664.1(075)
С 40


    Сирохман, Іван Васильович.
    Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [] : підруч. / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова ; М-во освіти і науки Украіни, Львів. комерц. акад. - 2-ге вид., переробл. і допов. - Київ : Центр учбов. л-ри, 2008. - 616 с. : рис., табл. - Літ.: с. 592-593. - Дод.: с. 594. - ISBN 978-966-364-694-7 : 100.00 грн, 119.00 грн, 60.00 грн
УДК
ББК 36.84я73
Рубрики: Цукрове виробництво--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
крохмаль -- крохмалепродукти -- цукор -- підсолоджуючі речовини -- цукрозамінники -- мед натуральний -- мед штучний -- кондитерський ринок України -- кондитерська сировина -- мармелад -- пастила -- варення -- цукати -- карамель -- шоколад -- какао-порошок -- цукерки -- драже -- ірис -- жувальна гумка -- халва -- борошняні кондитерські вироби -- національні кондитерські вироби -- дієтичні кондитерські вироби -- якість
Анотація: Споживчі властивості крохмалю, крохмалепродуктів, цукру, меду і кондитерських товарів, їх класифікація та товарознавча характеристика цих виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лозова, Тетяна Михайлівна; Міністерство освіти і науки УкраїниЛьвівська комерційна академія
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

641.4(031)
З-80


   
    Золота енциклопедія домашнього консервування [] / [уклад. С. А. Мірошніченко ; пер. з рос. К. В. Брітікової]. - Донецьк : БАО, 2011. - 399, [1] с. : кольор. мал. - Дод.: с. 364-372. - ISBN 978-966-481-484-0 : 72.00 грн
УДК
ББК 36.910я2
Рубрики: Домашнє консервування--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
консервування овочів -- консервування фруктів -- консервування ягід -- фруктові напої -- ягідні напої -- квас -- соки -- компоти -- чай -- варення -- желе -- джем -- мармелад -- повидло -- пастила -- конфітюр -- мочені фрукти -- плодово-ягідні приправи -- сушені фрукти -- заморожені фрукти
Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мірошніченко, С. А. \уклад.\; Брітікова, К. В. \пер.\
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.02(075.8)
Т38


   
    Технология пищевых производств [] : учебник для сред. спец. учеб. заведений / [Л. П. Ковальская и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 286 с. : рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 5-10-000-195-X : 0.90 р.
УДК
ББК 36я723
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
стандартизация пищевых продуктов -- стандартизація харчових продуктів -- технология хлебопечения -- технологія хліба -- технология сахара -- технологія цукру -- производство крахмала -- виробництво крохмалу -- технология конфет -- технологія конфет -- халва -- мармелад -- пастила -- этиловый спирт -- етиловий спирт -- технология водки -- технологія горілки -- технология пива -- технологія пива -- технология вина -- технологія вина -- растительное масло -- рослинна олія -- маргарин -- животные жиры -- тваринні жири -- консервирование плодов -- консервування плодів
Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\
Примірників всього: 3
ВВ (1), ФОНД (2)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (2)

664.143/.149+664.68+663.91(075)
Л 86


    Лурье, Иосиф Саулович.
    Технология кондитерского производства [] : учебник / И. С. Лурье. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 399 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). - Лит.: с. 396. - ISBN 5-10-001443-1 : 5.00 крб
УДК
ББК 36.84
Рубрики: Кондитерське виробництво--Технологія--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерское производство -- кондитерське виробництво -- кондитерська сировина -- кондитерское сырье -- кондитерские материалы -- кондитерські матеріали -- карамель -- конфеты -- цукерки -- производство ириса -- виробництво ірису -- шоколад -- какао-порошок -- мармеладные изделия -- мармеладні вироби -- пастила -- драже -- халва -- расчет кондитерских рецептур -- розрахунок кондитерських рецептур
Анотація: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.143(035)
С 40


    Сирохман, Иван Васильевич.
    Ассортимент кондитерских изделий [] : справочник / И. В. Сирохман, И. М. Задорожный. - Киев : Тэхника, 1992. - 207 с. : табл. - ISBN 5-335-00376-6 : 30.00 крб
УДК
ББК 36.86я2
Рубрики: Кондитерські вироби--Довідкові видання
   
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия -- пастила -- шоколад -- сладкие плитки -- солодкі плитки -- какао-порошок -- какао-напитки -- какао-напої -- карамель -- конфеты -- цукерки -- потребительские свойства -- споживчі властивості -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- печенье -- печиво -- крекеры -- крекери -- галеты -- галети -- вафли -- вафля -- пирожные -- тістечка -- торты -- торти
Анотація: Приведены потребительские свойства основных групп кондитерских изделий, их классификация и структура ассортимента.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Задорожный, Иван Михайлович
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)