641/642(075.8)
Р 78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2006. - 197, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 30.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
теплова обробка продуктів -- білки -- жирові харчові продукти -- вуглеводи -- смак, аромат -- смакові добавки -- овочі -- м'ясо і м'ясопродукти
Аннотация: Теоретичні основи та технологічні процеси кулінарної обробки харчових продуктів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

641/642(075.8)
Ш96


    Шумило, Ганна Іванівна.
    Технологія приготування Їжі [] : навч. посіб. / Г. І. Шумило. - Київ : Кондор, 2008. - 506 с. : рис. - Літ.: с. 504. - ISBN 966-825-106-7 : 56.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Кулінарія--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кулінарна обробка продуктів -- овочі -- кулінарна обробка риби -- м'ясні напівфабрикати -- напівфабрикати з птиці -- перші страви -- соуси -- овочеві гарніри -- круп'яні страви -- рибні страви -- другі м'ясні страви -- страви з яєць -- холодні страви -- солодкі страви -- напої -- борошняні страви -- страви з концентратів -- лікувальне харчування -- харчування учнів ПТУ -- харчування школярів
Аннотация: Способи і прийоми кулінарної обробки продуктів, приготування напівфабрикатівта страв відповідно до наукових досягнень раціонального і дієтичного харчування.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 197, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов -- жири харчових продуктів -- жиры пищевых продуктов -- білки харчових продуктів -- белки пищевых продуктов -- вуглеводи харчових продуктів -- углеводы пищевых продуктов -- вітаміни харчових продуктів -- витамины пищевых продуктов -- барвникові речовини плодів -- красящие вещества плодов -- смак продуктів -- вкус продуктов -- аромат продуктів -- аромат продуктов -- зберігання продуктів -- сохранность продуктов -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения
Аннотация: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2015. - 197, [1] с. : табл. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання
   
фывфывфыв:
харчові продукти -- технологія громадського харчування -- теплова кулінарна обробка продуктів -- зміна жирів -- зміна вуглеводів -- зміна вмісту вітамінів -- зміна кольору продуктів -- смакові ароматичні речовини -- зберігання продуктів -- технологічна обробка -- теплова кулінарна обробка -- продукти тваринного походження -- механічна обробка круп
Аннотация: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)

641/642(075.8)
Р78


    Ростовський, Володимир Сергійович.
    Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 197, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 135.00 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи
   
фывфывфыв:
кулінарна обробка продуктів -- теплова кулінарна обробка продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- хімічний склад продуктів -- барникові речовини плодів -- ароматичні смакові речовини -- режим зберігання продуктів -- технологічна обробка продуктів
Аннотация: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів.

Держатели документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Экземпляры всего: 1
ФОНД (1)
Свободны: ФОНД (1)