36.991
Н 27


   
    Напитки и десерты [] / худ. Л. Д. Киркач-Осипова. - Х. : Фоліо, 2005. - 317 с. - (Хозяйке на заметку). - ISBN 966-03-3226-2 : 8.00 грн
ББК 36.991
Рубрики: Кулінарія--Напої--Десерти--Популярні видання
   
фывфывфыв:
наливки -- наливки -- настойки -- настоянки -- коктейли -- коктейлі -- прохладительные напитки -- охолоджувальні напої -- горячие напитки -- гарячі напої -- алкогольные напитки -- алкогольні напої -- желе -- суфле -- мороженое -- морозиво -- фруктово-ягодные салаты -- фруктово-ягідні салати -- мелкие сладости -- дрібні солодощі -- варенье -- варення -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- мёд -- мед -- пиво
Аннотация: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Киркач-Осипова, Л.Д. \худ.\
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

641.5(03)
З-80


   
    Золота енциклопедія домашньої кулінарії [] / пер. І. Г. Данилюка. - Донецьк : БАО, 2006. - 608 с. - ISBN 966-548-822-8 : 016.00 грн
УДК
ББК 36.997я2
Рубрики: Кулінарія--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
холодні закуски -- холодные закуски -- салати -- салаты -- перші страви -- первые блюда -- соуси -- соусы -- другі страви -- вторые блюда -- вироби з тіста -- изделия из теста -- страви з борошна -- мучные блюда -- солодкі страви -- сладкие блюда -- напої -- напитки
Аннотация: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Данилюк, І. Г. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5
В75


    Воробьева, Л. И.
    Готовим просто и вкусно [] / Л. И. Воробьева. - М. : Мир кн., 2005. - 352 с. : рис. - (Хозяюшка). - ISBN 5-486-00195-9 : 017.00 грн
УДК
ББК 36.997
Рубрики: Домашня кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
Домашняя кулинария -- страви з риби -- рыбные блюда -- страви із сиру -- блюда из сыра -- піцца -- пицца -- солодкі страви -- сладкие блюда -- гарячі напої -- гарячие напитки -- соуси -- соусы -- мучні вироби -- мучные изделия
Аннотация: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.

Держатели документа:
ЖОУНБ
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

338.439(477)
М 54


   
    Методичні положення та норми продуктивності на виробництво етилового спирту, горілки і лікеро-горілчаних напоїв [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : Украгропромпродуктивність, 2007. - 256 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-46-0 : 025.10 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)306.7н2
Рубрики: Харчова промисловість--Наукові видання
   Бродильне виробництво--Наукові видання

   
фывфывфыв:
етиловий спирт -- этиловый спирт -- ликеро-водочные напитки -- лікеро-горілчані напої -- устаткування спиртових заводів -- оборудование спиртовых заводов
Аннотация: Нормування праці та норми продуктивності за стадіями основного та допоміжного виробництва підприємств спиртової промисловості.

Держатели документа:
ЖОУНБ

Доп.точки доступа:
Вітвіцький, В.В.; Нечипорук, А.А.; Ковальчук, В.І.; Солошонок, А.Л.
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

613.2
К 89


    Кузьмінська, О. В.
    Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді [] / [О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - К. : Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді : Укр. ін-т соц. дослідж., 2005. - 128 с. : табл. - (Формування здорового способу життя молоді ; кн. 4). - Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127. - ISBN 966-8435-11-7 : 003.50 грн
УДК
ББК 51.23
Рубрики: Раціональне харчування--Наукові видання
фывфывфыв:
енергетична цінність раціону -- энергетическая ценность рациона -- калорийность продуктов -- калорійність продуктів -- харчові продукти -- пищевые продукты -- белки -- білки -- жиры -- жири -- вуглеводи -- углеводы -- витамины -- мінеральні речовини -- вітаміни -- минеральные вещества -- продукты питания -- продукти харчування -- молочні продукти -- молочные продукты -- мясопродукты -- м 'ясопродукти -- продукти моря -- продукты моря -- яйца -- продукти переробки зерна -- продукты переработки зерна -- фрукти, овочі, ягоди -- фрукты, овощи, ягоды -- напитки -- напоі -- корисні продукти -- полезные продукты -- пирамида рационального питания -- піраміда раціонального харчування -- харчування молоді -- питание молодежи -- избыточный вес -- надлишкова вага
Аннотация: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Червона, М.С.; Яременко, О.О. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

640.43(075)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Барна справа [] : підручник / В. С. Ростовський, С. М. Шамаян. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 398 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-364-878-1 : 091.00 грн, 84.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
діяльність барів -- деятельность баров -- коктейль-бар -- напої в барах -- напитки в барах -- гриль-бар -- винний бари -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- десертний бар -- молочний бар -- кав'ярні -- кофейная -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральні бари -- игральные бары
Аннотация: Організаційна структура барів України, їх технічне оснащення, технологія проиготування коктейлівта напоїв, організація роботи барменів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Шамаян, С.М.
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

663.22(075.8)
А 87


    Архипов, Виктор Витальевич.
    Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) [] : учеб. пособие / В. В. Архипов, В. Г. Крюковская. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : рис., табл. - Прил.: с.296. - ISBN 978-966-364-851-4 : 081.40 грн, 96.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторани--Обслуговування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
сомелье -- сомельє -- винный ассортимент -- винний асортимент -- классификация вин -- класифікація вин -- вина України -- вина Украины -- вина ближнего зарубежья -- вина ближнього зарубіжжя -- вина Европы -- вина Європи -- вина Нового Света -- вина Нового Світу -- вина Азии -- вина Азії -- вина Африки -- крепкие алкогольные напитки -- міцні алкогольні напої -- табачный сервис -- тютюнний сервіс -- посуда сомелье -- посуд сомельє -- энотека ресторана -- енотека ресторану -- дегустация вина -- дегустація вина
Аннотация: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Крюковская, В.Г.
Экземпляры всего: 2
АБ (1), ФОНД (1)
Свободны: АБ (1), ФОНД (1)

395(075.8)
М38


    Машир, Надія Пилипівна.
    Сучасний етикет та секрети гостинності [] : навч. посібник / Н. П. Машир. - К. : Кондор, 2010. - 213, [3] с. : іл. - Л-ра: с. 215. - ISBN 978-966-351-267-9 : 32.00 грн, 42.00 грн
УДК
ББК 87.777я73
Рубрики: Етикет--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
історія етикету -- история этикета -- культура одягу -- культура одежды -- культура еды -- культура їжі -- прийом гостей -- прием гостей -- куверт -- декоративне оформлення столу -- декоративное оформление стола -- напої -- напитки -- алкогольні напої -- алкогольные напитки -- сомельє -- сомелье -- кейтерінг -- кейтеринг -- чай -- кава -- кофе
Аннотация: Виникнення та сутність етикету, а також етикет у сфері обслуговування, норми та правила поведінки за різних етикетних ситуацій.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 4
ФОНД (1), ЧЗ (1), МИСТ (1), АБ (1)
Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), МИСТ (1), АБ (1)

615.89
Н63


    Ніколайчук, Ернест Володимирович.
    Цілющі рослинні напої [] / Е. В. Ніколайчук ; [наук. ред. Л. В. Ніколайчук]. - Т. : Навч. кн. - Богдан, 2004. - 184 с. - (Таємниці зеленої планети). - ISBN 966-692-266-5 : 7.50 грн
УДК
ББК 53.592
Рубрики: Народна медицина--Популярні видання
   
фывфывфыв:
алкогольно - рослинні напої -- алкогольно - растительные напитки -- фруктово-ягідні соки -- фруктово - ягодные соки -- прохолодні напої -- прохладительные напитки -- овочеві соки -- овощные соки -- плодово-ягідні кваси -- плодово - овощные квасы -- безалкогольні напої -- безалкогольные напитки -- чай -- кава -- кофе -- безалкогольні аперативи -- безалкогольные апперативы -- морси -- морсы -- фруктові води -- фруктовые воды -- киселі -- кисели -- молочні напої -- молочные напитки
Аннотация: Подано оригінальні рецепти приготування алкогольно - рослинних лікувальних напоїв, фруктово -ягідних та інших соків в домашніх умовах.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Ніколайчук, Л. В. \ред.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

615.1
Г20


    Гарбарець, Михайло Олексійович.
    Лікарські рослини і здоров'я дитини [] / М. О. Гарбарець, А. В. Захарія, Н. М. Гарбарець. - Т. : Богдан, 2009. - 336 с. : іл. - Алф. покажч.: с. 307-327. - Перелік рослин, занесених до Червоної книги: с. 328-329. - Л-ра: с. 330-331. - ISBN 978-966-10-0247-9 :
УДК
ББК 53.525
Рубрики: Фітотерапія--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
фітотерапія органів дихання -- фитотерапия органов дыхания -- лекарственные растения -- фітотерапія вегето - сосудистих дистоній -- фитотерапия вегето - сосудистых дистоний -- фітотерапія захворювань шлунка -- фитотерапия заболеваний желудка -- фітотерапія гельмінтозів -- фитотерапия гельминтозов -- фітотерапія хвороб нирок -- фитотерапия болезней почек -- фітотерапія шкірних хвороб -- фитотерапия кожных заболеваний -- напої здоров'я -- напитки здоровья -- біологічно активні речовини -- биологически активные вещества -- застосування лікарських рослин -- использование лекарственных растений
Аннотация: Матеріали про найуживаніші в медичній практиці лікарські рослини, подано їх назви українською, російською та латинською мовами, описано фармакологічні властивості, хімічний склад а також форми виготовлення лікарських форм.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Захарія, А. В.; Гарбарець, Н. М.
Свободных экз. нет

94(100)
Б88


   Бродель, Фернан

    Матеріальна цивілізація, економіка і капіталізм, XV-XVII ст. [Текстььь] = CIVLISATION MATERIELLE, ECONOMIE ET CAPITALISME, ХV -ХVIII SIECLE / Фернан Бродель. - К. : Основи, 1995 - . - ISBN 5-7707-7639-0.
   Т. 1 : Структури повсякденності: можливе і неможливе = LES STRUCTURES DU QUOTIDIEN: LE POSSIBLE ET L'IMPOSSIBLE / пер. з фр. Григорія Філіпчука. - 543 с. : іл. - Прим.: с. 487-518. - Ім. покажч.: с. 519-525. - Геогр. покажч.: с. 525-536. - Список карт: с. 537. - Список іл.: с. 538-541. - ISBN 5-7707-7640-4 : 56.00 грн
УДК
ББК 63.3(0)
Рубрики: Всесвітня історія--Наукові видання
   
фывфывфыв:
населення світу -- население мира -- пшениця -- пшеница -- рис -- кукурудза -- кукуруза -- їжа -- еда -- напої -- напитки -- житло -- жилье -- одяг -- одежда -- мода -- джерела енергії -- источники энергии -- металургія -- металлургия -- технічні революції -- технические революции -- гроші -- деньги -- міста -- города
Аннотация: Фернан Бродель (1902-1986) - один з найвідоміших французьких істориків повоєнного часу. Метод його досліджень історії Західної Європи полягає в розгляді деталей матеріальної бази людського життя.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Філіпчук, Григорій \пер.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

640.43
Ф75


    Фоли, Рэй.
    Как открыть бар для "чайников" [] = Running a Bar FOR DUMMIES : самоучитель / Р. Фоли, Х. Дизмор ; [пер. с англ. А. Н. Свирид]. - М. : ООО "И. Д. Вильямс", 2008. - 288 с. : ил. - Предм. указ.: с. 275-277. - ISBN 978-5-8459-1436-1 : 79.00 грн
УДК
ББК 65.424
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
управление баром -- управління баром -- бизнес-план -- персонал, клиенты, продукция -- управление запасами -- управління запасами -- материалы и оборудование -- матеріали та обладнання -- составление меню -- складання меню -- обслуживание клиентов -- обслуговування клієнтів -- напитки -- напої -- формирование клиентуры -- формування клієнтури -- пожарная безопасность -- пожежна безпека
Аннотация: Путиводитель с помощью которого вы сможете ыбрать правильное направление при открытии бара.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Дизмор, Х.; Свирид, А. Н. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

371.72(075)
Є41


    Єжова, Ольга Олександрівна.
    Здоровий спосіб життя [] : навч. посібник для учнів проф.-техн. училищ / О. О. Єжова ; М-во освіти і науки України, Акад. пед. наук України, Ін-т проблем виховання України. - Суми : Унів. кн., 2010. - 127 с. : рис., табл. - Дод.: с. 115-121. - Слов. термінів: с. 122-125. - ISBN 978-966-680-495-5 : 27.00 грн
УДК
ББК 51.283я722
Рубрики: Здоровий спосіб життя--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
психічне здоров'я людини -- психическое здоровье человека -- фізичне здоров'я -- физичесское здоровье -- харчування -- питание -- рухова активність -- двигательная активность -- соціальне здоров'я -- социальное здоровье -- мобільний телефон -- мобильный телефон -- шкідливі звички -- вредные привычки -- наркотики -- слабоалкогольні напої -- слабоалкогольные напитки -- лихослів'я -- сквернословие -- торгівля людьми -- торговля людьми
Аннотация: Розглянуто сучасні проблеми, що стосуються здоров'я людини та її способу життя. Приділяється увага таким актуальним питанням, як ціннісне ставлення до здоров'я, вибір продуктів харчування, вплив слабоалкогольних напоїв на організм людини, використання в спілкуваннні мобільного телефону, лихослів'я тощо.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Демчишин, М. С. \відп. за вип...\; Міністерство освіти і науки УкраїниАкадемія педагогічних наук України; Інститут проблем виховання АПН України
Экземпляры всего: 1
АБ (1)
Свободны: АБ (1)

641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия кулинарии []. - Донецк : БАО, 2010. - 573, [3] с. : ил. - ISBN 978-966-548-024-2 : 38.00 грн
УДК
ББК 36.992я2
Рубрики: Кулінарія--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
кулинария -- кулінарія -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутербродные массы -- бутербродні маси -- салаты -- салати -- мясные закуски -- м'ясні закуски -- закуски из рыбы -- закуски з риби -- первые блюда -- перші блюда -- бульоны -- бульйони -- борщи -- борщі -- рассольники -- розсольники -- солянки -- супы -- супи -- супы-пюре -- супи-пюре -- супи-молочные -- супи-молочні -- сладкие супы -- солодкі супи -- соусы -- соуси -- заправки -- вторые мясные блюда -- другі м'ясні страви -- говядина -- телятина -- свинина -- баранина -- блюда из птицы -- страви з птиці -- крольчатина -- крільчатина -- зайчатина -- субпродукты -- субпродукти -- блюда из рыбы -- страви з риби -- рыба отварная -- риба відварена -- рыба жареная -- риба смажена -- рыба тушеная -- риба тушкована -- рыба запеченная -- риба запечена -- отварные овощи -- відварені овочі -- запеченные овощи -- запечені овочі -- запеченные грибы -- запечені гриби -- тушеные овощи -- тушковані овочі -- тушеные грибы -- тушковані гриби -- жареные овощи -- смажені овочі -- жареные грибы -- смажені гриби -- блюда из круп -- страви з круп -- мучные блюда -- мучні страви -- блюда из макарон -- страви з макарон -- изделия из теста -- вироби з тіста -- пироги -- пряности и приправы -- прянощі і приправи -- рыбники -- рибники -- кулебяки -- пицца -- піцца -- торты -- торти -- пирожные -- тістечка -- печенье -- печиво -- блюда из творога -- страви з сиру -- блюда из яиц -- страви з яєць -- мороженое -- морозиво -- напитки -- напої -- чай -- кофе -- какао -- шоколад -- сладкие блюда -- солодкі страви -- квас -- соки -- молочные напитки -- молочні напої -- глазури -- глазурі -- дрожжевое тесто -- дріжджове тісто -- песочное тесто -- пісочне тісто
Аннотация: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

641(031)
К 39


    Киладзе, Елена Сергеевна.
    Практическая энциклопедия грузинской кухни [] : история, традиции, рассказы, рецепты / Е. С. Киладзе ; [ред. Н. В. Полетаева ; худож. Т. В. Сырникова]. - М. : АСТ : Аркаим, 2011. - 255, [1] с. : цв.ил. - Бібліогр.: с. 252-255. - ISBN 978-5-17-073215-9 : 192.00 грн
УДК
ББК 36.997(5ГРУ)я2
Рубрики: Кухня грузинська--Довідкові видання
фывфывфыв:
история кухни -- історія кухні -- приготовление блюд -- приготування страв -- овощные блюда -- овочеві страви -- овочеві страви -- молочные блюда -- молочні страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- шашлык -- сладости -- солодощі -- напитки -- напої -- заготовки -- соусы
Аннотация: Традиции грузинского застолья, грузинская национальная кухня.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Полетаева, Н. В. \ред.\; Сырникова, Т. В. \худож.\
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.5(031)
З-80


   
    Золотая энциклопедия украинской кухни [] / [сост. А. Кривошей]. - Донецьк : Глорія Трейд, 2011. - 382, [2] с. : цв. ил. - ISBN 978-617-536-132-0 : 81.00 грн
УДК
ББК 36.997(4УКР)я2
Рубрики: Кухня українська--Довідкові видання
   
фывфывфыв:
салаты -- салати -- холодные закуски -- холодні закуски -- заливные блюда -- заливні страви -- борщи -- борщі -- солянки -- супы -- супи -- блюда из мяса -- страви з м'яса -- блюда из рыбы -- страви з риби -- домашние колбасы -- домашні ковбаси -- блюда из овощей -- страви з овочів -- блюда из грибов -- страви з грибів -- блюда из яиц -- страви з яєць -- блюда из творога -- страви з сиру -- мучные блюда -- мучні страви -- вареники -- галушки -- украинские напитки -- українські напої
Аннотация: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Кривошей, А. \сост.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

641.5(031)
Г 12


    Гаврилова, Анна Сергеевна.
    Русская кухня. Чудеса русской кухни [] : 1000 лучших рецептов : полная кулинарная энциклопедия / А. С. Гаврилова. - М. : АСТ : Астрель : Полиграфиздат, 2010. - 511, [1] с. : фото цв. - (Чудо домашней кухни). - ISBN 978-5-17-064943-3 : 127.00 грн
УДК
ББК 36.997(4РОС)я2
Рубрики: Кухня російська--Рецептура--Довідкові видання; Ілюстративні видання
   
фывфывфыв:
закуски -- первые блюда -- перші страви -- вторые блюда -- другі страви -- крупяные блюда -- круп'яні страви -- творожные блюда -- сирні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- соусы -- соуси -- выпечка -- випічка -- соления -- соління -- напитки -- напої -- праздничный стол -- святковий стіл -- постная кухня -- пісна кухня -- мясные блюда -- м'ясні страви
Аннотация: Рецепты мясных, рыбных, овощных блюд, сдобных пирогов и других лакомств, которые вызовут у вас искреннее восхищение.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641.564:613.261
В53


    Висьневска-Рошковска, Кинга.
    Вегетарианство. Вегетарианские блюда [] / К. Висьневска-Рошковска, В. Пиотровякова ; [пер. с пол. С. Н. Гульянц ; предисл. А. С. Богдан]. - Минск : Полымя, 1992. - 445, [3] с. : ил., табл. - Алф. указ. блюд: с. 429-444. - ISBN 5-345-00470-6 : 5.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Вегетаріанство--Вегетаріанська кулінарія--Популярні видання
   
фывфывфыв:
физиология питания -- фізіологія харчування -- голодание -- голодування -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- бутерброды -- бутерброди -- мучные блюда -- борошняні страви -- супы -- супи -- соусы -- десерты -- десерти -- напитки -- напої
Аннотация: Различные аспекты сложного и противоречивого, во многом спорного питания - вегетарианства, исключающего мясо и рыбу, рецепты приготовления блюд вегетарианской кухни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Пиотровякова, Ванда; Гульянц, С. Н. \пер.\; Богдан, А. С. \авт. предисл.\
Экземпляры всего: 2
ВВ (2)
Свободны: ВВ (2)

641.55/56
С56


   
    Современная молочная кухня [] / [М. Теплы и др.] ; пер. c чешск. И. В. Холодовой. - М. : Агропромиздат, 1985. - 239, [1] с. : рис. - Предм. указ.: с. 218-224. - 5.00 грн
УДК
ББК 36.992
Рубрики: Кулінарія--Молочні страви--Популярні видання
   
фывфывфыв:
молочные напитки -- молочні напої -- молочные супы -- молочні супи -- молочные соусы -- молочні соуси -- мучные блюда -- мучні страви -- молочные блюда -- молочні страви -- молочные деликатесы -- молочні делікатеси
Аннотация: В книге представлены рецепты блюд и изделий молочной чешской кухни.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Теплы, М.; Плавцова, Р.; Румлова, В.; Винш, Я.; Холодова, И. В. \пер.\
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

664
С23


   
    Сборник рецептур блюд (технологических карт) для питания школьников [] / М-во торговли УССР, Гл. упр. обществ. питания. - Київ : Тэхника, 1990. - 406, [2] с. : табл. - Прил.: с. 316-405. - ISBN 5-335-00531-9 : 10.00 грн
УДК
ББК 36.996
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Школярі--Практичні посібники
   
фывфывфыв:
кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- холодные блюда -- холодні страви -- супы -- супи -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- гарниры -- гарніри -- соусы -- соуси -- сладкие блюда -- солодкі страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- мучні вироби
Аннотация: Сведения об организации питания в школах, рецептуры блюд с краткой технологией приготовления, технологические требования к основному сырью и оценка качества блюд.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Доп.точки доступа:
Министерство торговли УССР; Главное управление общественного питания
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)