641/642(075.8)
Ш96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів
Аннотация: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

641.5(075.8)
Ш 96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування їжі [] : навч. посібник / Г. І. Шумило. - К. : Кондор, 2013. - 504, [2] с. : табл., рис. - Дод.: с. 500-503. - Л-ра: с. 504. - ISBN 978-966-351-402-4 : 92.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- перші стави -- первые блюда -- соуси -- соусы -- гарніри -- гарниры -- овочеві страви -- овощные блюда -- грибні страви -- грибные блюда -- рибні страви -- рыбные блюда -- м'ясні страви -- мясные блюда -- дичина -- дичь -- холодні страви -- холодные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки -- швидкозаморожені кулінарні вироби -- быстрозамороженные кулинарные изделия -- лікувальне харчування -- лечебное питание -- харчування школярів -- питание школьников
Аннотация: Різні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641/642(075.3)
Д71


    Доцяк, Віра Сисоївна.
    Страви, закуски, напої, десерти барів і буфетів [] : підручник / В. С. Доцяк, Л. О. Стременко, І. В. Стременко. - К. : Вища шк., 1998. - 519 с. : рис., табл., фото. кол. - Дод.: с. 513-517. - ISBN 5-11-004724-3 : 21.00 грн
УДК
ББК 36.99я722
Рубрики: Громадське харчування--Організація--Навчальні видання
   Громадське харчування--Кулінарія--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
підприємства масового харчування -- організація обслуговуванння відвідувачів -- столовий посуд -- цінність продуктів харчування -- овочеві страви -- грибні страви -- рибні страви -- м'ясні страви -- молочні страви -- кулінарна обробка продуктів -- бульйони -- гарячі страви -- холодні закуски -- гарячі закуски -- десертні страви -- напої -- пунш -- крюшон
Аннотация: Характеристика основних типів підприємств масового харчування, класифікація барів і буфетів. Особливості приготування різноманітних страв та змішаних напоїв, зокрема забутих - класичних.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Стременко, Людмила Олександрівна; Стременко, Інна Володимирівна
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

640.43(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби
Аннотация: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 197, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов -- жири харчових продуктів -- жиры пищевых продуктов -- білки харчових продуктів -- белки пищевых продуктов -- вуглеводи харчових продуктів -- углеводы пищевых продуктов -- вітаміни харчових продуктів -- витамины пищевых продуктов -- барвникові речовини плодів -- красящие вещества плодов -- смак продуктів -- вкус продуктов -- аромат продуктів -- аромат продуктов -- зберігання продуктів -- сохранность продуктов -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения
Аннотация: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 197, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 135.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
кулінарна обробка продуктів -- теплова кулінарна обробка продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- хімічний склад продуктів -- барникові речовини плодів -- ароматичні смакові речовини -- режим зберігання продуктів -- технологічна обробка продуктів
Аннотация: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

614.8:613.2/.3](076)
В53


    Вісловух, Андрій Митрофанович.
    Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [] : навч.-практ. розроб. з курсу "Безпека життєдіяльності" / [А. М. Вісловух] ; М-во соц. політики України, Ін-т підготов. кадрів держ. служби зайнятості України. - Київ : Ліра-К, 2018. - 250, [2] с. : рис., табл., схеми. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Дод.: с. 236-250. - ISBN 978-617-7507-65-8 : 164.00 грн
УДК
ББК 51.23я7 + 20.7я7
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання
   Безпека життєдіяльності--Навчальні видання

   
фывфывфыв:
безпечність питної води -- збалансоване харчування -- правила харчування -- якість харчових продуктів -- джерела мінеральнх речовин -- безпека харчових продуктів -- сумісність харчових продуктів -- кулінарна обробка продуктів -- культура прийому їжі -- якість продовольчої сировини -- радіоактивне забруднення -- радіаційна безпека
Аннотация: Роль харчування в життєдіяльності людини, питання раціонального та збалансованого харчування, види та класифікація забрунювачів харчових продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Міністерство соціальної політики України; Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

642.5
Т 38


   
    Технология производства продукции общественного питания. Практикум [] : учеб. пособие / [Л. А. Бутенко и др.]. - Киев : Выща шк., 1990. - 183 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 176-182. - Лит.: с. 182. - ISBN 5-11-001811-1 : 0.30 р.
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
общественное питание -- кулинария -- технологические процессы -- кулинарная обработка продуктов -- кулінарна обробка продуктів -- организация работы в лаборатории -- організація роботи в лабораторії -- приготовление блюд -- приготування страв
Аннотация: Приведены задания по технологии наиболее распространенных блюд и изделий, изготавливаемых предприятиями общественного питания.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Бутенко, Лидия Алексеевна; Шильман, Лев Залманович; Юлина, Антонина Ильинична; Корягина, Майя Федоровна
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)