Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. С. Ростовський ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2017. - 467, [1] с. : фот. кольор., табл. - Дод.: с. 463-467. - ISBN 966-351-080-3 : 280.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хімічний склад харчових продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- теплова обробка харчових продуктів -- технологічна обробка продуктів тваринництва -- продукти харчування -- кулінарні вироби Аннотация: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Полтавський університет споживчої кооперації України Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |