помощь -- гігієна -- гигиена -- зовнішній вигляд -- внешний вид
Анотація: Розкриті питання, пов'язані з раціональним веденням домашнього господарства, облаштуванням сучасної квартири, культурою харчування. Корисні поради щодо вирощування, заготівлі, переробки і зберігання фруктів, ягід та овочів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Оганян, Г.А.
Примірників всього: 3
МИСТ (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Свободны: МИСТ (1), ЧЗ (1), ВВ (1)
Знайти схожі

12.


    Васянович, Олександр.
    Деякі особливості обрядової та святкової їжі околичної шляхти Коростенщини [] / О. Васянович // Волинь-Житомирщина. - 2007. - N 16. - С. 112-122. - Дод.: с. 118-122
Рубрики: Околична шляхта--Обрядова їжа--Коростенський район, (Житомирська область)
   Коростенський район, (Житомирська область)--Околична шляхта--Обрядова їжа
    Мелені, село (Коростенський район, Житомирська область)--Традиційні страви--Рецепти

Кл.слова (ненормовані):
кутя -- кутья -- паска -- пасха -- крашанки -- коровай -- каравай -- коливо -- традиційні страви -- традиционные блюда -- історична волинь
Анотація: Опис страв та традицій їх приготування шляхтою околичною Коростенщини (Жиомирська область) до календарних свят (Різдва, Великодня та ін.) і сімейних обрядів та свят. Додаток: "Деякі рецепти трав та напоїв, які поширені в селі Мелені Коростенського району Житомирської області".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Етнографія 2.04

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

13.
641.5(477.53)(075.8)
Т 38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства. Полтавська кухня [] : навч. посібник / Т. В. Капліна [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 280 с. : рис., табл., фото. - Дод.: с.260-275. - Л-ра: с.277. - ISBN 978-966-364-743-2 : 071.50 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР-4ПЛ)
Рубрики: Ресторанна справа--Полтавська кухня--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
історія полтапвської кухні -- история полтавской кухни -- страви полтавської кухні -- блюда полтавской кухни -- механічне оброблення продуктів -- механическая обработка продуктов -- якість продукції харчування -- качество продуктов питания -- теплове оброблення продуктів -- тепловая обработка продуктов -- декорування страв -- декорирование блюд -- фірмові страви -- фирменные блюда
Анотація: Основи технології продукції ресторанного господарства, фізико-хімічні, біохімічні та технологічні зміни при обробленні сировини та напівфабрикатів. Вперше проведено історико-етнографічні дослідження полтавської кухні.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.; Білоусько, О. А.; Шаповал, Н. І.; Кущ, Л. І.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
7.82(100)(031)
С37


    Сімс, Леслі.
    Замки [] = Castles : повна ілюстр. енциклопедія : для дітей 7-14 р. / Л. Сімс ; пер. з англ. В. Наливаної. - Київ : Країна мрій, 2008. - 104 с. : іл. - Хронол. покажч.: с. 92-93. - Слов. термін.: с. 94-95. - Геогр. покажч.: с. 98-101. - Покажч.: с. 102-103. - ISBN 978-966-424-008-3 : 045.00 грн
УДК
ББК 85.113(0)я20
Рубрики: Замки (споруди)--Європа--Довідкові видання
   Замки (споруди)--Японія--Довідкові видання

   Замки (споруди)--Близький Схід--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
історія замків -- история замков -- концентричні замки -- концентрические замки -- захисні споруди замку -- защитные сооружения замка -- воєнні замки -- военные замки -- оборона замку -- оборона замка -- будова замку -- строение замка -- зведення замку -- возведение замка -- епоха лицарства -- эпоха рыцарства -- лицарі -- рыцари -- турніри -- турниры -- геральдика та герби -- геральдика и гербы -- життя в замку -- жизнь в замке -- управління маєтком -- управление усадьбой -- слуги замку -- слуги замка -- страви та бенкети -- блюда и банкеты -- ігрища та розваги -- игрища и развлечения -- мисливство -- охотничество -- полювання із соколом -- охота с соколом -- нові міста і ремесла -- новые города и ремесла -- карта замків Європи -- карта замков Европы -- кам’яні замки -- каменные замки
Анотація: Про середньовічні замки Європи, Японії, країн Близького Сходу у різних аспектах їх існування та розвитку: архітектура, возведення замків, управління замком, ігрища та розваги, турніри, рицарі, тощо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Наливана, Віра \пер.\
Примірників всього: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)
Знайти схожі

15.
821.161.2
М34


    Матіос, Марія.
    Кулінарні фіглі [] / Марія Матіос ; худож. Сергій Іванов. - Л. : Піраміда, 2009. - 208 с. : кольор.іл. - ISBN 978-966-441-131-5 : 57.00 грн
УДК
ББК 84(4УКР)6
Рубрики: Українська література, 21 ст.
   Художня література--Україна, 21 ст.

   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарні рецепти -- кулинарные рецепты -- українські страви -- украинские блюда -- українська кухня -- украинская кухня
Анотація: "Кулінарні фіглі" - це здоровий гумор і міні-ециклопедія сімейного життя самодостатньої жінки, яка знає, що сміх і смачна кухня уміють підтримати здоровий дух у тілі людини так само, як нехитрі знання неписаних законів і народних звичаїв, свого і чужого минулого.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Іванов, Сергій \худож.\
Примірників всього: 2
ЧЗ (1), ФОНД (1)
Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
641.51/54
Д69


   
    Дорогоцінна енциклопедія українського застілля [] / [уклад. С. А. Мірошниченко ; худож.: О. К. Перепелиця, О. В. Зарбі-Гальчук]. - Донецьк : БАО, 2008. - 671, [1] с. : мал. - ISBN 978-966-338-456-6 : 25.50 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Етикет--Україна--Довідкові видання
   Кухня українська--Довідкові видання

   Дозвілля--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
застільний етикет -- застольный этикет -- сервірування столів -- сервировка столов -- гості -- гости -- господарі -- хозяева -- святкові страви -- праздничные блюда -- пісні страви -- постные блюда -- пости -- посты -- прикрашання страв -- украшение блюд -- тости -- тосты -- розваги -- развлечения -- конкурси -- конкурсы -- застільні пісні -- застольные песни
Анотація: До видання ввійшли універсальні матеріали, що допоможуть організувати й достойно провести будь-який урочистий захід - від дня народження до Різдва. У цій книжці є все: кулінарні рецепти та поради, рекомендації знавців етикету, пісні, тости та ігри - усього й не перелічиш!

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мірошниченко, С. А. \уклад.\; Перепелиця, О. К. \худож.\; Зарбі-Гальчук, О.В. \худож.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
616.379-008.64
М64


    Мірошниченко, Світлана Анатоліївна.
    Цукровий діабет. Правильне харчування перемагає хворобу [] / С. А. Мірошниченко ; [пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецьк : БАО, 2008. - 240 с. : іл. - Авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-338-811-3 : 16.40 грн
УДК
ББК 54.151.602.3
Рубрики: Цукровий діабет--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
гіпоглікемія -- гипогликемия -- інсулінотерапія -- инсулинотерапия -- дієтичне харчування -- диетическое питание -- дієтичні кондитерські вироби -- диетические кондитерские изделия -- дієтотерапія -- диетотерапия -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- молочні страви -- молочные блюда -- овочеві страви -- овощные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда
Анотація: Сучасні рекомендації з харчування хворих на цукровий діабет, а також унікальні кулінарні рецепти.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Данилюк, І. Г. \пер.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
636.083(075)
А35


   
    Аз-Буки-Веді тваринника [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2-ге вид. - Житомир : Полісся, 2010. - 496 с. : рис., табл. - Дод.: с. 476-482. - Л-ра: с. 483. - ISBN 978-966-655-540-6 : 50.00 грн
УДК
ББК 45.4я73
Рубрики: Підсобні господарства--Тваринництво--Розведення і племінна справа--Годівля і утримання тварин--Навчальні видання
   Тваринництво--Навчальні видання

   Фермерське господарство--Відходи--Навчальні видання

   Сільськогосподарські тварини--Радіонукліди--Навчальні видання

   Велика рогата худоба--Навчальні видання

   Свині--Навчальні видання

   Кролі--Навчальні видання

   Нутрії--Навчальні видання

   Кури--Навчальні видання

   Гуси--Навчальні видання

   Індики--Навчальні видання

   Бджоли--Навчальні видання

   Кінологія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- кози -- козы -- вівці -- овцы -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- свині -- свиньи -- кролі -- кроли -- нутрії -- нутрии -- кури -- куры -- гуси -- качки -- утки -- індики -- индюки -- пчеловодство -- пчёлы -- собаківництво -- собаководство -- комбікорми -- комбикорма -- зелені корми -- зелёные корма -- вітамінні препарати -- витаминные препараты -- макуха -- шроти -- шроты -- м'ясні закуски -- мясные закуски -- закуски з яєць -- закуски из яиц -- молочні супи -- молочные супы -- холодні супи -- холодные супы -- м'ясні страви -- мясные блюда
Анотація: Відомості про організацію особистого підсобного господарства, роботу з придбання, вирощування та утримування, селекції та годівлі різноманітних тварин у різні періоди їхнього життя та пори року. Рецепти основних страв з продуктів тваринництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бурлака, В. А.; Горальський, Л. П.; Засекін, Д. А.; Скоромна, О. І.; Бурлака, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)
Знайти схожі

19.
641/642:664.66
Г13


    Гаевая, Раиса Алексеевна.
    Хлеб на вашем столе [] / Р. А. Гаевая, М. А. Ященко. - 3-е изд., перераб. - Киев : Урожай, 1993. - 287[1] с. : рис. - ISBN 5-337-01459-5 : 5.00 грн, 15.00 грн
УДК
ББК 36.992.2
Рубрики: Кулінарні вироби--Хлібні вироби--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- хлебные блюда -- хлібні блюда -- холодні закуски -- холодные закуски -- гарячі закуски -- горячие закуски -- бутерброди -- бутерброды -- грінки -- гренки -- другі страви -- вторые блюда -- соуси -- соусы -- фарші хлібні -- фарши хлебные -- солодкі страви -- сладкие блюда -- хлібний квас -- хлебный квас -- пироги -- торти -- торты -- історія хлібопечіння -- история хлебопечения
Анотація: История рождения хлеба, его пищевая ценность, значение в диетическом питании.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ященко, Мария Алексеевна
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

20.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

21.
642.5(031)
Б44


    Беляева, Алла Михайловна.
    Энциклопедия ресторанного бизнеса [] / А. М. Беляева. - Донецк : БАО, 2009. - 544 с. : ил., табл. - Прил.: с. 502-536. - Лит.: с. 537. - ISBN 978-966-481-245-7 : 52.00 грн
УДК
ББК 36.995я2
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Організація--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанно-гостиничный бизнес -- торговые помещения ресторана -- торгові приміщення ресторану -- столовая посуда -- столовий посуд -- обслуживание потребителей -- обслуговування споживачів -- подача блюд -- подача страв -- меню ресторана -- ресторанные блюда -- ресторанні страви -- обслуживание банкетов -- обслуговування банкетів -- обслуживание приемов -- обслуговування прийомів -- пожарная безопасность ресторана -- пожежна безпека ресторана -- обслуживание иностранных туристов -- обслуговування іноземних туристів
Анотація: Помощник всем, кто решил заняться ресторанным бизнесом и желает обучиться профессии официанта, бармена.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

22.
641.56(031)
Г 68


    Гордиевич, Дарья Ивановна.
    Суши [] : иллюстрированная энциклопедия / [Д. И. Гордиевич]. - Минск : Харвест, 2011. - 126, [2] с. : цв.ил. - Авт. зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-985-16-6308-4 : 345.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ЯПО)я2
Рубрики: Кухня--Національні традиції --Японія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- национальные традиции -- японская кухня -- японский этикет -- японський етикет -- якитори -- приготовление суши -- приготовлення суші -- традиционные японские блюда -- традиційні японські блюда -- десертные японские блюда -- японські десертні блюда -- японская кухонная посуда -- японський кухонний посуд
Анотація: Издание содержит большое количество рецептов основных японских блюд, подробное описание процесса приготовления суши.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

23.
639.2(031)
А72


    Антонов, Александр Иванович.
    Большая новейшая энциклопедия рыбалки [] / А. И. Антонов, А. Г. Горяйнов. - М. : РИПОЛ классик, 2011. - 608 с. : рис. - (Любителям рыбалки и охоты). - ISBN 978-5-386-02964-7 : 56.00 грн
УДК
ББК 47.2я2
Рубрики: Рибальство--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
способы рыбной ловли -- способи рибного лову -- весенняя рыбалка -- весіння риболовля -- летняя рыбалка -- літня риболовля -- осенняя рыбалка -- осіння риболовля -- зимняя рыбалка -- зимова риболовля -- виды пресноводных рыб -- види прісноводних риб -- рыболовный календарь -- рибальський календар -- рыболовные маршруты -- рибальські маршрути -- рыболовные снасти -- рибальські снасті -- техника рыбалки -- техніка риболовлі -- прикорм -- насадки -- приманки -- принади -- рыбные блюда -- рибні блюда
Анотація: Повадки рыб, способы ловли, характеристики снастей, нюансы рыболовных сезонов, рыболовные маршруты, кулинарные советы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горяйнов, Алексей Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

24.
641.56(031)
П 69


   
    Практическая энциклопедия русской кухни [] / [сост.: Н. В. Ильиных, И. Г. Ройтенберг, С. Е. Першина ; отв. ред. М. В. Васильева ; гл. худож. Т. В. Сырникова]. - [3-е изд.]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 205, [3] с. : цв.ил. - Алф. указ.: с. 206-207. - ISBN 978-5-8029-2630-7 : 200.00 грн
УДК
ББК 36.997(4РОС)я2
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Російська Федерація--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кухня -- национальные традиции -- любимые русские блюда -- улюблені російські страви -- традиционные блюда русской кухни -- традиційні страви російської кухні -- блюда православной кухни -- страви православної кухні -- история русской кухни -- історія російської кухні
Анотація: Книга содержит сведения об истории русской кухни, информацию об основных продуктах, используемых в ней, способы их обработки, приготовление более 100 рецептов русской и православной кухни, их хранение.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ильиных, Н. В. \сост.\; Ройтенберг, И. Г. \сост.\; Першина, С. Е. \сост.\; Васильева, М. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

25.
641.5(031)
К 13


    Кадзуко, Эми.
    Практическая энциклопедия японской кухни [] : традиции, кулинарные приёмы, продукты, рецепты / Э. Кадзуко, Я. Фукуока ; [пер. с англ. А. А. Иванова]. - Челябинск : Аркаим, 2010. - 254, [2] с. : цв. ил. - Бібліогр.: с. 248-254. - ISBN 978-5-8029-2601-7 : 225.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ЯПО)я2
Рубрики: Кухня японська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
суши -- чайная церемония -- японские продукты -- рисовые продукты -- сушеные бобы -- глютеновые продукты -- водоросли -- водорості -- соусы -- моллюски -- овощные блюда -- овочеві страви -- рибные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- десерты -- выпечка -- випічка
Анотація: Кулинарные традиции и кулинарная философия, которыми японцы руководствуются при обработке продуктов, приготовлении пищи.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фукуока, Ясуко; Иванов, А. А. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

26.
641.5(031)
Б79


   
    Большая кулинарная энциклопедия шеф-повара [] : пер. с англ. - М. : АСТ : Астрель, 2008. - 823, [1] с. : фото цв. - ISBN 978-5-17-057843-6 : 557.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Наукові видання -- Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
сфера общественного питания -- сфера громадського харчування -- шеф-повар -- здоровая пища -- здорова їжа -- оборудование профессиональной кухни -- обладнання професійної кухні -- техника безопасности на кухне -- техніка безпеки на кухні -- тепловая обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- мясные деликатесы -- м'ясні делікатеси -- супи -- супы -- соусы -- соуси -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из птицы -- блюда з птиці -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- картофельные блюда -- картопляні страви -- салаты -- пицца -- сэндвичи -- сендвичі -- закуски -- национальные блюда -- національні страви -- овощные гарниры -- овочеві гарніри -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- десерты -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби
Анотація: Книга предлагает знания по таким важным в кулинарии темам как выбор продуктов, инструменты и классические методики, разъясняя каждое понятие (метод) текстом, пошаговыми цветными фотографиями и таблицами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

27.
641(031)
К 39


    Киладзе, Елена Сергеевна.
    Практическая энциклопедия грузинской кухни [] : история, традиции, рассказы, рецепты / Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - М. : АСТ : Аркаим, 2011. - 255, [1] с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 252-255. - ISBN 978-5-17-073215-9 : 192.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ГРУ)я2
Рубрики: Кухня грузинська--Довідкові видання
Кл.слова (ненормовані):
история кухни -- історія кухні -- приготовление блюд -- приготування страв -- овощные блюда -- овочеві страви -- овочеві страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- шашлык -- сладости -- солодощі -- напитки -- напої -- заготовки -- соусы
Анотація: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полетаева, Н. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

28.
641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия украинской кухни [] / [сост. А. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : цв. ил. - ISBN 978-617-536-132-0 : 81.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)я2
Рубрики: Кухня українська--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- заливные блюда -- заливні страви -- борщи -- борщі -- солянки -- супы -- супи -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из рыбы -- страви з риби -- домашние колбасы -- домашні ковбаси -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из грибов -- страви з грибів -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- мучные блюда -- мучні страви -- вареники -- галушки -- украинские напитки -- українські напої
Анотація: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кривошей, А. \сост.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

29.
641.56(031)
Б 71


   
    Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлова, И. А. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

30.
641.5(031)
В 56


   
    Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда
Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Рошаль, В. М. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-30    31-60   61-90   91-120   121-150   151-165 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)