Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мікробіологія молока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
637.1(075)
К88


    Кугенєв, Петро Венедктович.
    Молочна справа [] : підручник / П. В. Кугенєв. - 3-е вид., перероб. і доп. - К. : Вища шк., 1977. - 312 с. : рис., табл. - Дод.: с. 308. - 0.82 р.
УДК
ББК 36.95я723
Рубрики: Молочна продукція--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад молока -- химический состав молока -- біохімічні властивості молока -- биохимические свойства молока -- фізичні властивості молока -- физические свойства молока -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- обробка молока -- обработка молока -- зберігання молока -- хранение молока -- транспортування молока -- транспортировка молока -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- маслоробство -- маслоделие -- сироварство -- сыроварение -- молочні консерви -- молочные консервы -- прифермерські молочарні -- околофермерские молочни
Анотація: Склад та властивості молока, технологія виробництва різних молочних продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
637.1:579.67(075.8)
М11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. д-ра вет. наук, проф. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2013. - 319, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 310-311. - ISBN 978-966-680-511-2 : 85.00 грн
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочні продукти--Мікробіологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- мікроорганізми молочних продуктів -- микроорганизмы молочных продуктов -- молоко -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- мікрофлора заквасок -- микрофлора заквасок -- мікрофлора молочних продуктів -- микрофлора молочных продуктов -- молочнокислі мікроорганізми -- молочнокислые микроорганизмы -- шкідлива мікрофлора молока -- вредная микрофлора молока -- санітарно-показові мікроорганізми -- санитарно-показательные микроорганизмы -- умовно-патогенні мікроорганізми -- условно-патогенные микроорганизмы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія вершків -- микробиология сливок -- мікробіологія заквасок -- микробиология заквасок -- мікробіологія кисломолочних продуктів -- микробиология кисломолочных продуктов -- мікробіологія вершкового масла -- микробиология сливочного масла -- мікробіологія сиру -- микробиология сыра -- мікробіологія молочних консервів -- микробиология молочных консервов -- мікробіологія морозива -- микробиология мороженого -- мікробіологія вторинної молочної сировини -- микробиология вторичного молочного сырья -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- молочные продукты
Анотація: Розглянуто особливості мікробіологічних процесів, наведено основні мікробіологічні показники молочних продуктів згідно з чинними нормативними документами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
637.1(075.8):579.67(075.8)
М11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум [] / О. М. Бергілевич [и др.] ; за ред. д-ра вет. наук, проф. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2013. - 204, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 147-201. - Л-ра: с. 202. - ISBN 978-966-680-525-9 : 55.00 грн
УДК
ББК 36.95я73
Рубрики: Молочні продукти--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мікробіологічні лабораторії -- микробиологические лаборатории -- лабораторно-практичні заняття -- лабораторно-практические занятия -- підприємства молочної промисловості -- предприятия молочной промышленности -- молоко -- молочные продукты -- збудники харчових токсикозів -- возбудители пищевых токсикозов -- збудники токсикоінфекцій -- возбудители токсикоинфекций -- загальна мікробіологія -- общая микробиология -- спеціальна мікробіологія -- специальная микробиология -- сире молоко -- сырое молоко -- бактеріальна забрудненість -- бактериальная загрязненность -- чашковий метод -- чашечный метод -- науково-дослідна робота -- научно-исследовательская работа -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія молочних продуктів -- микробиология молочных продуктов -- мікробіологічні дослідження заквасок -- микробиологические исследования заквасок -- мікробіологічні дослідження -- микробиологические исследования -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- культивування мікроорганізмів -- культивирование микроорганизмов -- препарати для мікроскопії -- препараты для микроскопии -- визначення якості молока -- определения качества молока -- сичужна проба -- сычужная проба -- бродильна проба -- бродильная проба
Анотація: Практикум складається із трьох розділів: "Загальна мікробіологія", "Спеціальна мікробіологія" та "Науково-дослідна робота".

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
637.1/3(075.8)
М11


   
    Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум [] : [навч. посібник] / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. В. В. Касянчук. - Суми : Унів. книга, 2010. - 204, [4] с. : табл., рис. - Дод.: с. 148-201. - Л-ра: с. 202. - ISBN 978-966-680-525-9 : 78.00 грн
УДК
ББК 36.950я73
Рубрики: Молочна продуктивність--Практичні методи навчання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологічні лабораторії -- микробиологические лаборатории -- підприємства молочної промисловості -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- мікрофлора молока -- микрофлора молока -- молочнокислі бактерії -- молочнокислые бактерии -- токсикоінфекції -- токсикоинфекции -- спеціальна мікробіологія -- специальная микробиология -- мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- мікробіологічне дослідження заквасок -- микробиологическое исследование заквасок -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- мікробіологічне дослідження сиру -- микробиологическое исследование сыра -- мікробіологічне дослідження масла -- микробиологическое исследование масла
Анотація: Практикум складається з трьох розділів. У розділі "Загальна мікробіологія" викладені методи вивчення загальної мікробіологічної техніки, у розділі "Спеціальна мікробіологія" наведені методи мікробіологічного дослідження молока та молочних продуктів відповідно до нормативних документів. Розділ "Науково-дослідна робота", містить загальні методичні вказівки з проведення наукової роботи та орієнтовні теми й послідовність їх виконання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бергілевич, О. М.; Кухтін, М. Д.; Касянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

5.
663.1:637.1/.3]
М 74


    Моисеева, Елена Львовна.
    Микробиология мясных и молочных продуктов при холодильном хранении [] / Е. Л. Моисеева. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 223 с. : рис., табл. - Прил.: с. 205-217. - Лит.: с. 218-222. - ISBN 5-10-000205-0 : 1.10 р.
УДК
ББК 36-1
Рубрики: М'ясні продукти--Мікробіологія--Практичні посібники
   Молочні продукти--Мікробіологія--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
психротрофные микроорганизмы -- психротрофні мікроорганізми -- мезофильные микроорганизмы -- мезофільні мікроорганізми -- микробиология мяса -- мікробіологія м'яса -- микробиология молока -- мікробіологія молока -- микробиология мороженого -- мікробіологія морозива -- микробиология масла -- мікробіологія масла -- микробиология быстрозамороженных продуктов -- мікробіологія швидкозаморожених продуктів -- санитарные требования к холодильникам -- санітарні вимоги до холодильників -- микробиология птицы -- мікробіологія птиці -- микробиология твердых сыров -- мікробіологія твердих сирів -- микробиология творога -- мікробіологія сиру
Анотація: Приведена характеристика микроорганизмов, являющихся основными возбудителями порчи мясных и молочных продуктов при холодильном хранении.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1), АБ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)