338.488.23:640 Н59
Нечаюк, Лідія Іванівна. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : [навч. посібник] / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 348 с. : граф., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 966-8253-28-0 : 25.00 грнББК 65.9(4УКР)441.я73 Рубрики: Економіка--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): менеджмент -- раціони харчування -- громадське харчування -- мотивація -- планування -- комунікація Анотація: Сучасна теорія менеджменту, функції менеджменту та їх застосування у готельно-ресторанному бізнесі.
Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Телеш, Наталія Олександрівна
Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1)
|