Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=рибопродукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
663.03(075.8)
Р 74


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Система технологій харчових виробництв [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - Київ : Кондор, 2008. - 256 с. : рис., табл. - Літ.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4 : 31.00 грн, 30.30 грн, 20.00 грн, 37.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технологія хлібобулочних виробів -- кондитерські вироби -- молочні вироби -- бродильне виробництво -- жири та олії -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- технолгія сиру
Анотація: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчович продуктів на ринку.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Колісник, Анатолій Володимирович
Примірників всього: 4
ВВ (3), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (3), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
640.43:664.5(075.8)
Т38


   
    Технологія продукції ресторанного господарства [] : навч.-наоч. посіб. / В. Ф. Доценко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2019. - 290, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 289-290. - ISBN 978-617-7841-45-5 : 300.00 грн
УДК
ББК 36.99
Рубрики: Установи громадського харчування--Харчові продукти--Технології --Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
концепції створення продукції харчування -- асортимент продукції харчування -- напівфабрикати -- кулінарна продукція -- молочна продукція -- яєчні продукти -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- холодні страви -- солодкі страви -- десертна продукція -- напої -- охолоджена продукція -- швидкозаморожена продукція -- борошняна кондитерська продукція -- меню ресторанного господарства
Анотація: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Кочерга, В. І.; Губеня, В. О.; Кирпіченко, О. М.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)