Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Гуляев, Валентин Николаевич$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
641.4:664.8.047
С91


   
    Сушеные овощи и фрукты [] / [В. А. Воскобойников и др.] ; под ред. В. Н. Гуляева. - Москва : Пищевая пром-сть, 1980. - 192 с. : рис., табл. - (Современная технология). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 184-187. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.910
Рубрики: Овочі--Сушіння--Практичні посібники
   Фрукти--Сушіння--Практичні посібники

Кл.слова (ненормовані):
овощи -- фрукты -- сушение -- взрывная сушка -- сушіння вибухом -- конвективная сушка -- конвективне сушіння -- кондуктивная сушка -- кондуктивне сушіння -- радиационно-конвективная сушка -- радіаційно-конвективне сушіння -- сушеный картофель -- сушена картопля -- сушеное картофельное пюре -- сушене картопляне пюре -- овощные фруктовые порошки -- овочеві фруктові порошки -- сублимационная сушка -- сублімаційне сушіння -- хранение сушеных продуктов -- зберігання сушених продуктів
Анотація: Рассмотрены технологические основы процессов сушки различных пищевых продуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Воскобойников, Владимир Александрович; Гуляев, Валентин Николаевич; Кац, Зинаида Абрамовна; Попов, Олег Андреевич; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
36.97
Г 94


    Гуляев, Валентин Николаевич.
    Технология пищевых концентратов [] : учеб. пособие / В. Н. Гуляев. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 208 с. : рис., табл. - (Для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 205. - 0.35 р.
УДК
ББК 36.97
Рубрики: Харчові концентрати--Технології--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые концентраты -- овсяные диетические продукты -- вівсяні дієтичні продукти -- детское питание -- дитяче харчування -- диетическое питание -- дієтичне харчування -- сухие завтраки -- сухі сніданки -- кофе -- кава -- натуральные пряности -- натуральні пряності
Анотація: Рассмотрены принципы построения рецептур и даны методы расчета норм расходы сырья в производстве пищевых концентратов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664.87(035)
С 74


   
    Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств [] / [Т. Ж. Алимова и др.] ; под ред.: В. Н. Гуляева, Т. А. Алимовой. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 208 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті ти. арк. - Лит.: с. 204. - 0.75 р.
УДК
ББК 36.97я2 + 36.910я2
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторії--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевое производство -- производственная лаборатория -- виробнича лабораторія -- лабораторные приборы -- лабораторні прибори -- физико-химические показатели качества продукции -- фізико-хімічні показники якості продукції -- контроль качества сырья -- контроль якості сировини -- контроль качества готовой продукции -- контроль якості готової продукції -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарный контроль -- санітарний контроль
Анотація: Приведены методики исследования продукции пищеконцентратного и овощесушильного производства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алимова, Тайра Жианшиновна; Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кац, Зинаида Абрамовна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\; Алимова , Тайра Жианшиновна \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
36.97
Т38


   
    Технология крупяных концентратов [] / [В. Н. Гуляев и др.] ; под ред. В. Н. Гуляева. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 200 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - ISBN 5-10-000898-9 : 0.75 р.
ББК 36.97
Рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва--Крупи--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
мукомольно-крупяные производства -- крупы -- нетрадиционные виды крупяного сырья -- нетрадиційні види круп'яної сировини -- жиры -- жири -- пищевые добавки -- харчові добавки -- варено-сушеные крупы -- варено-сушені крупи -- сушеное мясо -- сушене м'ясо -- концентраты первых блюд -- концентрати перших страв -- концентраты вторых блюд -- концентрати других страв -- пюреобразные концентраты -- пюреподібні концентрати -- упаковочные материалы -- пакувальні матеріали
Анотація: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гуляев, Валентин Николаевич; Захаренко, Татьяна Сергеевна; Кондратьев, Владимир Иванович; Роенко, Татьяна Федоровна; Гуляев, Валентин Николаевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)