Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=полуфабрикаты<.>
Загальна кількість знайдених документів : 31
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-31 
1.
674
К 17


    Калашников, Петр Леонтьевич.
    Приемка и учет древесины [] / П. Л. Калашников. - 3-е изд., перераб. - М. : Лесная пром-сть, 1973. - 144 с. : рис., табл. - Лит.: с. 142. - 0.54 р.
УДК
ББК 37.1
Рубрики: Деревина--Облік--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация лесоматериалов -- класифікація лісоматеріалів -- лесные сортименты -- лісові сортименти -- единицы учета древесины -- одиниці обліку деревини -- объем стволов деревьев -- об'єми стволів дерев -- измерение древесины -- вимірування деревини -- объемы хлыстов -- об'єми хлистів -- объемы лесоматериалов -- об'єми лісоматеріалів -- круглые лесоматериалы -- круглі лісоматеріали -- объем круглых лесоматериалов -- об'єм круглих лісоматеріалів -- объем древесины по весу -- об'єм деревини за вагою -- транспортировка лесоматериалов -- транспортування лісоматеріалів -- колотые лесоматериалы -- колоті лісоматеріали -- дровяные лесоматериалы -- дров'яні лісоматеріали -- древесные полуфабрикаты -- деревинні напівфабрикати
Анотація: Сведения по классификации и стандартизации лесоматериалов, их приемке, учету и хранению.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
669.2/.8
Ц27


   
    Цветные металлы. Свойства. Сортамент. Применение [] : справочник / [М. Ф. Баженов и др.] ; под ред. М. Ф. Баженова. - М. : Металлургия, 1973. - 208 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - 1.51 р.
УДК
ББК 34.23
Рубрики: Кольорові метали--Властивості--Застосування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
алюминий -- алюміній -- баббиты -- бабіти -- бронзы -- бронзи -- висмут -- вісмут -- вольфрам -- кадмий -- кадмій -- кремний -- кремній -- кобальт -- латуни -- латуні -- магний -- магній -- медь -- мідь -- молибден -- молібден -- никель -- нікель -- олово -- ртуть -- свинец -- титан -- цинк -- порошки цветных металлов -- порошки кольорових металів -- пудры цветных металлов -- пудри кольорових металів -- руды цветных металлов -- руда кольорових металів -- флюсы -- флюси -- аноды -- аноди -- полуфабрикаты из редких металлов -- напівфабрикати з рідкісних металів
Анотація: Приводятся химический состав, сортаментные данные, марки, механические и технологические свойства продукции цветной металлургии.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Баженов, Михаил Федорович; Байчман, Семен Григорьевич; Миллер, Соломон Михайлович; Нискина, Валентина Васильевна; Баженов, Михаил Федорович \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

3.
669.715(031)
А59


   
    Алюминиевые сплавы. Структура и свойства полуфабрикатов из алюминиевых сплавов [] : справочник / [З. Н. Арчакова и др.] ; редкол.: В. И. Добаткин и др. ; отв. ред. В. А. Ливанов. - М. : Металлургия, 1974. - 432 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Библиогр. в конце глав. - Прил.: с. 428-432. - 1.83 р.
УДК
ББК 34.233.1я2
Рубрики: Сплави алюмінію--Структура--Довідкові видання
   Сплави алюмінію--Властивості--Довідкові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
номенклатура алюминиевых сплавов -- номенклатура алюмінієвих сплавів -- структура листов -- структура листів -- дефекты листов -- дефекти листів -- горячекатаные плиты -- гарячекатані плити -- прессованные алюминиевые полуфабрикаты -- пресовані алюмінієві напівфабрикати -- горячепрессованные трубы -- гарячепресовані труби -- холоднопрессованные трубы -- холоднопресовані труби -- холоднокатаные трубы -- холоднокатані труби -- дефекты труб -- дефекти труб -- заклепочная проволока -- заклепочний дріт -- сварочная проволока -- зварювальний дріт
Анотація: Рассмотрено влияние основных технологических факторов на структуру и свойства деформированных полуфабрикатов из алюминиевых сплавов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Арчакова, З. Н.; Балохонцев, Г. А.; Басова, И. Г.; Вайнблат, Ю. М.; Добаткин, В. И. \ред.\; Елагин, В. И. \ред.\; Тулянкин, Ф. В. \ред.\; Шилова, Е. И. \ред.\; Ливанов, В. А. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

4.
669.295
П76


   
    Применение титана в народном хозяйстве [] / [С. Г. Глазунов и др.] ; под общ. ред. А. Т. Туманова. - Киев : Техніка, 1975. - 200 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 197-199. - 1.23 р.
УДК
ББК 34.235.1
Рубрики: Титан--Властивості--Практичні посібники
   Титан--Застосування--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
история титана -- історія титану -- чистый титан -- чистий титан -- титановые сплавы -- титанові сплави -- губчатый титан -- губчастий титан -- полуфабрикаты из титана -- напівфабрикати з титану -- обработка титановых сплавов -- обробка титанових сплавів -- применение титана -- застосування титану
Анотація: Приведены основные сведения о титане и его серийных сплавах, обобщен опыт применения титана и его сплавов в основных отраслях народного хозяйства.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Глазунов, Сергей Георгиевич; Важенин, Сергей Филиппович; Зюков-Батыров, Геннадий Дмитриевич; Ратнер, Яков Львович; Туманов, А. Т. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
664.68
Б 93


    Беляев, Михаил Иванович.
    Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании [] / М. И. Беляев. - М. : Экономика, 1977. - 136 с. : рис., табл. - 0.36 р.
УДК
ББК 36.86
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Практичні посібники
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- виготовлення тортів -- изготовление тортов -- безквітні торти -- бисквитные торты
Анотація: Рассматриваются вопросы концентрации кондитерского производства, его комплексной механизации и автоматизации, технология производства изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
684.7
Р 86


    Румянцев, Павел Рафаилович.
    Производство мягкой мебели [] / П. В. Румянцев. - М. : Лесная пром-сть, 1979. - 352 с. : рис., табл. - Лит.: с. 349. - 1.60 р.
УДК
ББК 37.134
Рубрики: М'які меблі--Конструкції--Виробництво--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
классификация мягкой мебели -- класифікація м'яких меблів -- мебельные материалы -- меблеві матеріали -- настилочные материалы -- настильні матеріали -- покровные материалы -- покрівні матеріали -- облицовочные материалы -- облицювальні матеріали -- мебельные деревянные каркасы -- меблеві дерев'яні каркаси -- пружинные блоки -- пружинні блоки -- мягкие элементы мебели -- м'які елементи меблів -- мебельные полуфабрикаты -- меблеві напівфабрикати
Анотація: Рассмотрены виды и конструкции бытовой мебели, основные материалы и полуфабрикаты для ее изготовления.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

7.
664.68(075)
Б93


    Бутенко, Лидия Александровна.
    Технология приготовления кондитерских изделий [] : учеб. пособие для техникумов / Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Выща шк. Голов. изд-во, 1980. - 184 с. : рис., табл. - 0.55 р., 0.55 р., 10.00 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Кондитерські вироби--Виробництво--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий
Анотація: Организация кондитерского производства в общественном питании, виды сырья, технология приготовления различных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)
Знайти схожі

8.
36.872я2
С74


   
    Справочник по производству спирта [] : сырье, технология и технохимконтроль / [В. Л. Яровенко и др.]. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1981. - 336 с. : рис., табл. - Авт.зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 320-322. - Предм. указ.: с. 323-325. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.872я2
Рубрики: Спиртове виробництво--Сировина--Матеріали--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
спиртовое производство -- солод -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- перегонка бражки -- ректификация спирта -- ректифікація спирту -- нормы расхода сырья -- норми розходу сировини -- отходы спиртового производства -- відходи спиртового виробництва -- сточные воды спиртовых заводов -- стічні води спиртових заводів -- кормовые дрожжи -- кормові дріжджі -- диоксид углерода -- діоксид вуглецю -- контроль спиртового сырья -- контроль спиртового виробництва -- спиртовые полуфабрикаты -- спиртові напівфабрикати
Анотація: Приведены сведения о сырье, материалах, используемых в спиртовом производстве, описаны технология полуфабрикатов, технологические схемы и режимы получения спирта.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яровенко, Виктор Львович; Устинников, Борис Алексеевич; Богданов, Юрий Павлович; Громов, Станислав Иванович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

9.
637.521:641.5
С 74


   
    Справочник по разделке мяса, производству полуфабрикатов и быстрозамороженных готовых мясных блюд [] / [Б. Е. Гутник и др.] ; под ред. Б. Е. Гутника. - Москва : Легкая и пищевая пром-сть, 1984. - 344 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 339-340. - Предм. указ.: с. 341-342. - 1.40 р.
УДК
ББК 36.92
Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- пищевое сырье -- харчова сировина -- крупнокусковые мясные полуфабрикаты -- великокускові м'ясні напівфабрикати -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напівфабрикати -- бескостные полуфабрикаты -- безкісткові напівфабрикати -- рубленые полуфабрикаты -- рублені напівфабрикати -- контроль качества мясопродуктов -- контроль якості м'ясопродуктів
Анотація: Характеристика, основные требования к сырью, материалу, используемым в производстве мяса и мясопродуктов, рецептура, требования к готовой продукции.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гутник, Борис Ефимович; Генералов, Николай Федорович; Юрина, Валентина Федоровна; Шигаева, Нина Константиновна; Гутник, Борис Ефимович \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)
Знайти схожі

10.
664.68(075)
Б 93


    Бутейкис, Нина Григорьевна.
    Технология приготовления мучных кондитерских изделий [] : учебник для сред. проф.-тех. училищ / Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - Москва : Экономика, 1984. - 256 с. : рис., табл. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.86я72
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- сировина кондитерська -- сырье кондитерское -- напівфабрикати кондитерські -- полуфабрикаты кондитерские -- замішування тіста -- замес теста -- рихлення тіста -- разрыхление теста -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- бездріжджове тісто -- бездрожжевое тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- східні кондитерські вироби -- восточные кондитерские изделия -- технохімічний контроль -- технохимический контроль -- організація праці кондитера -- организация труда кондитера
Анотація: Излагается порядок приготовления сырья, технология приготовления кондитерских изделий из различных видов теста.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Жукова, Алла Алексеевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.
637.5.07
Ж91


    Журавская, Нина Константиновна.
    Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов [] : учебник / Н. К. Журавская, Л. Т. Алехина, Л. М. Отряшенкова. - Москва : Агропромиздат, 1985. - 296 с. : рис., табл. - Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292. - 1.00 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясо--Якість--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи
   М'ясні продукти--Якість--Дослідження--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- мясопродукты -- состав мяса -- склад м'яса -- ценность мяса -- цінність м'яса -- качество мяса -- якість м'яса -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- яичные продукты -- яєчні продукти -- техническе жиры -- технічні жири -- пищевой альбумин -- харчовий альбумін -- желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна
Примірників всього: 3
ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

12.
664.68(075)
Б 93


    Бутенко, Лидия Алексеевна.
    Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий [] : учеб. пособие / Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - Киев : Вища шк., 1985. - 168 с. : рис., табл. - 0.40 р.
УДК
ББК 36.86я723
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Кулінарні вироби--Борошняні--Навчальні видання

Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- кулинарные изделия -- кондитерський цех -- кондитерский цех -- організація роботи кондитерського цеху -- организация работы кондитерского цеха -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- здобне прісне тісто -- сдобное пресное тесто -- шарове тісто -- слоеное тесто -- торти -- тістечка -- пирожные -- рецептура кондитерських виробів -- рецептура кондитерских изделий
Анотація: Рассмотрены организация кондитерского производства, основные виды сырья, способы его хранения и технология производства изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковтуненко, Лидия Яковлевна; Ховикова, Жанна Алексеевна
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

13.
637.514.7
Ф17


    Файвышевский, Михаил Львович.
    Переработка пищевой кости [] / М. Л. Файвышевский. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 176 с. : рис., табл. - Лит.: с. 174. - 0.65 р.
УДК
ББК 36.929
Рубрики: Харчові продукти--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
пищевые продукты -- мясокостные полуфабрикаты -- м'ясокісткові напіфабрикати -- костный пищевой жир -- кістковий харчовий жир -- пищевые костные бульоны -- харчові кісткові бульйони -- пищевые костные добавки -- харчові кісткові добавки -- безотходная переработка кости -- безвідходна технологія переробки кісток
Анотація: Приведены различные методы получения полуфабрикатов, мясной массы, пищевого жира, пищевых добавок их костного сырья убойных животных.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

14.
664.91/94(083)
Т41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Справочник технолога мясоперерабатывающего предприятия [] / И. И. Тимощук, А. Н. Ясевич. - К. : Урожай, 1986. - 160 с. : рис., табл. - Предм. указ.: с. 155-156. - 1.20 р.
УДК
ББК 36.92я2
Рубрики: М'ясне виробництво--Сировина--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясо -- м'ясо -- субпродукты -- субпродукти -- кровь животных -- кров тварин -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- свинные продукты -- продукти із свинини -- продукты из говядины -- продукти із яловичини -- продукты из баранины -- продукти із баранини -- мясные паштеты -- м'ясні паштети -- мясные бульоны -- м'ясні бульйони -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- фасованное мясо -- фасоване м'ясо -- быстрозамороженные мясные готовые блюда -- швидкозаморожені м'ясні готові страви -- технология фрикаделек -- технологія фрикадельок -- мясное детское питание -- м'ясне дитяче харчування
Анотація: Данные о сырье, материалах применяемых для производства мясопродуктов, технология производства колбас, копченостей, полуфабрикатов, кулинарных изделий и мясных блюд.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ясевич, Анатолий Наумович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
664.68(075.8)
Т31


    Талейсник, Михаил Александрович.
    Технология мучных кондитерских изделий [] : учеб. пособие для сред. проф.-техн. училищ / М. А. Талейсник, Л. М. Аксенова, Т. С. Бернштейн. - Москва : Агропромиздат, 1986. - 224 с. : граф., рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для подготовки кадров массовых профессий). - Лит.: с. 222. - 0.80 р.
УДК
ББК 36.86я722
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мучные кондитерские изделия -- песочные полуфабрикаты -- пісочні напівфабрикати -- бисквиты -- бісквіти -- вафельное тесто -- вафельне тісто -- сахарные полуфабрикаты -- цукрові напівфабрикати -- глазури -- глазурі -- кремы -- креми -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти -- кексы -- кекси -- ромовые бабы -- ромові баби -- рулеты -- рулети -- пряники -- рецептура мучных кондитерских изделий -- рецептура борошняних кондитерських виробів
Анотація: Рассмотрены технологические схемы производства различных видов мучных кондитерских изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Аксенова, Лариса Михайловна; Бернштейн, Татьяна Сауловна
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
669.22
М20


    Малышев, Владилен Моисеевич.
    Серебро [] / В. М. Малышев, Д. В. Румянцев. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Металлургия, 1987. - 320 с. : рис., табл. - Лит.: с. 311-319. - 1.40 р.
УДК
ББК 34.234
Рубрики: Срібло--Властивості--Практичні посібники
   Срібло --Застосування--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
месторождения серебра -- родовища срібла -- производство первичного серебра -- витробництво первинного срібла -- свойства серебра -- властивості срібла -- прочность серебра -- міцність срібла -- взаимодействие серебра с металлами -- взаємодія срібла з металами -- полуфабрикаты из серебра -- напівфабрикати зі срібла -- припои -- припої -- серебряные сплавы -- срібні сплави -- композиционные материалы -- композиційні матеріали
Анотація: Физико-химические, механические и технологические свойства серебра, сплавов и композиционных материалов на основе серебра.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Румянцев, Дмитрий Владимирович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

17.
637.1
К 59


    Козлов, Владимир Николаевич.
    Технология молочно-белковых продуктов [] / В. Н. Козлов, А. Ф. Затирка. - Киев : Урожай, 1988. - 162, [2] с. : рис., табл. - Лит.: с. 162-163. - ISBN 5-337-00070-5 : 0.55 р.
УДК
ББК 36.950
Рубрики: Молочні продукти--Технології--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
молочные продукты -- классификация белков молока -- класифікація білків молока -- биологическая ценность белков молока -- біологічна цінність білків молока -- методы выделения белков молока -- методи віділення білків молока -- молочно-белковые продукты -- молочно-білкові продукти -- творог -- сир -- творожные изделия -- сирні вироби -- творожные полуфабрикаты -- сирні напівфабрикати -- твердые сыры -- тверді сири -- молочно-белковые концентраты -- молочно-білкові концентрати -- добавка молочно-белковая -- добавка молочно-білкова
Анотація: Описаны технологические процессы производства молочно-белковых продуктов, основанные на коагуляции белковых веществ.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Затирка, Анатолий Федорович
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

18.
36.92я73
Т38


   
    Технология мяса и мясопродуктов [] : учебник для вузов / [Л. Т. Алехина и др.] ; под ред. И. А. Рогова. - М. : Агропромиздат, 1988. - 576 с. : рис., табл. - Авт. указ. на обороте тит. л. - Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - ISBN 5-10-000212-3 : 1.60 р.
УДК
ББК 36.92я73
Рубрики: М'ясне виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
транспортировка скота -- транспортування скотини -- предубойное содержание скота -- передзабійне утримання скотини -- состав мяса -- склад м'яса -- физические свойства мяса -- фізичні властивості м'яса -- убой скота -- забій скотини -- разделка туш -- розбирання туш -- мясные субпродукты -- м'ясні субпродукти -- переработка крови -- переробка крові -- обработка туш -- обробка туш -- обработка кишок -- обробка кишок -- кератинсодержащее сырье -- кератиномісна сировина -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные консервы -- м'ясні консерви -- пищевые животные жиры -- харчові тваринні жири -- мясные кормовые продукты -- м'ясні кормові продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти -- производство клея -- виробництво клею -- желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Большаков, Александр Сергеевич; Боресков, Вадим Георгиевич; Жаринов, Александр Иванович; Рогов, Иосиф Александрович \ред.\
Примірників всього: 4
ФОНД (3), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (3), ВВ (1)
Знайти схожі

19.
637.5
Т41


    Тимощук, Иван Иванович.
    Общая технология мяса и мясопродуктов [] : пособие / И. И. Тимощук, Н. А. Головатенко, С. А. Сенников. - Киев : Урожай, 1989. - 216 с. : рис., табл. - ISBN 5-337-00414-Х : 0.90 р.
УДК
ББК 36.92я7
Рубрики: М'ясні продукти--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
мясные продукты -- сырье мясной промышленности -- сировина м'ясної промисловості -- переработка животных -- переробка тварин -- обработка мяса холодом -- обробка м'яса холодом -- переработка крови -- переробка крові -- обработка субпродуктов -- обробка субпродуктів -- обработка кишок -- обробка кишок -- пищевые жиры -- харчові жири -- обработка шкур -- обробка шкури -- технические жиры -- технічні жири -- кормовые продукты -- кормові продукти -- органопрепараты -- органічні препарати -- колбасные изделия -- ковбасні вироби -- мясные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные соленые продукты -- м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Головатенко, Наталья Анатольевна; Сенников, Сергей Анатольевич
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

20.
35.77
Ф73


    Фляте, Давид Моисеевич.
    Бумагообразующие свойства волокнистых материалов [] / Д. М. Фляте. - Москва : Лесн. пром-сть, 1990. - 136 с. : рис., табл. - Лит.: с. 129-132. - ISBN 5-7120-0262-0 : 0.45 р.
ББК 35.77
Рубрики: Папір--Матеріали--Властивості--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
бумага -- химический состав технической целлюлозы -- хімічний склад технічної целюлози -- модификация целлюлозы -- модифікація целюлози -- модификации минерального наполнителя -- модифікація мінерального наповнювача -- бумагообразующие свойства целлюлозы -- бумагоутворюючі властивості целюлози -- полуфабрикаты для производства бумаги -- напівфабрикати для виробництва паперу
Анотація: Бумагообразующие свойства волокнистых материалов, вопросы связи химического состава волокон с их бумагообразующими свойствами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-31 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)