Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мікробіологія хлібопекарського виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663:664.6(075)
Н11


    Нікулін, Олександр Васильович.
    Основи мікробіології, санітарії та гігієни хлібопекарського виробництва [] : посібник / О. В. Нікулін, Н. П. Малінкіна, Л. Л. Гладишко. - Житомир : Полісся, 2004. - ISBN 966-655-082-2 : 12.65 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Мікробіологія--Санітарія--Гігієна--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- борошняні вироби -- мікробіологія хлібопекарського виробництва -- харчові захворювання -- гігієна праці в хлібопеченні -- виробнича санітарія
Анотація: Будова, життєдіяльність та розповсюдження мікроорганізмів, їх значення в приготуванні борошняних виробів, перш за все - хліба.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Малінкіна, Ніна Павлівна; Гладишко, Людмила Леонідівна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
663.1
В31


    Вербина, Нонна Михайловна.
    Микробиология пищевых производств [] : учебник / Н. М. Вербина, Ю. В. Каптерева. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 256 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 249. - Предм. указ.: с. 250-253. - ISBN 5-10-000191-7 : 0.85 р.
УДК
ББК 36-1я723
Рубрики: Харчові продукти--Мікроорганізми--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация микроорганизмов -- класифікація мікроорганізмів -- обмен веществ -- обмін речовин -- культивирование микроорганизмов -- культивування мікроорганізмів -- рост микроорганизмов -- ріст мікроорганізмів -- экология микроорганизмов -- екологія мікроорганізмів -- микробиология дрожжевого производства -- мікробіологія дріжджового виробництва -- микробиология хлебопекарного производства -- мікробіологія хлібопекарського виробництва -- микробиология макаронного производства -- мікробіологія макаронного виробництва -- микробиология кондитерского производства -- мікробіологія кондитерського виробництва -- микробиология сахаристых веществ -- мікробіологія цукрових речовин -- микробиология пивоварения -- мікробіологія пивоваріння -- микробиология безалкогольных напитков -- мікробіологія безалкогольних напоїв -- микробиология консервного производства -- мікробіологія консервного виробництва -- микробиология производства жиров -- мікробіологія виробництва жирів
Анотація: Морфология, классификация, развитие микроорганизмов, микробиология хлебопекарного, бродильного, кондитерского, сахарного, консервного, масложирового производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Каптерева, Юлия Валентиновна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)