Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=банкет<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 342 с. : рис. - ISBN 978-966-364-867-5 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанні послуги -- ресторанные услуги -- торгівельні приміщення -- торговые помещения -- інтер'єр ресторану -- интерьер ресторана -- ресторанний буфет -- ресторанный буфет -- устаткування залів -- оборудование залов -- столовий посуд -- столовая посуда -- меню -- прейскурант -- підготовка до обслуговування -- подготовка к обслуживанию -- обслуговування в ресторанах -- обслуживание в ресторане -- подача страв і напоїв -- подача блюд и напитков -- банкет -- фуршет -- банкет-коктейль -- банкет чай -- буфет-фуршет-гірка -- банкет прийом "шведський стіл" -- банкет прием "шведский стол" -- спеціальне обслуговування -- специальное обслуживание -- харчування пасажирів -- питание пассажиров -- обслуговування весіль -- обслуживание свадеб -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- обслуговування виробничих підприємств -- обслуживание производственных предприятий -- харчування учнів шкіл -- питание учеников школо -- питание студентов -- харчування студентів
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, В.А.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

2.
641.5(035)
В 53


    Висоцька, Людмила Євгенівна.
    Тлумачний словник кулінара [] : навч. посібник / Висоцька Л. Є., Страцинська І. А. ; за ред. В. О. Радкевич. - Л. : Новий світ-2000, 2009. - 416 с. - ISBN 978-966-418-093-8 : 63.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
арак -- багет -- бадам-нухат -- банкет-чай -- визига -- вязига -- ель -- эль -- льєзон -- льезон -- трюфель -- шербет -- щербет -- якіторі -- якитори
Анотація: Зміст найбільш уживаних термінів, понять та категорій для персоналу закладів харчування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Страцинська, І. А.; Радкевич, В. О. \ред.\
Примірників всього: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
395(031)
П 42


   
    Повна енциклопедія сучасного етикету [] / [авт.-уклад. О. Д. Сиплива ; пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецк : БАО, 2010. - 303, [1] с. : іл. - ISBN 978-966-481-412-3 : 63.00 грн
УДК
ББК 87.777я2
Рубрики: Етикет--Енциклопедії--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
історія етикету -- история этикета -- етика подружніх стосунків -- этика супружеских отношений -- правила вітання -- правила приветствия -- рукостискання -- рукопожатие -- сервірування столу -- сервировка стола -- етикет застілля -- этикет застолья -- фуршет -- банкет-коктейль -- подарунки -- подарки -- правила поведінки -- правила поведения -- молитовні -- молельни -- ділова етика -- деловая этика -- мережевий етикет -- сетевой этикет -- військовий етикет -- воинский этикет -- міжнародний етикет -- международный этикет
Анотація: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сиплива, Олена Дмитрівна; Сиплива, Олена Дмитрівна \уклад.\; Данилюк, Ілля Григорович \пер.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

4.
640.43:642.5(075,8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

5.
642.5-054.6(100)(075.8)
О-75


   
    Особливості ресторанного сервісу. Обслуговування іноземних туристів [] : навч. посіб. / Л. О. Радченко [та ін.]. - Харків : Світ книг, 2018. - 287, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 274-275. - Дод.: с. 276-287. - ISBN 978-966-2678-05-5 : 90.00 грн
УДК
ББК 65.424.1(0)я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   Гостинна індустрія--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
підприємства ресторанного господарства -- обслуговування іноземних туристів -- харчування іноземних туристів -- форми обслуговування туристів -- обслуговування банкетів -- дипломатичні прийоми -- дипломатичний протокол -- банкет-прийом -- вимоги офіційних прийомів
Анотація: Організація обслуговування іноземних туристів в закладах ресторанного господарства: детальний опис процесів обслуговування, визначено основні правила та вимоги.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Радченко, Л. О.; Пивоваров, П. П.; Новікова, О. В.; Льовшина, Л. Д.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

6.
821.133.1'06-3=161.2
К18


    Камю, Альбер.
    Спід і лице [] = L'envtrs et L'endroit ; Шлюбний банкет = Noces ; Літо = L'ete / Альбер Камю ; [пер. з фр. Р. Осадчука, О. Жупанського, Є. Марічева ; худож. оформ. М. С. Мендора]. - Харків : Фоліо, 2022. - 155, [5] с. : іл. - (Зібрання творів). - ISBN 978-966-03-9965-5 : 150.00 грн
Кн. в суперобкл.
УДК
ББК 84(4ФРА)6-4
Рубрики: Художня література--Франція, 20 ст.--Збірники
   Французька література, 20 ст.--Збірники

   
Кл.слова (ненормовані):
есеї -- нариси
Анотація: Збірки коротких лірично-філософських есеїв і нарисів "Спід і лице", "Шлюбний бенкет", а також короткі есеї, що увійшли до збірки "Літо", - пролог до всієї творчості Камю, адже в них напряму висловлені аксіоми, що визначили його письменницький почерк і яким судилося стати відправними для всіх подальших пошуків письменника.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Осадчук, Р. \пер.\; Жупанський, О. \пер.\; Марічев, Є. \пер.\; Мендор, М. С. \худож.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)