Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Зберігання -- Овочі -- Плодоягідні<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.
631.56(075)
Ш94


    Широков, Евгений Петрович.
    Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
УДК
ББК 36.91я73 + 41.48я73
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи
   Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти
Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
635
П49


    Полегаев, Владимир Ильич.
    Хранение плодов и овощей [] / В. И. Полегаев. - М. : Россельхозиздат, 1982. - 254 с. : рис., табл. - 0.60 р.
УДК
ББК 42.3
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
биологические основы хранения плодоовощной продукции -- біологічні основи зберігання плодоовочевої продукції -- условия хранения плодоовощной продукции -- умови зберігання плодоовочевої продукції -- способы хранения плодоовощной продукции -- способи зберігання плодоовочевої продукції -- продолжительность периода хранения -- тривалість періоду зберігання -- технология хранения картофеля -- технологія зберігання картоплі -- технология хранения овощей -- технологія зберігання овочів -- технология хранения плодов -- технологія зберігання плодів -- потери продукции при хранении -- втрати продукції при зберіганні
Анотація: Биологические основы лежкости плодов и овощей и факторы, определяющие их качество. Подробно изложены способы и технологии хранения с учетом особенностей каждого вида продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)