Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 197, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 135.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: кулінарна обробка продуктів -- теплова кулінарна обробка продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- хімічний склад продуктів -- барникові речовини плодів -- ароматичні смакові речовини -- режим зберігання продуктів -- технологічна обробка продуктів Аннотация: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |