Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=цукор<.>
Загальна кількість знайдених документів : 37
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-37 
1.
Шифр: ztom/2022/16
   Газета

Житомирщина [Текст] : обл. офіц. громад.-політ. газета. - Житомир : Ред. газ. "іЖитомирщина", 1919 - . - Виходить двічі на тиждень
2022р. N 16 (8 квіт.)
Из содерж.:
Бовкун, Сергій. А ви пам'ятаєте такий цукор у кубиках? : 115 років тому в Бердичеві було засновано рафінадний завод / Сергій Бовкун. - С.9 : фот.
Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


    Бовкун, Сергій.
    А ви пам'ятаєте такий цукор у кубиках? [] : 115 років тому в Бердичеві було засновано рафінадний завод / Сергій Бовкун // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2022. - N 16(8 квіт.). - С. 9 : фот. - (Край рідний)
Рубрики: Цукрова промисловість--Історія--Бердичів, місто (Житомирська область), 1900-2014 рр.
   Бердичів, місто (Житомирська область)--Цукрова промисловість--Історія, 1900-2014 рр.
Кл.слова (ненормовані):
цукрові заводи Житомирщини -- рафінадні заводи Житомирщини -- Бердичівський рафінадний завод
Анотація: [Історія створення, розквіту та занепаду Бердичівського рафінадного заводу, якому у 2022-му році виповнюється 115 років від часу зайснування].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1)
Вільні: КР (1)

Знайти схожі

3.


    Білоусова, Наталія.
    Шість аграрних законів 2018 - аналіз і що зміниться для ринку [] / Н. Білоусова // Тваринництво України. - 2019. - N 1. - С. 3-6 : рис.
Рубрики: Аграрне право--Закони (юрид.)
Кл.слова (ненормовані):
консолідація земель -- фітосанітарні процедури -- органічне виробництво -- ціна на цукор -- земельний мораторій -- безпека харчових продуктів

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

4.


    Пономарьов, Сергій.
    Український цукор: вдалий сезон і... несолодкі перспективи [] / С. Пономарьов // Агробізнес сьогодні. - 2018. - N 23(груд.). - С. 16-17 : фот.
Рубрики: Цукрові буряки--Біоенергетика
Кл.слова (ненормовані):
цукор-сирець -- біоетанол

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

5.


    Тихонова, Т. М.
    Індивідуальні засоби вимірювання глікемії — проблеми та помилки при застосуванні [] / Т. М. Тихонова, Ю. М. Смілка, О. О. Хижняк // Проблеми ендокринної патології = Problems of endocrine pathology : наук.-практ. журнал. - 2018. - N 3. - С. 82-88 . - ISSN 2227-4782
Рубрики: Цукровий діабет--Цукор--Вимірювальні прилади--контроль
Кл.слова (ненормовані):
цукровий діабет -- глікемія -- самоконтроль -- глюкометри

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Смілка, Ю. М.; Хижняк, О. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВСМЛ (1)
Вільні: ВСМЛ (1)

Знайти схожі

6.
Шифр: agbs/2018/23
   Газета

Агробізнес сьогодні [Текст]. - К. : Імпрес-контакт, 2001 - . - Виходить двічі на місяць
2018р. N 23 (груд.)
Зі змісту:
Кернасюк, Юрій. Конкурентні переваги малопоширених агрокультур / Ю. Кернасюк. - С.12-15 : табл.
Пономарьов, Сергій. Український цукор: вдалий сезон і... несолодкі перспективи / С. Пономарьов. - С.16-17 : фот.
Spirit від Vaderstad - просто та інноваційно. - С.29 : фот.
Назаренко, Юлія. Вирощування амаранту. Бізнес-план / Ю. Назаренко, А. Горобчук. - С.30-32 : табл.
Пономарьов, Сергій. Як донести "зерно богів" до столу українця / С. Пономарьов. - С.33-35 : рис.
Грабовська, Неля. Цифрові перспективи / Н. Грабовська. - С.36
Черкас, Василь. Мікроелементний склад грунту: спрацювати напевне / В. Черкас. - С.42-43
Черкас, Василь. Як позбутися "нахлібників" / В. Черкас. - С.44-47 : фот.
Черкас, Василь. Кукурудзяні темпи / В. Черкас. - С.48-51
Цилюрик, Олександр. Біологічна активність грунту в сівозміні / О. Цилюрик. - С.52-53 : табл.
Петренко, Ігор. Як припинити бджолопад? / І. Петренко. - С.54-56
Пономарьов, Сергій. Чи виживе фермер без підтримки держави? / С. Пономарьов. - С.62-64
Павлюк, Ігор. Довга "рука" фермера: як обрати телескопічний навантажувач для господарства / І. Павлюк. - С.70-72
Солоха, Максим. Оцінюємо стан посівів / М. Солоха. - С.79-80
Радіонов, Дмитро. 300+, або "мультитули" тракторного світу / Д. Радіонов. - С.84-86 : фот.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

7.


    Турчина, Валентина.
    Ваніль - нектар богів [] / В. Турчина // Дім. Сад. Город. - 2017. - N 6. - С. 8-9 : фот. . - ISSN 1814-4357
Рубрики: Орхідні--Прянощі
Кл.слова (ненормовані):
історія ванілі -- вирощування ванілі -- ванільний порошок -- ванільний екстракт -- ванільний цукор -- цілющі властивості ванілі

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

8.


    Синельников, Б. В.
    Відновелння лідерства бурякоцукрового кластера України в контексті IV довгої хвилі М. Д. Кондратьєва [] / Б. В. Синельников // Економіка України. - 2016. - N 7. - С. 66-81. - Л-ра в кінці ст. . - ISSN 0131-775Х
Рубрики: Агропромислові комплекси--Україна
   Цукрові буряки--Україна

   Цукор--Ринок--Україна

Кл.слова (ненормовані):
лідерство -- лидерство -- зміна клімату -- изменение климата -- бурякоцукровий кластер -- свеклосахарный кластер -- стратегічне прогнозування -- стратегическое прогнозирование -- органічне землеробство -- органическое земледелие -- фіаско ринку -- фиаско рынка -- нанотехнології -- нанотехнологии -- інтелектуальна власність -- интелектуальная собственность

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

9.


    Ковальчук, Т.
    Якісний склад молока корів різних порід [] / Т. Ковальчук // Тваринництво України. - 2014. - N 3/4. - С. 8-10 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Корови--Породи--Молоко
Кл.слова (ненормовані):
густина молока -- суха речовина молока -- молочний цукор

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)

Знайти схожі

10.
664.68:664.6(075.8)
Т38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
УДК
ББК 36.865я73 + 36.83я73
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

11.


    Манько, М. І.
    Аналіз доцільності інвестування розвитку бурякоцукрового неприбуткового кооперативу [] / М. І. Манько // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - N 1. - С. 148-153. - Л-ра в кінці ст.
Рубрики: Кооператив--Україна
Кл.слова (ненормовані):
бурякоцукровий підкомплекс -- цукор -- цукровий буряк

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 2 : ПЧЗ (1), ВВ (1)
Вільні: ПЧЗ (1), ВВ (1)

Знайти схожі

12.
338.43(477)
Р31


   
    Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2009 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2010. - 110 с. : табл. - 35.91 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-434
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Україна, 2009--Статистичні матеріали
   
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- статистичні бюлетені -- статистические бюллетени -- статистика Житомирщини -- статистика Житомирщины -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед -- мёд
Анотація: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

13.
338.43(477)
Р 31


   
    Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2008 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2009. - 108 с. : табл. - 042.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-333.04
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Житомирська область--Статистичні матеріали
   Житомирська область--Сільськогосподарська продукція -- Статистичні матеріали
Кл.слова (ненормовані):
сельскохозяйственные предприятия -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед
Анотація: Статистичний бюлетень Державного комітету статистики України "Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами" за 2008 рік.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

14.
663/664(075)
З-41


   
    Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
УДК
ББК 36-1я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання
   Сільськогосподарська продукція--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

15.
338.43(477)
Р 31


   
    Реалізація продукції сільськогосподарськими підприємствами за 2007 рік [] : стат. бюлетень / Держкомстат України. - К. : Держкомстат України, 2008. - 99 с. : табл. - 042.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)32-333.04
Рубрики: Сільськогосподарська продукція
   Сільськогосподарські підприємства--Продаж продукції--Житомирська область--Статитистичні матеріали

   Житомирська область--Сільськогосподарські підприємства--Продаж продукції
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- статистика Житомирщины -- статистика Житомирщини -- сільськогосподарські підприємства -- сельскохозяйственные предприятия -- сільськогосподарська продукція -- сельскохозяйственная продукция -- продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- картопля -- картофель -- овочі -- овощи -- молоко -- цукор -- сахар -- мед -- мёд
Анотація: В статистичному бюлетені наведені дані про обсяги та середні ціни реалізації основних видів продукції сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності по всіх напрямках.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сільськогосподарські підприємства (колгоспи, радгоспи, КСП, підприємства, агрофірми) 5.03; Держкомстат України
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

16.
664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

17.
338.439(075.8)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : підруч. / І. В. Сирохман, І. М. Задорожний, П. Х. Пономарьов. - 4-те вид., переробл. і допов. - Київ : Лібра, 2007. - 600 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 595-599. - ISBN 978-966-7035-86-0 : 78.00 грн, 84.50 грн
УДК
ББК 36-9я73
Рубрики: Харчове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
харчові продукти -- стандартизація харчових продуктів -- штрихове кодування продовольчих товарів -- зерноборошняні товари -- фруктово-овочеві товари -- крохмаль, цукор мед -- кондитерські вироби -- смакові товари -- алкогольні напої -- виноградні вина -- коньякі і бренді -- пиво -- безалкогольні напої -- чай і кава -- прянощі і приправи -- жирові продукти -- молоко и молочні продукти -- морозиво -- вершкове масло -- м'ясо і м'ясні товари -- субпродукти -- ковбасні вироби -- яйця та яєчні товари -- риба і рибні товари -- рибні консерви -- харчові концентрати
Анотація: Споживні властивості, асортимент, вимоги до якості, пакування, маркування, транспортування і зберігання основних груп продовольчих товарів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожний, Іван Михайлович; Пономарьов, Петро Хомович
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)
Знайти схожі

18.
620.2(075)
Ч-44


    Чепурной, Иван Петрович.
    Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [] : учебник / И. П. Чепурной. - 3-е изд. - М. : "Дашков и К°", 2007. - 414, [2] с. : табл. - Лит.: с. 409. - ISBN 5-91131-351-0 : 67.00 грн
УДК
ББК 36.86я73
Рубрики: Товарознавство--Кондитерські вироби--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
крахмал -- крахмалопродукты -- крохмалопродукти -- сахар -- цукор -- интенсивные подсластители -- інтенсивні підсолоджувачі -- мед -- искусственный мед -- штучний мед -- классификация кондитерских изделий -- класифікація кондитерських виробів -- жиросодержащие кондитерские изделия -- жировмісні кондитерські вироби -- какао-продукт -- фруктово-ягодные кондитерские изделия -- фруктово-ягідні кондитерські вироби -- сахаристые кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- восточные сладости -- східні солодощі
Анотація: Характеристика и особенности классификации кондитерских товаров, описываются факторы, формирующие и сохраняющие их качество.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

19.
613.2
В80


   
    Вплив харчування на здоров'я людини [] : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації] / Пішак В. П. [та ін.] ; за ред. Радька М. М. - Чернівці : Книги-XXI, 2006. - 500 с. : табл. - Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499. - ISBN 966-8653-45-9 : 50.00 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Харчування--Вплив на організм--Навчальні видання для вищої школи
   Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи

Кл.слова (ненормовані):
питание -- функції їжі -- функции питания -- збалансоване харчування -- сбалансированное питание -- поживні речовини -- полезные вещества -- харчування дітей -- питание детей -- забруднення продуктів харчування -- загрязнение продуктов питания -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- фальсифікації харчової продукції -- фальсификации пищевых продуктов -- санитарная экспертиза пищевых продуктов -- санітарна експертиза харчової продукції -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- гігієнічний контроль продуктів -- гигиенический контроль продуктов -- білки -- белки -- амінокислоти -- аминокислоты -- ліпіди -- липиды -- холестерин -- вуглеводи -- углеводы -- харчові волокна -- пищевые волокна -- цукор -- сахар -- водорозчинні вітаміни -- водорастворимые витамины -- жиророзчинні вітаміни -- жирорастворимые витамины -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- мікроелементи (біол.) -- микроэлементы (биол.) -- вода -- питний режим -- питьевой режим -- правила харчування -- правила питания -- травна система -- пищеварительная система -- обмін речовин у дітей -- обмен веществ у детей -- забруднення нітратами -- загрязнение нитратами -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- забруднення пестицидами -- загрязнение пестицидами -- забруднення важкими металами -- загрязнения тяжелыми металлами -- харчові добавки -- пищевые добавки -- кишкові інфекції -- кишечные инфекции -- гельмінтози -- гельминтозы -- харчові токсикоінфекції -- пищевые токсикоинфекции -- харчові токсикози -- пищевые токсикозы -- отруєння грибами -- отравление грибами -- отруєння рослинами -- отравление растениями -- отруєння продуктами -- отравление продуктами -- отруєння хімічними домішками -- отравление химическими примесями -- зберігання харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- вода питна -- вода питьевая -- дослідження хліба -- исследование хлеба -- дослідження овочів -- исследование овощей -- дослідження фруктів -- исследование фруктов -- дослідження молока -- исследование молока -- дослідження м'яса -- исследование мяса -- дослідження ковбасних виробів -- исследование колбасных изделий -- дослідження банкових консервів -- исследование баночных консервов -- качество чая -- якість чаю -- якість кави -- качество кофе -- дослідження рослинних олій -- исследование растительных масел -- якість алкогольних напоїв -- качество алкогольных напитков -- раціони харчування -- рационы питания -- якість харчових продуктів -- качество пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пішак, Василь Павлович; Радько, Михайло Михайлович; Бабюк, Анатолій Васильович; Воробйов, Олександр Олександрович; Рогозинський, Мирон Степанович; Романів, Людмила Вікторівна; Федорова, Олена Євгенівна; Марценяк, Ігор Валер'янович; Радько, Михайло Михайлович \ред.\
Примірників всього: 1
ВСМЛ (1)
Свободны: ВСМЛ (1)
Знайти схожі

20.
65.9(4Укр)306.75
Б 11


    Бєлінська, Неля Семенівна.
    Економічна ефективність підприємницької діяльності молокопереробних підприємств та шляхи її підвищення [] : монографія / Н. С. Бєлінська ; М-во освіти і науки України, Вінницький нац. техн. ун-т. - Вінниця : Універсум-Вінниця, 2005. - 266 с. : рис., табл. - Літ.: с. 230-238. - Дод.: с. 239-265. - ISBN 966-641-161-X : 14.00 грн
ББК 65.9(4Укр)306.75
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Підприємницька діяльність--Економічна ефективність--Вінницька область (Україна)--Наукові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ринкова класифікація підприємств -- трансформаційні процеси -- прибуток -- розробка стратегії товару -- маркетинг молокопереробних підприємств -- управління запасами -- логістична концепція -- реструктуризація молокопереробних підприємств -- фінансове оздоровлення галузі -- мокопереробні підприємства Вінницької області -- технологія твердого сиру -- молочний цукор -- казеїн -- ВАТ "Вінницький молочний завод"
Анотація: Досліджено механізм економічної ефективності підприємницької діяльності молокопереробних підприємств на основі впровадження нових методів господарювання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Міністерство освіти і науки України; Вінницький національний технічний університет
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 1-20    21-37 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)