О-75 Оснач, Ольга Федорівна. Промисловий маркетинг [] : підручник / О. Ф. Оснач, В. П. Пилипчук, Л. П. Коваленко. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2011. - 363, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 359-361. - ISBN 978-966-364-842-2 : 58.00 грн
Рубрики: Промисловий маркетинг--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): розвиток промислового маркетинку -- стратегії промислового маркетингу -- ринки промислових товарів -- планування маркетингової діяльності -- конкурентні стратегії -- кон'юнктура ринку -- сегментування ринку -- закупівля товарів -- товарна продукція -- асортимент продукції -- цінова політика -- збут готової продукції -- управління збутом -- матеріальні запаси -- маркетингові комунікації Анотація: Сутність, завдання, концепції та особливості промислового маркетингу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пилипчук, Володимир Петрович; Коваленко, Лілія Петрівна Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-тє вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 381, [1] с. : табл. - Дод.: с. 357-381. - ISBN 978-617-673-414-7 : 162.40 грн
Рубрики: Ресторани--Кулінарія--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): класифікація продукції ресторанів -- кулінарна обробка продуктів -- рецептура на продукцію -- асортимент продукції -- крупяні страви -- технологія супів -- м'ясні страви -- рибні страви -- яєчні продукти -- холодні страви -- солодкі страви -- борошняні вироби -- кондитерські вироби Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості та безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. За стійкою бару [] : навч. посібник / В. С. Ростовський. - К. : Кондор, 2016. - 409, [1] с. : рис. - Л-ра: с. 409. - ISBN 978-966-2781-77-9 : 170.00 грн
Рубрики: Установи громадського харчування--Організація--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): торгові приміщення -- торговые помещения -- технічне оснащення барів -- техническое оснащение баров -- торговельно-виробнича діяльність -- торгово-производственная деятельность -- винний бар -- винный бар -- пивний бар -- пивной бар -- молочний бар -- молочный бар -- асортимент продукції -- ассортимент продукции -- кав'ярні -- кафе -- вітамінний бар -- витаминный бар -- гральний бар -- игральный бар -- міні-бари -- мини-бар Анотація: Торговельно-виробнича діяльність барів: їх структура, асортимент продукції, яка випускається, організація робочого місця бармена. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Васильчук, Володимир. Чому радомишльське пиво - таке популярне? [] / В. Васильчук> // Житомирщина : обл. офіц. громад.-політ. газета. - 2019. - N 54(20-23 лип.). - С. 3 Рубрики: Пивоварне виробництво--Радомишль, місто (Житомирська область), 2019 Радомишль, місто (Житомирська область)--Пивоварне виробництво, 2019 Кл.слова (ненормовані): харчові комбінати -- асортимент продукції -- харчова промисловість Житомирщини Анотація: [Про цьогорічні здобутки та асортимент ПБК "Радомишль"]. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: \про нього\ Є примірники у відділах: всього 2 : КР (2) Вільні: КР (2) |
Федоренко, Олександр. Енергодар відкриває таємниці закритого грунту [] / О. Федоренко> // Зерно : всеукр. журн. современного агропромышленника. - 2020. - N 2. - С. 108-116 : фот. цв. Рубрики: Тепличне овочівництво--Ринок (екон.) Кл.слова (ненормовані): технології тепличного господарства -- асортимент продукції -- гідропонікагеліотеплиця -- збут тепличної продукції Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
І-73 . "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій", науково-практичний форум (5 ; 2019 ; Житомир) Поліщук, С. Оцінка якості продукції у ПрАТ "Пиво-безалкогольний комбінат "Радомишль" [] / С. Поліщук> // Матеріали V Міжнародного науково-практичного форуму "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій", 25 жовтня 2019 року / [А. В. Адаменко та ін. ; редкол.: О. В. Скидан та ін.]. - Житомир : ЖНАЕУ, 2019. - С. 487-491 : табл.
Рубрики: Пивоварне виробництво--Якість--Оцінка--Радомишль, місто (Житомирський район, Житомирська область) Радомишль, місто (Житомирський район, Житомирська область)--Пивоварне виробництво--Якість--Оцінка Кл.слова (ненормовані): якість продукції -- конкурентоспроможність -- асортимент продукції Анотація: У дослідженні здійснено оцінку якості продукції У ПрАТ "Пиво-безалкогольний комбінат "Радомишль" та встановлено, що із всієї кількості подсних зразків продукції на випробування щодо її якості, близько 4,8 % є забракованими. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Адаменко, А. В.; Альохіна, О. І.; Антонюк, С. М.; Антохов, А. А.; Скидан, О. В. \ред.\; Сандал, Ян-Урбан \ред.\; Раманаускас, Юлюс \ред.\; Жудро, Михайло \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет; Інститут Я.-У. Сандала (Норвегія); Клайпедський університет (Литва); "Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій", науково-практичний форум(5 ; 2019 ; Житомир) Є примірники у відділах: всього 1 : КР (1) Вільні: КР (1) |