Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые заболевания<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
579.66/67(075.8)
Т38


   
    Технічна мікробіологія [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / В. О. Коваленко [та ін.]. - Х. : Світ Книг, 2013. - 678, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 671-676. - Л-ра: с. 677-678. - ISBN 978-966-2678-11-6 : 165.00 грн
УДК
ББК 30.16я73
Рубрики: Мікробіологія--Використання--Навчальні видання для вищої школи
   Мікробіологічна промисловість--Процеси--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
морфологія мікроорганізмів -- морфология микроорганизмов -- систематика -- фізіологія мікроорганізмів -- физиология микроорганизмов -- консервування харчових продуктів -- консервирование пищевых продуктов -- біохімічні процеси -- биохимические процессы -- екологія мікроорганізмів -- экология микроорганизмов -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- харчові захворювання -- пищевые заболевания -- мікрофлора харчових продуктів -- микрофлора пищевых продуктов -- промислове використання мікроорганізмів -- промышленное использование микроорганизмов -- мікробіологічні виробництва -- микробиологические производства
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів; патогенні мікроорганізми та аліментарні захворювання; санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Коваленко, В. О.; Цихановська, І. В.; Лазарєва, Т. А.; Коваль, А. А.
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
36.876я722
С49


    Слюсаренко, Тамара Платоновна.
    Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства [] : учеб. пособие для проф.-техн. училищ / Т. П. Слюсаренко, Л. Р. Решетняк. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 184 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182. - ISBN 5-10-001313-3 : 0.30 р.
УДК
ББК 36.876я722 + 36.88я722
Рубрики: Пивоварне виробництво--Навчальні видання
   Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
пивоваренное производство -- производство безалкогольных напитков -- пищевые заболевания -- харчові захворювання -- гельминтозные заболевания -- гельмінтозні захворювання -- гигиена обслуживающего персонала -- гігієна обслуговуючого персоналу -- микроорганизмы пивоваренного производства -- мікроорганізми пивоварного виробництва -- микроорганизмы безалкогольного производства -- мікроорганізми безалкогольного виробництва -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарно-бактериологический контроль -- санітарно-бактеріологічний контроль
Анотація: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Решетняк, Людмила Расуловна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)