Ж91 Журавлев, Борис Алексеевич. Заготовка деталей и узлов внутренних санитарно-технических устройств [] / Б. А. Журавлев. - 2-е изд., перераб. и доп. - М. : Стройиздат, 1989. - 240 с. : рис., табл. - (Повышение мастерства рабочих стр-ва и пром-сти строит. материалов). - ISBN 5-274-00584-5 : 0.70 р.
Рубрики: Санітарно-технічне обладнання--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): стальные трубы -- сталеві труби -- чугунные трубы -- чавунні труби -- прмышленная арматура -- промислова арматура -- контрольно-измерительные приборы -- контрольно-вимірювальні прилади -- отопительные котлы -- опалювальні котли -- калориферы -- калорифери -- ручные машины -- ручні машини -- заготовительные предприятия -- заготівельні підприємства -- заготовительные работы -- заготівельні роботи -- сварочные работы -- зварювальні роботи -- трубопроводы -- трубопроводи Анотація: Индустриальная заготовка деталей и узлов санитарно-технических устройств в центральных заготовительных мастерских и на монтажных заводах. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
У67 Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.] ; за ред. Л. О. Касілова. - Суми : Унів. кн., 2015. - 279 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-278. - ISBN 978-966-680-724-6 : 121.00 грн
Рубрики: Лікувальна кулінарія--Якість--Навчальні видання для вищої школи Лікувальна кулінарія--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): раціональне харчування -- рациональное питание -- лікувально-профілактичне харчування -- лечебно-профилактическое питание -- лікувальні дієти -- лечебные диеты -- безпека кулінарної продукції -- безопасность кулинарной продукции -- санітарно-гігієнічні вимоги -- санитарно-гигиенические требования -- харчоблоки лікувальних закладів -- пищеблоки лечебных заведений -- організація харчування -- организация питания -- заготівельні підприємства -- заготовительные предприятия -- меню-замовлення -- меню-заказ -- оформлення техологічних карт -- оформление технологических карт -- автоматизоване робоче місце медсестри -- автоматизированное рабочее место медсестры -- складання дієт -- составление диет -- гігієнічні норми -- гигиенические нормы Анотація: Дієтичне, лікувальне та лікувально-профілактичне харчування відповідно до системного підходу до формування якості й безпеки дієтичної кулінарної продукції. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколоївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |