Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=тістозмішувальні машини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
36.86я722
Т 80


    Трушина, Серафима Михайловна.
    Оборудование для производства мучных кондитерских изделий [] : учеб. пособие для проф.-техн. училищ / С. М. Трушина, А. И. Драгилев. - Москва : Пищевая пром-сть, 1979. - 248 с. : рис. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 244. - 0.55 р.
ББК 36.86я722
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- мучные бункера -- борошняні бункери -- винтовые транспортеры -- гвинтові транспортери -- смесители муки -- змішувачі борошна -- дробилки -- дробарки -- дозаторы сыпучих продуктов -- дозатори сипучих продуктів -- тестомесильные машины -- тістозмішувальні машини -- ротационно-формующее оборудование -- ротаційно-формуюче обладнання -- пекарные печи -- пекарські печі
Анотація: Описаны машинно-аппаратные схемы поточных линий производства мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Драгилев, Абрам Иосифович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
641.542
О-22


    Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990.
   Т. 1 : Механическое оборудование / [В. Д. Елхина и др.]. - 2-е изд., перераб. . - 1987. - 447 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Предм. указ.: с. 442-445. - 1.10 р.
УДК
ББК 36.99-5я73
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
общественное питание -- оборудование -- обладнання -- универсальные кухонные машины -- універсальні кухонні машини -- сортировочно-переборочные машины -- сортувально-перебиральні машини -- просеиватели -- просіювачі -- картофелеочистительные машины -- картоплеочисні машини -- оборудование для мытья овощей -- обладнання для миття овочів -- посудомоечные машины -- посудомийні машини -- размолочные машины -- розмелювальні машини -- протирочные машины -- протирочні машини -- хлеборезки -- хліборізки -- фаршемешалки -- фаршозмішувачі -- тестомесильные машины -- тістозмішувальні машини -- взбивальные машины -- взбивальні машини -- дозаторы -- дозатори
Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Елхина, Валентина Дорофеевна; Журин, Александр Александрович; Проничкина, Людмила Павловна; Богачев, Михаил Карпович
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)