Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=експертиза меду<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
619:636.09(075.8)
М15


    Макаров, Владислав Алексеевич.
    Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии и стандартизации продуктов животноводства [] : учеб. для студентов вузов / В. А. Макаров, В. П. Фролов, Н. Ф. Шуклин ; под ред. В. А. Макарова. - М. : Агропромиздат, 1991. - 464 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 447-449. - Предм. указ.: с. 450-458. - ISBN 5-10-001603-5 : 1.40 р.
УДК
ББК 48я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Стандартизація--Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технология производства мяса -- технологія виробництва м'яса -- гигиена производства мяса -- гігієна виробництва м'яса -- гигиена производства мясных продуктов -- гігієна виробництва м'ясних продуктів -- убой животных -- забій тварин -- экспертиза молока -- експертиза молока -- экспертиза молочных продуктов -- експертиза молочних продуктів -- экспертиза яиц -- експертиза яєць -- экспертиза мяса морских млекопитающих -- експертиза м'яса морських ссавців -- экспертиза меда -- експертиза меду
Анотація: Государственные стандарты к убойным животным, сведения о правилах перевозки, убоя и переработки животных на мясо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фролов, Виктор Петрович; Шуклин, Николай Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
619:614.31]:636/638(035)
В39


   
    Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства [] : справочник / [П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 368 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000485-1 : 1.40 р.
УДК
ББК 48.1я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка убойных животных -- транспортування забійних тварин -- требования к убойным пунктам -- вимоги до забійних пунктів -- морфологический состав мяса -- морфологічний склад м'яса -- товароведение мяса -- товарознавство м'яса -- экспертиза мяса -- експертиза м'яса -- бактериологическое исследование мяса -- бактеріологічне дослідження м'яса -- экспертиза мяса домашних животных -- експертиза м'яса домашніх тварин -- экспертиза рыбы -- експертиза риби -- экспертиза меда -- експертиза меду -- дезинфекция помещений -- дезінфекція приміщень
Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Житенко, Петр Васильевич; Боровиков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
639.09:614.31](075.8)
П69


   
    Практикум з ветеринарно-санітарної експертизи з основами технології та стандартизації харчових продуктів [] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [О. М. Якубчак та ін.] ; за заг. ред. О. М. Якубчак. - Київ : Компанія Біопром, 2013. - 260 с. : рис., табл. - (Ветеринарна медицина). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 231-239. - Дод.: с. 240-250. - Предм. покажч.: с. 251-253. - ISBN 978-966-2784-01-5 : 20.00 грн
УДК
ББК 48
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
лабораторні дослідження харчових продуктів -- експертиза молочних продуктів -- експертиза риби -- експертиза яєць -- експертиза меду -- експертиза рослинних харчових продуктів -- експертиза грибів
Анотація: Висвітлено основні органолептичні та лабораторні методи досліджень, оцінку якості й безпечності харчових продуктів за сучасними вимогами, що наведені у чинних нормативно-правових актах.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Якубчак, О. М.; Олійник, Л. В.; Мельничук, С. Д.; Власенко, В. В.; Якубчак, О. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)