Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=хімічний склад харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.
664:658.62(075.8)
Т 45


    Титаренко, Людмила Дмитрівна.
    Теоретичні основи товарознавства [] : навч. посібник / Л. Д. Титаренко. - К. : Центр навч. л-ри, 2003. - 227 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 222-224. - ISBN 966-8253-88-4 : 24.00 грн, 21.00 грн
УДК
ББК 30.609 + 65.421.51
Рубрики: Харчові продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
споживча цінність товарів -- потребительские свойства товаров -- хімічний склад харчових продуктів -- химический состав пищевых продуктов -- фізичні властивості товарів -- физические свойства товаров -- якість товарів -- качество товаров -- оцінка якості товарів -- оценка качества товаров -- асортимент товарів -- ассортимент товаров -- класифікація товарів -- классификация товаров -- кодування товарів -- кодирование товаров -- зберігання товарів -- сбережение товаров -- консервування продовольчих товарів -- консервирование продовольственных товаров -- товарна інформація -- товарная информация
Анотація: Подано основні положення товарознавства як науки про товари.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.55(075)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. С. Ростовський ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2017. - 467, [1] с. : фот. кольор., табл. - Дод.: с. 463-467. - ISBN 966-351-080-3 : 280.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад харчових продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- теплова обробка харчових продуктів -- технологічна обробка продуктів тваринництва -- продукти харчування -- кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полтавський університет споживчої кооперації України
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.694(075)
М 42


    Медведев, Георгий Михайлович.
    Технология и оборудование макаронного производства [] / учебник для проф.-техн. училищ. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 280 с. : рис., табл. - Прил.: с. 271. - Лит.: с. 276. - 0.60 р.
УДК
ББК 36.839я72
Рубрики: Макаронні вироби--Технологія виробництва--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав пищевых продуктов -- хімічний склад харчових продуктів -- классификация макаронных изделий -- класифікація макаронних виробів -- макаронное тесто -- макаронне тісто -- сушка макаронных изделий -- сушіння макаронних виробів -- сортировка макаронных изделий -- сортування макаронних виробів -- оборудование складов муки -- обладнання складів борошна -- шнековые прессы -- шнекові преси -- матрицы -- матриці -- конвейерные сушилки -- конвеєрні сушарки -- шкафные бескалориферные сушилки -- шафові безкалориферні сушарки -- сушилки беспрерывного действия -- сушарки безперервної дії -- упаковка макаронных изделий -- пакування макаронних виробів
Анотація: Рассмотрено сырье для выработки макаронных изделий, подготовка его к производству, приготовление, прессование, разделка сырых изделий, сушка и стабилизация их, упаковка и хранение готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)