У45 Україна. Закони. Закони України "Про ветеринарну медицину" [] ; Про відповідальність підприємст, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину : (за станом на 25 січ. 2000 р.) / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2000. - 44 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-031-8 : 01.47 грн
Рубрики: Ветеринарія--Правове регулювання--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Кл.слова (ненормовані): ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождения -- захист тварин -- защита животных -- епізоотія -- эпизоотия -- карантин профілактичний -- карантин профилактический -- карантин тварин -- карантин животных -- рослинні корми -- растительные корма -- корми тваринного походження -- корма животного происхождения -- кормові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- тварини -- животные -- фармакопея -- ветеринарні норми -- ветеринарные нормы -- ветеринарний контроль -- ветеринарный контроль -- карантинные болезни животных -- карантинні хвороби тварин -- протиепізоотичні заходи -- противоэпизоотические мероприятия Анотація: Ці Закони визначають загальні правові, організаційні та фінансові основи ветеринарної медицини, вимоги щодо ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Верховна Рада України Примірників всього: 1 БГ (1) Свободны: БГ (1) |
Н90 Нутриціологія [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Н. В. Дуденко [та ін.] ; за заг. ред. Н. В. Дуденко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - Х. : Світ Книг, 2013. - 560 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 433-559. - ISBN 978-966-2678-13-0 : 160.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи Нутриціологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): загальна нутриціологія -- общая нутрициологии -- харчування людини -- питание человека -- білки у харчуванні людини -- белки в питании человека -- ліпіди у харчуванні людини -- липиды в питании человека -- вуглеводи у харчуванні людини -- углеводы в питании человека -- вуглеводи -- углеводы -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- продукти рослинного походження -- продукты растительного происхождения -- генетично-модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- будова травної системи -- строение пищеварительной системы -- функції травної системи -- функции пищеварительной системы -- харчування дітей -- питание детей -- харчування підлітків -- питание подростков -- харчування студентів -- питание студентов -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- люди похилого віку -- пожилые люди -- дієтичне харчування -- диетическое питание Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федірівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна; Дуденко, Н. В. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Р78 Ростовський, Володимир Сергійович. Теоретичні основи технології громадського харчування [] : загальна частина : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2015. - 197, [1] с. : табл. - Літ.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 100.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- технологія громадського харчування -- теплова кулінарна обробка продуктів -- зміна жирів -- зміна вуглеводів -- зміна вмісту вітамінів -- зміна кольору продуктів -- смакові ароматичні речовини -- зберігання продуктів -- технологічна обробка -- теплова кулінарна обробка -- продукти тваринного походження -- механічна обробка круп Анотація: Викладені теоретичні основи кулінарної обробки харчових продуктів та її вплив на їхню харчову цінність, дається характеристика технологічних процесів. Розглянуті питання стосовно зміни білкових речовин, цукрів, крохмалю, вуглеводів в умовах теплової кулінарної обробки. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Тимошенко, Марина. Поводження з "відходами тваринництва" чи "побічними продуктами тваринного походження": що змінилося для підприємства [] / М. Тимошенко> // Экология предприятия = Екологія підриємства : практ. изд. для спец. по эколог. безопасности. - 2018. - N 10. - С. 57-64 : табл. Рубрики: Тваринництво--Відходи--Україна Побічні продукти харчової промисловості--Україна Кл.слова (ненормовані): продукти тваринного походження -- побічні продукти тваринного походження -- утилізація побічних продуктів тваринництва Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Антибіотикорезистентність як явище, що може змінити наше життя: реалії України []> // Надзвичайна ситуація. - 2019. - N 10. - С. 44-47 Рубрики: Продовольча безпека--Україна Антибіотики--Україна Кл.слова (ненормовані): державний моніторинг -- залишки ветеринарних препаратів -- продукти тваринного походження Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |