Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=фуршет<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.
821.161.1
П54


    Полякова, Татьяна Викторовна.
    Фуршет для одинокой дамы [] / Татьяна Полякова. - Москва : Эксмо, 2002. - 320 с. - (Авантюрный детектив / худож. Н. Кудря). - ISBN 5-699-01535-3 : 032.00 грн
УДК
ББК 84(4РОС)6
Рубрики: Детективні романи і оповідання--Художня література--Росія, 21 ст.
   Російська література--Детективні романи, 21 ст.

Кл.слова (ненормовані):
детективи -- детективы
Анотація: [Героиня романа оказывается свидетельницей убийства, ее жизни также грозит опасность. В этой ситуации она сохраняет не только самообладание, но и чувство юмора и ведет профессиональное расследование].

Утримувачі документа:
ЖОУНБ
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

2.
642.5(075.8)
А 87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов, В. А. Русавська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 342 с. : рис. - ISBN 978-966-364-867-5 : 091.00 грн, 104.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторанні послуги -- ресторанные услуги -- торгівельні приміщення -- торговые помещения -- інтер'єр ресторану -- интерьер ресторана -- ресторанний буфет -- ресторанный буфет -- устаткування залів -- оборудование залов -- столовий посуд -- столовая посуда -- меню -- прейскурант -- підготовка до обслуговування -- подготовка к обслуживанию -- обслуговування в ресторанах -- обслуживание в ресторане -- подача страв і напоїв -- подача блюд и напитков -- банкет -- фуршет -- банкет-коктейль -- банкет чай -- буфет-фуршет-гірка -- банкет прийом "шведський стіл" -- банкет прием "шведский стол" -- спеціальне обслуговування -- специальное обслуживание -- харчування пасажирів -- питание пассажиров -- обслуговування весіль -- обслуживание свадеб -- прогресивні технології -- прогрессивные технологии -- обслуговування виробничих підприємств -- обслуживание производственных предприятий -- харчування учнів шкіл -- питание учеников школо -- питание студентов -- харчування студентів
Анотація: Процес, форми і методи обслуговування в закладах ресторонного господарства різних типів і класів, правила подання страв і напоїв, культури їх споживання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Русавська, В.А.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
Знайти схожі

3.
395.6:339.9(075.8)
С53


    Снітинський, Володимир Васильович.
    Діловий етикет у міжнародному бізнесі [] : навч. посібник / Снітинський В. В., Завальницька Н. Б., Брух О. О. ; М-во освіти і науки України. - Л. : Магнолія - 2006, 2009. - 287, [1] с. : рис., табл., фото.кольор. - (Вища освіта в Україні). - Дод.: с. 262-282. - Бібліогр.: с. 283-287. - ISBN 978-966-2025-58-3 : 78.00 грн
УДК
ББК 87.777я73
Рубрики: Міжнародний бізнес--Діловий етикет--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
дипломатичний протокол -- дипломатический протокол -- етична поведінка -- этическое поведение -- бізнесова діяльність -- коммерческая деятельность -- міжнародні відносини -- международные отношения -- ділове листування -- деловая переписка -- ділові зустрічі -- деловые встречи -- телефонні конференції -- телефонные конференции -- ділові переговори -- деловые переговоры -- ділові прийоми -- деловые приемы -- контракти -- контракты -- мова спілкування -- язык общения -- мова тіла -- язык тела -- гостинність -- гостеприимство -- дарування -- дарение -- діловий одяг -- деловая одежда -- імідж -- имидж -- культура бізнесу -- культура бизнеса -- фуршет -- телефонні розмови -- телефонные разговоры
Анотація: Систематизовано знання і практичний досвід функціонуваня дипломатичного протоколу та ділового етикету, які висвітлені в сучасних вітчизняних і зарубіжних виданнях з міжнародного бізнесу.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Завальницька, Надія Богданівна; Брух, Оксана Олексіївна; Міністерство освіти і науки України
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ЧЗ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1)
Знайти схожі

4.
395(031)
П 42


   
    Повна енциклопедія сучасного етикету [] / [авт.-уклад. О. Д. Сиплива ; пер. з рос. І. Г. Данилюка]. - Донецк : БАО, 2010. - 303, [1] с. : іл. - ISBN 978-966-481-412-3 : 63.00 грн
УДК
ББК 87.777я2
Рубрики: Етикет--Енциклопедії--Популярні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
історія етикету -- история этикета -- етика подружніх стосунків -- этика супружеских отношений -- правила вітання -- правила приветствия -- рукостискання -- рукопожатие -- сервірування столу -- сервировка стола -- етикет застілля -- этикет застолья -- фуршет -- банкет-коктейль -- подарунки -- подарки -- правила поведінки -- правила поведения -- молитовні -- молельни -- ділова етика -- деловая этика -- мережевий етикет -- сетевой этикет -- військовий етикет -- воинский этикет -- міжнародний етикет -- международный этикет
Анотація: Універсальні рекомендації щодо поводження в різних ситуаціях - від бесіди з друзями до королівської аудієнції.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Сиплива, Олена Дмитрівна; Сиплива, Олена Дмитрівна \уклад.\; Данилюк, Ілля Григорович \пер.\
Примірників всього: 1
ЧЗ (1)
Свободны: ЧЗ (1)
Знайти схожі

5.
640.43:642.5(075,8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)