Р 74 Ростовський, Володимир Сергійович. Система технологій харчових виробництв [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - Київ : Кондор, 2008. - 256 с. : рис., табл. - Літ.: с. 252-254. - ISBN 978-966-351-080-4 : 31.00 грн, 30.30 грн, 20.00 грн, 37.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: технологія хлібобулочних виробів -- кондитерські вироби -- молочні вироби -- бродильне виробництво -- жири та олії -- м'ясопродукти -- рибопродукти -- технолгія сиру Аннотация: Маркетинг, ринкова поведінка споживача та імідж харчович продуктів на ринку. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Колісник, Анатолій Володимирович Экземпляры всего: 4 ВВ (3), ФОНД (1) Свободны: ВВ (3), ФОНД (1) |
Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Основи наукових досліджень і технічної творчості [] : підручник для студ. вищ. навч. закладів / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 96 с. : рис. - ISBN 978-966-364-873-6 : 030.00 грн
Рубрики: Наукові дослідження--Навчальні видання фывфывфыв: експерименти -- эксперименты -- інтелектуальна власність -- интеллектуальная собственность -- дослідження -- исследования -- наукове пізнання -- научное познание -- методи наукового дослідження -- методы научных исследований -- організація роботи дослідника -- организация работы исследователя -- науковий звіт -- научный отчет -- літературна обробка текста -- литературная обработка текста Аннотация: Розглядається роль науки в сучасному суспільстві, висвітлюються основи методології теоретичного й експериментального досліджень, методичні підходи з формулювання теми, мети й завдань наукового дослідження. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дібрівська, Н.В. Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Барна справа [] : підручник / В. С. Ростовський, С. М. Шамаян. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 398 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-364-878-1 : 091.00 грн, 84.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: діяльність барів -- деятельность баров -- коктейль-бар -- напої в барах -- напитки в барах -- гриль-бар -- винний бари -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- десертний бар -- молочний бар -- кав'ярні -- кофейная -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральні бари -- игральные бары Аннотация: Організаційна структура барів України, їх технічне оснащення, технологія проиготування коктейлівта напоїв, організація роботи барменів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Шамаян, С.М. Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [] : навч. посібник / Ростовський В. С., Олейник Н. В. - К. : Кондор, 2009. - 136 с. : рис., табл. - Бібліогр. на початку розд. - ISBN 978-966-351-234-1 : 028.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозбереження--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: ресурсозберігаючі технології -- вторинна харчова сировина -- нетрадиційна харчова сировина -- безвідходна технологія -- відходи цитрусових культур -- відходи баштанних культур -- місцева рослинна сировина -- кавові напої -- харчові барвники -- нетрадиційна ягідна сировина -- вторинна сировина в хлібопеченні -- вторинна кондитерська сировина -- молочні відходи -- відходи м'ясопродуктів -- рибні відходи -- утильжири -- економія паливно-енергетичних ресурсів Аннотация: Впровадження безвідходних технологій в харчову промисловість, зокрема в громадське харчування. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Олейник, Н. В. Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / Ростовський В. С., Новікова О. В. - Київ : Ліра-К, 2009. - 573, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 468. - Дод.: с. 469-573. - ISBN 978-966-969-38-6-0 : 75.00 грн
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання фывфывфыв: кондитерський посуд -- кондитерська сировина -- кондитерські напівфабрикати -- креми -- тісто -- торти -- тістечка -- вироби з черствого хліба -- стандартизація -- контроль якості -- кондитерський цех -- охорона праці -- санітарні вимоги -- протипожежні заходи Аннотация: Викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів, наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Новікова, Олена Володимирівна Экземпляры всего: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2006. - 197, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 30.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: теплова обробка продуктів -- білки -- жирові харчові продукти -- вуглеводи -- смак, аромат -- смакові добавки -- овочі -- м'ясо і м'ясопродукти Аннотация: Теоретичні основи та технологічні процеси кулінарної обробки харчових продуктів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Збірник рецептур [] / В. С. Ростовський, Н. В. Дібрівська, В. Ф. Пасенко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2010. - 320 с. : табл. - ISBN 978-966-364-995-5 : 107.00 грн, 86.40 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Україна--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: українська кухня -- холодні страви -- холодні закуски -- перші страви -- другі страви -- напої -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби -- історія кулінарії -- кулінарне мистецтво -- фірмові страви Аннотация: Рецептура й технологія приготування фірмових страв, кулінарних виробіві і напоїв. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Дібрівська, Наталія Віталіївна; Пасенко, Василь Федорович Экземпляры всего: 3 АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: АБ (1), ФОНД (1), ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. За стійкою бару [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 409, [1] с. : рис. - Л-ра: с. 409. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 170.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Організація--Навчальні видання фывфывфыв: торгові приміщення -- торговые помещения -- технічне оснащення барів -- техническое оснащение баров -- торговельно-виробнича діяльність -- торгово-производственная деятельность -- винний бар -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- молочний бар -- молочный бар -- асортимент продукції -- ассортимент продукции -- кав'ярні -- кафе -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральний бар -- игральный бар -- міні-бари -- мини-бар Аннотация: Торговельно-виробнича діяльність барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 197, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання фывфывфыв: кулінарна обробка продуктів -- кулинарная обработка продуктов -- теплова обробка продуктів -- тепловая обработка продуктов -- жири харчових продуктів -- жиры пищевых продуктов -- білки харчових продуктів -- белки пищевых продуктов -- вуглеводи харчових продуктів -- углеводы пищевых продуктов -- вітаміни харчових продуктів -- витамины пищевых продуктов -- барвникові речовини плодів -- красящие вещества плодов -- смак продуктів -- вкус продуктов -- аромат продуктів -- аромат продуктов -- зберігання продуктів -- сохранность продуктов -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения Аннотация: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Шкільне харчування в сучасній Україні [] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2017. - 117, [3] с. : табл. - ISBN 978-617-7278-78-7 : 80.00 грн
Рубрики: Харчування--Школярі--Навчальні видання Харчові продукти--Товарознавство--Технологічні процеси--Навчальні видання фывфывфыв: кулінарно-технологічна обробка овочів -- товарознавчо-технологічна характеристика круп -- товарознавчо-технологічна характеристика риби -- товарознавчо-технологічна характеристика м'яса -- кулінарна обробка продуктів харчування -- технологія приготування страв -- товарознавчо-технологічна характеристика яєць -- товарознавчо-технологічна характеристика сиру -- якість страв -- оформлення страв Аннотация: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв [] : підручник / В. С. Ростовський ; Полтав. ун-т спожив. кооперації України. - Київ : Кондор, 2017. - 467, [1] с. : фот. кольор., табл. - Дод.: с. 463-467. - ISBN 966-351-080-3 : 280.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кулінарія--Приготування--Історія--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: хімічний склад харчових продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- теплова обробка харчових продуктів -- технологічна обробка продуктів тваринництва -- продукти харчування -- кулінарні вироби Аннотация: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Полтавський університет споживчої кооперації України Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. : [абетка кондитерського мистецтва] / В. С. Ростовський, О. М. Кукуєва ; Полтав. ун-т екон. і торг. - Київ : Кондор, 2016. - 496, [2] с. : іл., табл. - Літ.: с. 485. - Дод.: с. 486-496. - ISBN 978-617-7278-31-2 : 240.00 грн
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання фывфывфыв: борошняні кондитерські вироби -- харчова цінність харчових продуктів -- сировина кондитерського виробництва -- кондитерський інвентар -- цукристі напівфабрикати -- креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- хімічні розпушувачі -- виготовлення тістечок -- виготовлення тортів Аннотация: Класифікація борошняних кондитерських виробів і їх харчова цінність, дані характеристики використовуваних сировин, напівфабрикатів, цкристих заготовок. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Кукуєва, О. М.; Полтавський університет економіки і торгівлі Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2015. - 197, [1] с. : табл. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання фывфывфыв: харчові продукти -- технологія громадського харчування -- теплова кулінарна обробка продуктів -- зміна жирів -- зміна вуглеводів -- зміна вмісту вітамінів -- зміна кольору продуктів -- смакові ароматичні речовини -- зберігання продуктів -- технологічна обробка -- теплова кулінарна обробка -- продукти тваринного походження -- механічна обробка круп Аннотация: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Помічник кухаря [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, Н. І. Красноход. - Київ : Кондор, 2018. - 341, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с 340-341. - ISBN 978-966-2781-49-6 : 200.00 грн
Рубрики: Кулінарія--Харчування--Товарознавство--Навчальні видання--Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання фывфывфыв: фізіологія харчування -- харчові речовини -- режим харчування -- санітарні вимоги -- гігієна працівників -- товарознавство харчових продуктів -- технологічний процес приготування їжі -- обладнання підприємств ресторанного господарства -- організація виробництва -- заклади ресторанного господарства -- організація робочих місць Аннотация: Санітарія та гігієна в ресторанному господарстві, товарознавчі характеристики продуктів, вимоги до їх зберігання, технологія приготування страв, технохімічний контроль. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Доп.точки доступа: Красноход, Наталія Іванівна Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 197, [1] с. : табл., рис. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 135.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи фывфывфыв: кулінарна обробка продуктів -- теплова кулінарна обробка продуктів -- білки -- жири -- вуглеводи -- вітаміни -- хімічний склад продуктів -- барникові речовини плодів -- ароматичні смакові речовини -- режим зберігання продуктів -- технологічна обробка продуктів Аннотация: Теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Кухні народів світу [] : підручник / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2018. - 501, [1] с. - ISBN 978-617-7228-78-7 : 335.00 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Навчальні видання фывфывфыв: національні кухні народів Європи -- національні кухні народів Азії -- національні кухні народів Америки -- національні кухні народів Африки -- національні кухні народів Австралії -- національні кухні народів Океанії Аннотация: Оригінальний набір продуктів, що становить основу тієї чи іншої національної кухні, визначається тим, що дають природа та матеріальне виробництво. Держатели документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Экземпляры всего: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |