Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=напівфабрикати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 47
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-47 
1.
669.715(031)
А59


   
    Алюминиевые сплавы. Структура и свойства полуфабрикатов из алюминиевых сплавов [] : справочник / [З. Н. Арчакова и др.] ; редкол.: В. И. Добаткин и др. ; отв. ред. В. А. Ливанов. - М. : Металлургия, 1974. - 432 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Библиогр. в конце глав. - Прил.: с. 428-432. - 1.83 р.
УДК
ББК 34.233.1я2
Рубрики: Сплави алюмінію--Структура--Довідкові видання
   Сплави алюмінію--Властивості--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
номенклатура алюминиевых сплавов -- номенклатура алюмінієвих сплавів -- структура листов -- структура листів -- дефекты листов -- дефекти листів -- горячекатаные плиты -- гарячекатані плити -- прессованные алюминиевые полуфабрикаты -- пресовані алюмінієві напівфабрикати -- горячепрессованные трубы -- гарячепресовані труби -- холоднопрессованные трубы -- холоднопресовані труби -- холоднокатаные трубы -- холоднокатані труби -- дефекты труб -- дефекти труб -- заклепочная проволока -- заклепочний дріт -- сварочная проволока -- зварювальний дріт
Анотація: Рассмотрено влияние основных технологических факторов на структуру и свойства деформированных полуфабрикатов из алюминиевых сплавов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Арчакова, З. Н.; Балохонцев, Г. А.; Басова, И. Г.; Вайнблат, Ю. М.; Добаткин, В. И. \ред.\; Елагин, В. И. \ред.\; Тулянкин, Ф. В. \ред.\; Шилова, Е. И. \ред.\; Ливанов, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

2.
636.5(075.8)
А 72


    Антипова, Л. В.
    Технология и оборудование птицеперерабатывающего производства [] : учеб. пособие / Л. В. Антипова, С. В. Полянских, А. А. Калачев. - Санкт-Петербург : Гиорд, 2009. - 512 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 508. - ISBN 978-5-98879-067-9 : 555.00 грн
УДК
ББК 36.93я73
Рубрики: Птахопродукти--Виробництво--Обладнання--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
птицеводство -- забой птицы -- забій птиці -- холодильная обработка птицы -- холодильна обробка птиці -- разделка птицы -- розділ птиці -- полуфабрикаты из мяса птицы -- напівфабрикати із м'яса птиці -- маринованные полуфабрикаты -- мариновані напівфабрикати -- механическая обвалка птицы -- механічне обвалювання птиці -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- кулинарные изделия из мяса птицы -- кулінарні вироби із м'яса птиці -- перо и пух -- яйцо -- сухие яйцепродукты -- сухі яйцепродукти -- замороженные яйцепродукты -- заморожені яйцепродукти -- санитарная обработка -- санітарна обробка -- технологическое проектирование птицеперерабатывающих предприятий -- технологічне проектування птахопереробних підприємств -- цех убоя птицы -- цех забою птиці -- расчет производственных площадей -- розрахунок виробничих площадок
Анотація: Пищевая и биологическая ценность мяса птицы, яиц и побочносо сырья, традиционные и современные технологии и оборудование переработки птицы, производство яйцепродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Полянских, С. В.; Калачев, А. А.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
664(075.8)
Б 64


    Бірта, Габріелла Олександрівна.
    Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торгівлі". - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 218, [2] с. - Л-ра: с. 219. - ISBN 978-617-673-001-9 : 49.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
продукція рослинного походження -- симбіоз серед рослин -- явище алелопатії -- дикоростучі плоди -- дикоростучі ягоди -- дикоростучі горіхи -- малопоширені овочі -- плоди екзотичних рослин -- їстивні гриби -- отруйні гриби -- продукція тваринного походження -- ресурси молочних продуктів -- ресурси м'ясних товарів -- продукція другорядних тварин -- м'ясні копченості -- м'ясні напівфабрикати -- рибні напівфабрикати -- ресурси рибних товарів -- ікряні товари -- нерибні продукти моря -- виробництво яєць
Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 2
ФОНД (2)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

4.
664.68
Б 93


    Беляев, Михаил Иванович.
    Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании [] / М. И. Беляев. - М. : Экономика, 1977. - 136 с. : рис., табл. - 0.36 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- виготовлення тортів -- изготовление тортов -- безквітні торти -- бисквитные торты
Анотація: Рассматриваются вопросы концентрации кондитерского производства, его комплексной механизации и автоматизации, технология производства изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
664.68(075)
Б 93


    Бутейкис, Нина Григорьевна.
    Технология приготовления мучных кондитерских изделий [] : учебник для сред. проф.-тех. училищ / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - Москва : Экономика, 1984. - 256 с. : рис., табл. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.86я72
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- сировина кондитерська -- сырье кондитерское -- напівфабрикати кондитерські -- полуфабрикаты кондитерские -- замішування тіста -- замес теста -- рихлення тіста -- разрыхление теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- східні кондитерські вироби -- восточные кондитерские изделия -- технохімічний контроль -- технохимический контроль -- організація праці кондитера -- организация труда кондитера
Анотація: Излагается порядок приготовления сырья, технология приготовления кондитерских изделий из различных видов теста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жукова, Алла Алексеевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
664.68(075)
Б93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [] : учеб. пособие для техникумов / Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Выща шк. Голов. изд-во, 1980. - 184 с. : рис., табл. - 0.55 р., 0.55 р., 10.00 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий
Анотація: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

7.
664.68(075)
Б 93


    Бутенко, Лидия Алексеевна.
    Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий [] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1985. - 168 с. : рис., табл. - 0.40 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Кулінарні вироби--Борошняні--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- кулинарные изделия -- кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- торти -- тістечка -- пирожные -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий
Анотація: Рассмотрены организация кондитерского производства, основные виды сырья, способы его хранения и технология производства изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

8.
641.5(075.8)
В 20


    Васюкова, Ганна Тимофіївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [] : навч. посібник / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 95, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с. 89-95. - ISBN 978-966-351-346-1 : 22.00 грн
УДК
ББК 36.94я73
Рубрики: Рибні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
використання риби -- использование рыбы -- виробництво рибних товарів -- производство рыбных товаров -- заморожування риби -- замораживание рыбы -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- засолювання риби -- засолка рыбы -- в'ялення риби -- вяление рыбы -- сушіння риби -- сушка рыбы -- копчення риби -- копчение рыбы -- рибні консерви -- рыбные консервы -- рибні пресерви -- рыбные присервы -- виробництво ікри -- производство икры -- нерибна водна сировина -- нерыбное водное сырье

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ющенко, Людмила Петрівна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

9.
663/664(075.8)
Д 69


    Дорохіна, Марія Олексіївна.
    Технологія продукції харчування у таблицях і схемах [] : навч. посібник / М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - К. : Кондор, 2008. - 280 с. : табл. - Спис. використ. л-ри: с.277. - ISBN 978-966-357-148-1 : 043.00 грн
УДК
ББК 36я73
Рубрики: Харчові продукти--Харчові технології--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
холодні страви -- холодні закуски -- супи -- соуси -- продуктові напівфабрикати -- оброблення овочів та грибів -- страви із круп -- страви із бобових -- страви з яєць -- м'ясні страви -- рибні страви -- солодкі страви -- технологія напоїв -- кондитерські вироби -- дріжджеве тісто -- бездріжджове тісто -- оздоблення напівфабрикатів
Анотація: Нові підходи до викладення технології продукції харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т.В.
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
641.5(477)
Д79


    Дубовис, Григорий Александрович.
    Украинская кухня [] / Г. А. Дубовис ; [худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - Х. : Фолио, 2006. - 319 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3362-5 : 9.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Кухня українська--Рецептура--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
первичная обработка сырья -- первинна обробка сировини -- кулинарные операции -- кулінарні операції -- кулинарные технологии -- кулінарні технології -- борщи -- борщі -- юшки -- супы -- рассольник -- капустняк -- колбасы -- ковбаси -- завиванцы -- завиванці -- студни -- холодці -- бабки -- пампушки -- молочнокислые продукты -- молочнокислі продукти -- настойки -- настоянки -- напитки -- напої -- консервы -- консерви -- полуфабрикаты -- напівфабрикати -- бутерброды -- бутерброди -- винегреты -- вінегрети -- гарниры -- гарніри -- соленья -- соління -- глазури -- глазурі -- десерты -- десерти -- кремы -- креми -- мороженое -- морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Киркач-Осипова, Л. Д. \худож.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

11.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
35.77я722
З-17


    Зайцев, Алексей Николаевич.
    Пособие для рабочих цеха каустизации и регенерации извести [] : учеб. пособие / А. Н. Зайцев. - Москва : Экология, 1991. - 192 с. : рис., табл. - Лит.: с. 188. - ISBN 5-7120-0403-8 : 0.60 р.
ББК 35.77я722
Рубрики: Целюлоза--Виробництво--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
целлюлоза -- волокнистые полуфабрикаты -- волокнисті напівфабрикати -- каустизация зеленого щелока -- каустизація зеленого лугу -- регенерация извести -- регенерація вапна -- осветлители белого щелока -- освітлювачі білого лугу
Анотація: Методы производства полуфабрикатов и регенерации варочных растворов сульфатных процессах производства целлюлозы.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
674
К 17


    Калашников, Петр Леонтьевич.
    Приемка и учет древесины [] / П. Л. Калашников. - 3-е изд., перераб. - М. : Лесная пром-сть, 1973. - 144 с. : рис., табл. - Лит.: с. 142. - 0.54 р.
УДК
ББК 37.1
Рубрики: Деревина--Облік--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация лесоматериалов -- класифікація лісоматеріалів -- лесные сортименты -- лісові сортименти -- единицы учета древесины -- одиниці обліку деревини -- объем стволов деревьев -- об'єми стволів дерев -- измерение древесины -- вимірування деревини -- объемы хлыстов -- об'єми хлистів -- объемы лесоматериалов -- об'єми лісоматеріалів -- круглые лесоматериалы -- круглі лісоматеріали -- объем круглых лесоматериалов -- об'єм круглих лісоматеріалів -- объем древесины по весу -- об'єм деревини за вагою -- транспортировка лесоматериалов -- транспортування лісоматеріалів -- колотые лесоматериалы -- колоті лісоматеріали -- дровяные лесоматериалы -- дров'яні лісоматеріали -- древесные полуфабрикаты -- деревинні напівфабрикати
Анотація: Сведения по классификации и стандартизации лесоматериалов, их приемке, учету и хранению.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
637.1
К 59


    Козлов, Владимир Николаевич.
    Технология молочно-белковых продуктов [] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - Киев : Урожай, 1988. - 162, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 162-163. - ISBN 5-337-00070-5 : 0.55 р.
УДК
ББК 36.950
Рубрики: Молочні продукти--Технології--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- классификация белков молока -- класифікація білків молока -- биологическая ценность белков молока -- біологічна цінність білків молока -- методы выделения белков молока -- методи віділення білків молока -- молочно-белковые продукты -- молочно-білкові продукти -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- творожные полуфабрикаты -- сирні напівфабрикати -- твердые сыры -- тверді сири -- молочно-белковые концентраты -- молочно-білкові концентрати -- добавка молочно-белковая -- добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Затирка, Анатолий Федорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

15.


    Крижова, Ю. П.
    Напівфабрикати, збагачені кальцієм [] / Ю. П. Крижова, М. А. Морозова // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 32-34 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти
Кл.слова (ненормовані):
м'ясні напівфабрикати -- використання яєчної шкаралупи -- профілактика остеопорозу

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Морозова, М. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

16.
664.6/.7(075.8)
Л12


   
    Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості [] : навч. посібник / [В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : Кондор, 2016. - 379, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - ISBN 978-617-7278-96-1 : 250.00 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчова промисловість--Методи аналізу--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
пивоварний солод -- оцінювання якості пива -- безалкогольні напої -- молочні продукти -- якість молока -- кисломолочні продукти -- згущені молочні консерви -- оцінювання якості м'яса -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- властивості м'ясних фаршів -- хімічний склад жирів -- хімічний склад олії -- консервована продукція
Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
664.66/.664.69(076.5)
Л 12


   
    Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи
   Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція
Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
669.22
М20


    Малышев, Владилен Моисеевич.
    Серебро [] / В. М. Малышев, Д. В. Румянцев. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Металлургия, 1987. - 320 с. : рис., табл. - Лит.: с. 311-319. - 1.40 р.
УДК
ББК 34.234
Рубрики: Срібло--Властивості--Практичні посібники
   Срібло --Застосування--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
месторождения серебра -- родовища срібла -- производство первичного серебра -- витробництво первинного срібла -- свойства серебра -- властивості срібла -- прочность серебра -- міцність срібла -- взаимодействие серебра с металлами -- взаємодія срібла з металами -- полуфабрикаты из серебра -- напівфабрикати зі срібла -- припои -- припої -- серебряные сплавы -- срібні сплави -- композиционные материалы -- композиційні матеріали
Анотація: Физико-химические, механические и технологические свойства серебра, сплавов и композиционных материалов на основе серебра.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Румянцев, Дмитрий Владимирович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
Шифр: mjab/2018/10
   Журнал

Мясной бизнес [Текст] : МБ : науч.-практ. журнал. - К. : Биопром, 2002 - . - Періодичність p1
2018р. N 10
Зміст:
Соколов, Александр. Обзор рынка замороженных полуфабрикатов 2018 год / А. Соколов. - С.20-23 : рис.
Крижова, Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм / Ю. П. Крижова, М. А. Морозова. - С.32-34. - Бібліогр. в кінці ст. : рис
Черноус, Ю. Инновации в полуфабрикатах / Ю. Черноус. - С.36-39 : рис.
Вербицкий, С. Б. Обработка слизистых и шерстных субпродуктов / С. Б. Вербицкий. - С.45-48. - Библиогр. в конце ст. : рис
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

20.
331(477)
Н 35


   
    Національний класифікатор України "Класифікація видів економічної діяльності" (КВЕД). ДК 009 : 2005 [] : станом на 10 груд. 2010 р. - К. : Центр учбов. л-ри : ВМГО "Укр. молодіж. правничий союз", 2011. - 223, [1] с. - ISBN 978-611-01-0172-1 : 27.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)240
Рубрики: Економічна діяльність--Класифікатори--Керівні й законодавчі матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
статистична класифікація -- статистическая классификация -- види діяльності -- виды деятельности -- міжнародні стандартні класифікації -- международные стандартные классификации -- процес промислового виробництва -- процесс промышленного производства -- виробниче устаткування -- производственное оборудование -- валова додана вртість -- валовая добавочная стоимость -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- готова промислова продукція -- готовая промышленная продукция -- вертикальна інтеграція -- вертикальная интеграция -- горизонтальна інтеграція -- горизонтальная интеграция -- ремонт устаткування -- ремонт оборудования -- обслуговування устаткування -- обслуживание оборудования -- надання послуг -- оказание услуг -- статистичні одиниці -- статистические единицы -- підприємства -- предприятия -- надання послуг -- оказание услуг -- торгівля -- торговля -- будівництво -- строительство -- виробництво товарів -- производство товаров
Анотація: Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД) є складовою системи національних класифікаторів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-47 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)