Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=грибні страви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 17
Показані документи с 1 за 17
 1-10    11-17 
1.
641.5(031)
М 36


    Махальська, Олена.
    Готуємо смачно та швидко [] / [О. Махальська]. - Х. : Веста : Ранок, 2011. - 143, [1] с. : фото кольор. - (Енциклопедія кулінара ). - Авт зазн. на звороті тит. арк. - ISBN 978-966-08-5266-2 : 128.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
каша -- яєчня -- бутерброди -- салати -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- овочеві страви -- грибні страви -- солодощі
Анотація: Здорова та смачна їжа, приготування їжі.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.56(031)
Б 71


   
    Блюда на пару [] : большая энциклопедия : самая полная коллекция / [сост. И. А. Михайлова]. - М. : Эксмо, 2011. - 478, [2] с. : цв.ил. - (Кулинарное искусство). - Прил.: с. 430-451. - ISBN 978-5-699-34046-0 : 142.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Рецептура--Популярні видання
   Харчові продукти--Обробка теплом--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
лечебная кулинария -- пищевые продукты -- обработка теплом -- пароварка -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- голубцы -- голубці -- пельмени -- пельмені -- манты -- манти -- вареники -- молочные блюда -- молочні страви -- десерты -- десерти
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Михайлова, И. А. \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
641.5(075.8)
Ш 96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников
Анотація: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
635.8
Н21


    Наказнюк, Игорь Борисович.
    За грибами... на садовый участок [] / И. Б. Наказнюк. - К. : Либідь, 1993. - 47 с. : рис., табл. - Лит.: с. 46. - ISBN 5-325-00293-7 : 120.00 крб, 0.70 грн. крб
УДК
ББК 42.349
Рубрики: Гриби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
шляпочные пластинчатые грибы -- шапинкові пластинчаті гриби -- посадочный материал -- садивний матеріал -- шампиньон -- печериці -- вешенка -- глива -- кольцевик -- кільцевик -- переработка урожая грибов -- переробка врожаю грибів -- грибные блюда -- грибні страви
Анотація: Практические рекомендации по выращиванию шампиньонов, кольцевика и вешенки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
635.8
Р23


    Раптунович, Ефим Семенович.
    Искусственное выращивание съедобных грибов [] / Е. С. Раптунович, Н. И. Федоров. - Минск : Вышэйшая школа, 1994. - 206 с. : ил. - Слов. терм.: с. 198-202. - Лит.: с. 203. - ISBN 5-339-00997-1 : 240.00 крб
УДК
ББК 42.349
Рубрики: Гриби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
история разведения съедобных грибов -- історія розведення їстівних грибів -- образ жизни грибов -- спосіб життя грибів -- характеристика культивируемых грибов -- характеристика культивованих грибів -- пищевая ценность культивируемых грибов -- харчова цінність культивованих грибів -- принципы выращивания грибов -- принципи вирощування грибів -- грибные блюда -- грибні страви
Анотація: Биология съедобных грибов и технология выращивания ряда их видов на приусадебных участках, в саду, в специальных культивационных помещениях и в домашних условиях.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Федоров, Николай Ильич
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

6.
635.8:582.28
Д81


    Дудка, Ирина Александровна.
    Грибы [] : справ. миколога и грибника / И. А. Дудка ; ред. К. М. Сытник. - К. : Наук. думка, 1987. - 535 с. : ил. - Лит.: с. 497-507. - Предм. указ.: с. 508-513. - Указ. лат. назв. грибов: с. 514-525. - Указ. рус. назв. грибов: с. 526-535. - 4.20 р.
УДК
ББК 42.349 + 28.591.4 + 36.915
Рубрики: Гриби--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
атлас грибов -- атлас грибів -- характеристика грибов -- характеристика грибів -- систематика грибов -- систематика грибів -- экологические группы грибов -- екологічні групи грибів -- описание грибов -- опис грибів -- микологический гербарий -- мікологічний гербарій -- организация выставок грибов -- організація виставок грибів -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- ядовитые грибы -- отруйні гриби -- искусственное культивирование грибов -- штучне культивування грибів -- производство мицелия -- виробництво міцелію -- грибные блюда -- грибні страви
Анотація: Общая характеристика и систематика грибов, принципы ботанической номенклатуры и ее применение, краткий обзор методических основ организации микологического гербария, выставок грибов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сытник, К. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

7.
635.8
П56


    Пономарев, Алексей Иванович.
    Тебе, грибник [] / А. И. Пономарев. - Л. : Лениздат, 1987. - 143 с. : ил. - Лит.: с. 139. - 0.95 р.
УДК
ББК 42.349
Рубрики: Гриби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
строение грибов -- будова грибів -- размножение грибов -- розмноження грибів -- питание грибов -- живлення грибів -- продолжительность жизни грибов -- тривалість життя грибів -- категории грибов -- категорії грибів -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- условно-съедобные грибы -- умовно-їстівні гриби -- несъедобные грибы -- неїстівні гриби -- ядовитые грибы -- отруйні гриби -- сбор грибов -- збирання грибів -- выращивание грибов -- вирощування грибів -- заготовка грибов -- заготівля грибів -- грибные блюда -- грибні страви
Анотація: Описание более 150 видов грибов, краткие сведения о пищевой ценности грибов, биологических особенностях, способах и правилах сбора, о выращивании в искусственных условиях, рецептура приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

8.
635.8
К59


    Козак, Василий Тимофеевич.
    Все о съедобных грибах [] / В. Т. Козак, С. Н. Козьяков. - Киев : Урожай, 1987. - 158 с. : ил. - Библиогр.: с. 158. - 2.70 р.
УДК
ББК 42.349
Рубрики: Гриби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
строение грибов -- будова грибів -- экология грибов -- екологія грибів -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- ядовитые грибы -- отруйні гриби -- вредители грибов -- шкідники грибів -- виды грибов -- види грибів -- грибные ресурсы Украины -- грибні ресурси України -- переработка грибов -- переробка грибів -- грибные блюда -- грибні страви
Анотація: Съедобные и ядовитые грибы, распространенные на Украине.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Козьяков, Сергей Николаевич
Примірників всього: 4
ВВ (2), БГ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), БГ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
635.8
Д81


    Дудка, Ирина Александровна.
    Грибы: путеводитель по выставке [] / И. А. Дудка, С. П. Вассер. - К. : Наукова думка, 1982. - 186 с. : ил. - (Научно-популярная литература). - Лит.: с. 160. - 0.70 р.
УДК
ББК 42.349
Рубрики: Гриби--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
характеристика грибов -- характеристика грибів -- пищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- условно съедобные грибы -- умовно їстівні гриби -- несъедобные грибы -- неїстівні гриби -- ядовитые грибы -- отруйні гриби -- переработка грибов -- переробка грибів -- грибные блюда -- грибні страви
Анотація: Характеристика, экология, распространение съедобных и ядовитых грибов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вассер, Соломон Павлович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641/642(075.3)
Д71


    Доцяк, Віра Сисоївна.
    Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон
Анотація: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
641.55(083.12)
Б71


   
    Блюда быстрого приготовления [] / [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Кулинарная коллекция). - ISBN 966-03-3251-3 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
домашние заготовки -- домашні заготовки -- первые блюда -- перші страви -- молочные блюда -- молочні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- соусы -- соуси -- овощные блюда -- овочеві страви -- блюда из крупы -- страви з крупи -- мучные блюда -- борошняні страви -- десерты -- десерти -- блюда для микроволновой печи -- страви для мікрохвильової печі -- бутерброди -- бутерброды -- рибні страви -- рыбные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- блюда із морскьких продуктів -- блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач - Осипова, Л.Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
42.349
Д81


    Дудка, Ирина Александровна.
    Грибы: путеводитель по выставке [] / И. А. Дудка, С. П. Вассер. - 2-е изд., испр. и доп. - Киев : Наук. думка, 1988. - 209 с. : фото.цв. - Лит.: с. 128. - ISBN 5-12-000332-X : 0.75 р.
ББК 42.349 + 28.591.4
Рубрики: Гриби--Характеристики--Популярні видання
   Гриби--Виставки--Популярні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
биохимия грибов -- біохімія грибів -- прищевая ценность грибов -- харчова цінність грибів -- ядовитые грибы -- ядовиті гриби -- организация выставок грибов -- організація виставок грибів -- съедобные грибы -- їстівні гриби -- переработка грибов -- переробка грибів -- грибные блюда -- грибні страви
Анотація: Путеводитель не только вводит в разнообразный и необычно интересный мир царства грибов, среди которых немало ценных съедобных, дереворазрушающих, ядовитых и др., но и знакомит с методикой организации таких выставок.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Вассер, Соломон Павлович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ЧЗ (1)
Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

13.
36.997
М77


   
    Монастырская кухня [] : питание во время поста, ритуальные блюда / [сост.: Гурьянова Ж. В., Лещинская Т. Н.]. - Киев : Знание Украины, 1994. - 80 с. - ISBN 5-7770-0635-3 : 10.00 крб
ББК 36.997
Рубрики: Пісні страви--Рецепти--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пост -- піст -- Иисусова молитва -- Ісусова молитва -- холодные блюда -- холодні страви -- закуски -- соусы -- соуси -- подливы -- підливи -- грибные блюда -- грибні страви -- вторые блюда -- другі страви -- пасхальные блюда -- великодні страви -- ритуальные блюда -- ритуальні страви
Анотація: Рецепты приготовления простых кушаний из гороха, капусты, репы, грибов, которые дошли к нам из древних рукописей, старинных книг, хранителями которых являлись монастыри.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гурьянова, Жаннета Владимировна \сост.\; Лещинская, Татьяна Николаевна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
641/642
А 35


   
    Азбука питания [] / [сост. Т. А. Комарова]. - Алма-Ата : Кайнар, 1990. - 688 с. : рис., табл. - (Сельская семья: культура, эстетика, быт). - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - ISBN 5-620-00195-4 : 7.00 р.
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- полноценная пища -- повноцінна їжа -- разумная кулинария -- розумна кулінарія -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- блюда из овощей -- страви із овочів -- грибные блюда -- грибні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мучные блюда -- борошняні страви -- напитки -- напої -- домашние сладости -- домашні солодощі -- национальные кухни -- національні кухні -- культура питания -- культура харчування -- блюда для тучных людей -- страви для повних людей
Анотація: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Комарова, Тамара Андреевна \сост.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.
641.5(031)
Г 93


    Губа, Николай Иванович.
    Кулинария [] : справ. пособие / Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 2-е изд., стереотип. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 263 с. : рис. - Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263. - 3.30 р.
УДК
ББК 36.99я2
Рубрики: Кулінарія--Рецепти--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецепты -- обработка продуктов -- обробка продуктів -- организация работы на кухне -- організація роботи на кухні -- супы -- супи -- соусы -- соуси -- блюда из круп -- страви із крупи -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- блюда из рыбы -- страви із риби -- блюда из мяса -- м'ясні страви -- блюда из яиц -- страви із яєць -- блюда из творога -- страви із сиру -- холодные блюда -- холодні страви -- горячие закуски -- гарячі страви -- изделия из теста -- вироби із тіста -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- питание детей -- харчування дітей -- питание подростков -- харчування підлітків -- национальные блюда -- національні страви -- этикет за столом -- етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лазарев, Борис Георгиевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

16.
641.55(083.12)
М 21


    Малявко, Алла Андреевна.
    Технология приготовления первых, вторых и сладких блюд [] / А. А. Малявко. - Киев : Вища шк., Голов. изд-во, 1987. - 183 с. : рис., фот. цв. - 1.90 р.
УДК
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кулинария -- рецептура -- супы -- супи -- борщи -- борщі -- соусы -- соуси -- гарниры -- гарніри -- блюда из круп -- страви з круп -- блюда из макаронов -- страви з макаронів -- картофельные блюда -- картопляні страви -- овощные блюда -- овочеві страви -- грибные блюда -- грибні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви
Анотація: В книге приведены рецептура и технология приготовления блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
582.28+635.8](03)(477)
С91


    Сухомлин, Марина Миколаївна.
    Гриби України [] : атлас-довідник / М. М. Сухомлин, В. В. Джаган ; [наук. ред. В. П. Гелюта ; фот.: М. М. Сухомлин, В. В. Джаган]. - 2-ге вид., випр. і допов. - Київ : КМ-БУКС, 2018. - 239, [1] с. : кольор. іл. - Літ.: с. 232-233. - Алф. покажч. назв: с. 234-239. - ISBN 978-617-7489-52-7 : 212.85 грн
УДК
ББК 28.591.4(4УКР)я2 + 43.821.7(4УКР)я2
Рубрики: Гриби--Україна--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
види грибів -- класифікація грибів -- слизовики -- сумчасті гриби -- базидієві гриби -- гриби-двійники -- отруйні гриби -- їстівні гриби -- грибні страви
Анотація: В атласі-довіднику наведено детальну інформацію про гриби, що зростають на території України. Ця книга є доповненим виданням, у якому представлений ряд не згаданих у першому виданні видів грибів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Джаган, Вероніка Володимирівна; Гелюта, В. П. \ред.\; Сухомлин, М. М. \фот.\; Джаган, В. В. \фот.\
Примірників всього: 6
АБ (1), ФОНД (2), ЧЗ (1), ВВ (1), БГ (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (2), ЧЗ (1), ВВ (1), БГ (1)
Знайти схожі

 1-10    11-17 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)