Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Макаров, Владислав Алексеевич$<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.
619:636.09(075.8)
М15


    Макаров, Владислав Алексеевич.
    Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии и стандартизации продуктов животноводства [] : учеб. для студентов вузов / В. А. Макаров, В. П. Фролов, Н. Ф. Шуклин ; под ред. В. А. Макарова. - М. : Агропромиздат, 1991. - 464 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Прил.: с. 447-449. - Предм. указ.: с. 450-458. - ISBN 5-10-001603-5 : 1.40 р.
УДК
ББК 48я73
Рубрики: Сільськогосподарська продукція--Стандартизація--Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технология производства мяса -- технологія виробництва м'яса -- гигиена производства мяса -- гігієна виробництва м'яса -- гигиена производства мясных продуктов -- гігієна виробництва м'ясних продуктів -- убой животных -- забій тварин -- экспертиза молока -- експертиза молока -- экспертиза молочных продуктов -- експертиза молочних продуктів -- экспертиза яиц -- експертиза яєць -- экспертиза мяса морских млекопитающих -- експертиза м'яса морських ссавців -- экспертиза меда -- експертиза меду
Анотація: Государственные стандарты к убойным животным, сведения о правилах перевозки, убоя и переработки животных на мясо.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фролов, Виктор Петрович; Шуклин, Николай Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
636.09:614.31:637(035)
С74


   
    Справочник по ветеринарно-санитарной экспертизе продуктов животноводства [] / [П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - Ленинград : Колос, 1980. - 319 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 310-314. - Лит.: с. 313-314. - 1.10 р.
УДК
ББК 48.17я2я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарно-санитарный надзор -- ветеринарно-санітарний нагляд -- порядок убоя животных -- порядок забою тварин -- ветеринарный учет -- ветеринарний облік -- послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза -- післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза мяса -- ветеринарно-санітарна експертиза м'яса -- ветеринарно-санитарная экспертиза жиров -- ветеринарно-санітарна експертиза жирів -- ветеринарно-санитарная экспертиза молока -- ветеринарно-санітарна експертиза молока -- ветеринарно-санитарная экспертиза меда -- ветеринарно-санітарна експертиза меду -- ветеринарно-санитарная экспертиза рыбы -- ветеринарно-санітарна експертиза риби -- санитарное исследование растительных продуктов -- санітарне дослідження рослинних продуктів
Анотація: Освещен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, описаны методы исследований, порядок отбора проб, дана характеристика и происхождение встречающихся пороков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Житенко, Петр Васильевич; Боровков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
619:614.31]:636/638(035)
В39


   
    Ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов животноводства [] : справочник / [П. В. Житенко и др.] ; под ред. П. В. Житенко. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 368 с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000485-1 : 1.40 р.
УДК
ББК 48.1я2
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка убойных животных -- транспортування забійних тварин -- требования к убойным пунктам -- вимоги до забійних пунктів -- морфологический состав мяса -- морфологічний склад м'яса -- товароведение мяса -- товарознавство м'яса -- экспертиза мяса -- експертиза м'яса -- бактериологическое исследование мяса -- бактеріологічне дослідження м'яса -- экспертиза мяса домашних животных -- експертиза м'яса домашніх тварин -- экспертиза рыбы -- експертиза риби -- экспертиза меда -- експертиза меду -- дезинфекция помещений -- дезінфекція приміщень
Анотація: Изложен порядок ветеринарно-санитарной экспертизы продуктов животноводства, даны методы исследования, а также характеристика и происхождение встречающихся пороков.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Житенко, Петр Васильевич; Боровиков, Михаил Федорович; Макаров, Владислав Алексеевич; Репин, Владимир Михайлович; Житенко, Петр Васильевич \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
636.09:614.31](075.8)
В39


   
    Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства [] : учебник для студентов высш. с.-х. учеб. заведений / [Х. С. Горегляд и др.] ; под ред. Х. С. Горегляда. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Колос, 1981. - 583 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений). - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Предм. указ.: с. 568-575. - 1.80 р.
УДК
ББК 48.17
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарно-санитарная экспертиза -- сырье мясной промышленности -- сировина м'ясної промисловості -- транспортировка животных -- транспортування тварин -- убойные мясоперерабатывающие предприятия -- забійні м'ясопереробні підприємства -- первичная переработка животных -- первинна переробка тварин -- инфекционные болезни -- інфекційні хвороби -- инвазионные болезни -- інвазійні хвороби -- незаразные болезни -- незаразні хвороби -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикоінфекції -- переработка пищевых продуктов -- переробка харчових продуктів -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчових продуктів
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология переработки продуктов животноводства и сырья животного происхождения.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Горегляд, Харитон Степанович; Макаров, Владислав Алексеевич; Чеботарев, Илья Егорович; Шаблий, Виктор Яковлевич; Кожемякин, Николай Георгиевич; Горегляд, Харитон Степанович \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)