Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=обробка молока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
637.13:637.3
К84


    Крусь, Галина Николаевна.
    Технология сыра и других молочных продуктов [] : учеб. для учащихся сред. спец. учеб. заведений / Г. Н. Крусь, И. М. Кулешова, Н. И. Дунченко ; под ред. Г. Н. Крусь. - М. : Колос, 1992. - 320 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 316. - ISBN 5-10-000951-9 : 8.90 крб
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Сироварство--Технологія--Навчальні видання
   Молочні продукти--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
обработка молока -- обробка молока -- транспортирование молока -- транспортування молока -- технология сыра -- технологія сиру -- технология сливочного масла -- технологія вершкового масла -- технология молочных консервов -- технологія молочних консервів -- технология продуктов детского питания -- технологія продуктів дитячого харчування -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- производство молочных продуктов -- виробництво молочних продуктів -- производство мороженого -- виробництво морозива -- обезжиренное молоко -- знежирене молоко
Анотація: Технологический процесс производства сыров и особенности технологии отдельных видов сыра, методы обработки молока в сыроделии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кулешова, Ираида Михайловна; Дунченко, Нина Ивановна; Крусь, Галина Николаевна \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1)
Знайти схожі

2.
637.1(075)
К88


    Кугенєв, Петро Венедктович.
    Молочна справа [] : підручник / П. В. Кугенєв. - 3-е вид., перероб. і доп. - К. : Вища шк., 1977. - 312 с. : рис., табл. - Дод.: с. 308. - 0.82 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочна продукція--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад молока -- химический состав молока -- біохімічні властивості молока -- биохимические свойства молока -- фізичні властивості молока -- физические свойства молока -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- обробка молока -- обработка молока -- зберігання молока -- хранение молока -- транспортування молока -- транспортировка молока -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- маслоробство -- маслоделие -- сироварство -- сыроварение -- молочні консерви -- молочные консервы -- прифермерські молочарні -- околофермерские молочни
Анотація: Склад та властивості молока, технологія виробництва різних молочних продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
636.2(075)
Р82


    Рубан, Юрий Дмитриевич.
    Скотоводство и технология производства молока и говядины [] : учебник / Ю. Д. Рубан, П. В. Кугенев ; под ред. Ю. Д. Рубана. - К. : Вища школа, 1986. - 1986 с. : рис., табл. - 1.00 р.
УДК
ББК 46.0я723
Рубрики: Скотарство--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
молочная продуктивность скота -- молочна продуктивнысть худоби -- мясная продуктивность скота -- м'ясна продуктивність худоби -- породы скота -- породи худоби -- воспроизводство стада -- відтворення стада -- технология производства молока -- технологія виробництва молока -- технология производства говядины -- технологія виробництва говядини -- выращивание молодняка -- вирощування молодняку -- откорм скота -- відкорм худоби -- получение молока -- отримання молока -- хранение молока -- зберігання молока -- транспортировка молока -- транспортування молока -- обработка молока -- обробка молока -- реализация молока -- реалізація молока
Анотація: Молочная и мясная продуктивность скота, основные породы, получение, транспортировка и хранение молока.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кугенев, Петр Венедиктович; Рубан, Юрий Дмитриевич \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

4.
637.1.04
Г67


    Горбатова, Ксения Константиновна.
    Биохимия молока и молочных продуктов [] : учеб. пособие / К. К. Горбатова. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Лит.: с. 337. - Предм. указ.: с. 338-341. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молоко--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи
   Молочні продукти--Біохімія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- коровье молоко -- коров'яче молоко -- химический состав молока -- хімічний склад молока -- биохимия молока -- біохімія молока -- физиология лактации -- фізіологія лактації -- хранение молока -- зберігання молока -- транспортировка молока -- транспортування молока -- обработка молока -- обробка молока -- переработка молока -- переробка молока -- биохимия кисломолочных продуктов -- біохімія кисломолочних продуктів -- биохимия масла -- біохімія масла -- биохимия детских молочных продуктов -- біохімія дитячих молочних продуктів -- биохимия сыра -- біохімія сиру -- вкус молока -- смак молока
Анотація: Химический состав, физико-химические свойства молока, синтез его составных частей в клетках молочной железы, изменения при хранении и технологической обработке молока.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
637.33
П83


    Протопопов, Игорь Иванович.
    Автоматизация процессов производства сыра [] / И. И. Протопопов. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1982. - 134 с. : рис. - Лит.: с. 129-130. - 0.45 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Автоматизація--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
сыроварение -- обработка молока -- обробка молока -- сырный сгусток -- сирний згусток -- сырное зерно -- сирне зерно -- автоматизация сыродельной промышленности -- автоматизація сироварної промисловості
Анотація: Автоматизация производства сыра на стадиях реализации технологии выработки сыров и автоматизированное управление производства сыров в целом.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
636.08:[637.1+637.5](03)
Ф43


   
    Фермерское хозяйство [] / [гл. ред. С. С. Скляр ; худож. О. Сычак]. - Харьков ; Белгород : Кн. Клуб "Клуб Семейного Досуга", 2008. - 319, [1] с. : рис., табл. - (Энциклопедия хозяина). - ISBN 978-966-343-915-0 (Украина). - ISBN 978-5-9910-0366-7 (Россия) : 20.00 грн
УДК
ББК 46-4-6я2
Рубрики: Тваринництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
разведение коз -- розведення кіз -- разведение коров -- розведення корів -- обработка молока -- обробка молока -- разведение свиней -- розведення свиней -- заготовка свинины -- заготовка свинини -- хранение мясных изделий -- зберігання м'ясних виробів
Анотація: В книге рассказывается о животноводстве в условиях личного хозяйства. Первая часть посвящена разведению молочных пород мелкого и крупного рогатого скота и способам приготовления в домашних условиях масла, творога, сметаны, простокваши, сыров. Во второй части читатели познакомятся с азами свиноводства, рецептами соления и копчения свинины, способами приготовления домашних колбас и зельца.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скляр, С. С. \ред.\; Сычак, Ольга \худож.\
Примірників всього: 1
БГ (1)
Свободны: БГ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)